היי, מתלבטת בבחירת לימודים

היי, מתלבטת בבחירת לימודים

אני דפנה, חיילת משוחררת, כמעט בת 21 ואני רוצה להתחיל לחשוב בזמן הקרוב על שיפור פסיכומטרי הבעיה שיש יותר מידי דברים שמעניינים אותי, או לחלופין שאני רוצה ללמוד אותם בגלל השכר, למשל: טכנאית רנטגן- נשמע מעט משעמם אבל עבודה טובה שיש לה דרישה ושכר לא רע תחום של חינוך/קידום נוער- מעניין לאללה אבל אין הרבה דרישה וממה שהבנתי השכר גם לא משהו אחות מוסמכת- מעניין, סיפוק, אבל מבחינת שעות זה קשה. ועיצוב גרפי- יש לי חוש אמנותי ויהיה מעניין לפתח אותו, אני גם מאוד אוהבת מחשבים, אנימציה ותלת מימד וכו' אבל גם כאן... התחרות היא גדולה במיוחד באזור שאני נמצאת בו (באר שבע) גם הקטע שאם אני אחליט ללכת בסוף על עיצוב גרפי- בכלל לא צריך לזה פסיכומטרי אבל אוטומטית אני חוסמת לעצמי המון אפשרויות. אז אני לא יודעת אם כדאי לי בכלל לשפר או לא... עם הפסיכומטרי שלי אי אפשר לעשות כלום (הציון הוא 496) מה לעשות? איך אני יכולה לדעת מה הכי מתאים לאופי שלי? אני גם רוצה להיות מציאותית, שיהיה לי מקצוע ביד עם תעודה או תואר אבל שאני גם אוכל למצוא בו עבודה לא כמו המון מסכנים שאני רואה שיש להם תואר בספרות והם לא עושים עם זה כלום... תעזרו לי! :(

למעלה