היי מתי הקאנטרי במוצקין נפתח השנה?

היי מתי הקאנטרי במוצקין נפתח השנה?

לעונת הרחצה? אני מתכוונת לקאנטרי "גלי גיל" 2. מישהו יודע איפה מוצאים תעודת תושב?? מאחר ואני הגעתי מחיפה למוצקין לפני 6 שנים . ובמקומות כמו ספריה בריכה וכאלו יצא לי שמבקשים ממני תעודת תושב , אז אולי משהו יעזור לי איפה אפשר להוציא אותה? אה ו... אני חדשה כאן בפורום . באמת לא ידעתי שיש פורום כזה. ואם כבר קריות ואדרבה מוצקין אז יש לנו ראש עיר תותח!!! בן אדם מקסים שעושה עבור הקריה המון.. הייתם בפארק החדש??? המשך יום נעים.

דבר ראשון ...

"גלי-גיל" כבר נפתח ! ותעודת תושב עושים ב"ספורט-לי" וצריך 5 ש"ח ... כן הייתי ....(בפארק)

ציפי א.

New member
ילדת חופים ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

והנה יוליה סיפקה לך את המידע. הפארק יפהפה ושווה ביקור וכפי שאת יודעת כתושבת קריית מוצקין אינך משלמת דמי כניסה ואם אין לך תעודת תושב עדיין, את יכולה להציג תעודת זהות עם כתובת עדכנית - זה מספק. מוציאים תעודת תושב בעיקר לילדים או בני נוער שאין להם תעודת זהות עדיין. ציפי

ציפי תודה על קבלת פנים אבל בת 26.

ובכל זאת מבקשים את זה ממני למשל בקאנטרי כלומר בבריכת ה-ספורטלי כשאאני לא מגיעה עם תעודת זהות אבל אם זה קל להוציא אותה אין לי בעיה . צריך תמונות וחמישה שקלם זה כל הסיפור? אז ממש אין לי בעיה. תודה על הקבלת פנים ציפי זה לא משנה שאני בת 26 אני עדין ילדה. תודה רבה ושבת שלום לכולם

ציפי א.

New member
בבקשה ילדת חופים....

טוב אז תהייה ילדת הפורום
העיקר שתיהני בפארק ואת יכולה לעשות "סיבוב" על סוס פוני ולהצטלם
ציפי

למעלה