היי, מתחילה את החיים

TDKR

New member
את רוצה לגור ברמת גן, אני רמת גני...

וגם אני לא רוצה לגור עם שותפים.

h a j b i

New member
עם התקציב הזה ובהנחה שאין לך דרישות מופרזות

תוכלי למצוא דירות לא רעות בר"ג, גבעתיים.
אפשר גם בת,א אבל באזורים שנחשבים פחות טובים כמו יד אליהו ומטה.
בעניין מיקומים, בזמנו חיפשתי בר"ג, גבתיים ולפחוצת בגבעתיים כל הדיקות שראיתי היום באזורים טובים, גם בר"ג לא הייתי בדירות שהאזור היה באמת בעייתי. לפעמים יש בעיות של רעש אבל זה בגלל שהבנין היה ליד אתר בניה או משהו כזה, כלומר לא באמת קשור לאזור.

אני לא חושב שיוכלו לייעץ לך פה יותר מידי בפירוט, פשוט תלכי לראות כמה דירות ואני מבטיח לך שאחרי הדירה החמישית ככה כבר תדעי לבד מה כדאי ללכת תלראות ומה לא.

Purple Mushroom

New member
בא לעזרת שחור לבן, לבן !

שלום, ברוכה הבאה לפורום.
גם לי היה ממש קשה לגור עם אמא, ברמת אביב גימל, כל 3 השנים שלמדתי הנדסת תוכנה, ובגיל 24 וחצי, אחרי הלימודים, בעזרת 2 חברים טובים מהתיכון, עזבתי.
בהתחלה מצאתי חדר בדירה של זוג אוהבים מאוקראינה, חדר במחיר של 250 דולר, בתחילת ספטמבר 2000.

אם יש לך תקציב רק לשכירות של עד 3200 ש"ח,
, המצב שלך טוב,
אפשר למצוא דירה. (העובדת סוציאלית שלי אומרת), בדרום או מרכז תל אביב, במחירים של מינימום 2000 ש"ח.
את יכולה להתחיל לברר ביד 2,
כבר עכשיו, אם יש לך אינטנרט.
אם את רוצה לנהל תקציב טוב, אני יכול לעזור לך. כבר כמה שנים טובות, שאני מנהל תקציבים מאוד נמוכים, ומצליח לחסוך יחסית הרבה, בלי לוותר על בילויים ואירועים חברתיים, פה ושם.

בהצלחה,
אגב, המחירים בגבעתיים ורמת גן. (בעצם ברמת גן אין לי ניסיון, יש לי ניסיון לגור עם שותפות ב-2 דירות בגבעתיים), הם אותם מחירים כמו תל אביב בערך.
אולי אני טועה, כי בעצם שילמתי כ1600 ש"ח על חדר, בדירה במחיר של כ 4 או 5 אלף ש"ח. זה בערך המחיר של הדירה הזאת בדרום תל אביב, הדירה הנוכחית שאני גר בה, עם עוד 3 שותפים, זה כ 4700 ש"ח. וכולל מיסים, זה כמעט 1600 ש"ח ברוטו. אז בעצם.
זהו, הרבה בהצלחה נערתי הצעירה. הרבה בהצלחה בחיים העצמאיים שלך.
מאחל,
אלון :)
=]

sometimesIKnow

New member
דירה של זוג אוהבים מאוקראינה?

מה?
:)
אז מה הן עצותיך בנוגע לניהול תקציב? אני חוסכת, מאז שהתחלתי לעבוד אחרי הצבא, אבל זה נראה כמו חיסכון שייגמר עם ההוצאה הגדולה הראשונה... כלומר, די מהר.
ההוצאות שלי בחודש נראות מזעריות אבל הכסף עף! איך? לא יודעת!
ממה שאני הבנתי, ר"ג וגבעתיים כן זולות יותר. לא בהרבה, אבל קצת יותר.
תודה על השיתוף ודווקא אשמח לעצות מועילות בנוגע לתקציב המדולדל שלי...

Purple Mushroom

New member
זוג בגיל שלי, היינו בני בערך 24 וחצי, 25.

והם היו בגילי, סטודנטים לשעבר. (מצאתי את החדר בדירה, בטבלאות מד"ס , לסטודנטים). הם עלו מאוקראינה, בערך בתקופה שהייתי בצבא, בשנת 1994. (אני הזקן כאן בפורום),
האמת, שאני לא דוגמא. אני בקושי מוציא כסף, וכל מי שסביבי יותר לארג', בזבזן. הרבה אנשים כאלו.
עצות בנוגע לניהול תקציב? קשה על גבי הפורום. אפשר אולי ב
, עדיף face to face.
. (בחינם):).

erol erol1

New member
חולון חולון חולון

אני גר בחולון 3800 ל2 שותפים במרכז
20 דקות באוטובוס לתל אביב
עיר שקטה קצת זקנה
אבל מומלץ

sometimesIKnow

New member
אני במקור מחולון

אני קרית בן-גוריונית לשעבר.
זאת הייתה אופציה. כלומר, עדיין זו קצת אופציה. אבל אני פיתחתי אנטי כלפי חולון, וכרגע מאוד נסגרתי על ר"ג וגבעתיים, אולי כי זה נראה חדש ושונה יותר.
שוב, לא שוללת.
אבל 3800 זה נחשב למעט? זה נשמע הרבה.

המלצות שלי

אם את לא ניידת תבדקי תמיד תחבורה ציבורית, אל תעברי למקום שידרש לך ממנו יותר מאוטובוס אחד, זה מייאש.
אם את כן ניידת תבדקי אם יש חניה באיזור!

lev27

New member
3800 זה סכום מטורף

את לא עובדת בחברת הייטק במשכורת 25,000 בחודש + רכב. את מרוויחה בסך הכל 6,000 נטו. 3,800 שכ"ד + 1,200 חשבונות ואוכל (נניח) + 300 שונות + כל מיני הוצאות קטנות את מחסלת את כל המשכורת רק על קיום בסיסי. מה עם חסכון? מה עם לימודים? את תוציאי את כל המשכורת על דירה שחוזרים לישון בה. ברמת גן/גבעתיים אפשר למצוא דירת סטודיו 30 מ"ר ב-2300-2500 מחולקת בקיר גבס 1 ס"מ, אבל למה לך לחיות ברמה כזאת?

לדעתי את צריכה להתרחק מהמרכז. ראשית תוכלי לשכור דירה אמיתית 2 חדרים 50 מ"ר. שנית זמן נסיעה לעבודה מרחובות יותר קצר מאשר מרמת גן/גבעתיים.

GeJuFan

New member
בת ים זו אופציה לא רעה בכלל

אפשר למצוא דירות בבת ים במחיר סביר. וזה על יד תחבורה ציבורית. אם גרים למשל קרוב לקניון בת ים, או בצד השני של הגשר שעובר מעל איילון, כלומר בחולון, יש משם גישה מהירה לתחנת הרכבת יוספטל.

h a j b i

New member
בתור אחד שחיפש בר"ג \ גבעתיים בתקופה האחרונה

ב- 3,200 אפשר למצוא דירות 2.5 חדרים, 60 - 70 מ"ר אבל בלי חנייה ומעלית.
ואולי פיספת אבל ה- 3,800 זה לשני שותפם. כלומר תתחיל את החישוב מחדש

GeJuFan

New member
איזה 20 דקות?! מאד תלוי

מאיזו שכונה. מקרית בן גוריון למשל זה ממש לא 20 דקות. 20 דקות אולי בשש בבוקר לפני הפקקים.

למעלה