היי - מתפרצת לרגע -

מיריVA

New member
היי - מתפרצת לרגע -

אולי למישהו יש מידע שיכול לתת לי על סרטן של בלוטות הלימפה - אם יש למישהו ידע - אני מדברת על כאבים בשני בתי השחי ולכן חוששת. עוד לא הספקתי לקבוע תור לרופא וחשבתי שאולי אוכל לשאול כאן. תודה רבה לכם ומאחלת לכולם רק בריאות

מיליתו

New member
הי

יש המון ידע על סרטן בלוטות לימפה... ממה שאת מתארת, נשמע כאילו יש לך איזשהו זיהום, ולא סרטן... בסרטן יש בדרך כלל ירידה משמעותית במשקל (לא בכוונה), לפעמים חום, הזעה מרובה (במיוחד בלילה), חולשה, בדיקות דם רגילות לפעמים תקינות ולפעמים לא. הבלוטת עצמן, בדרך כלל לא כואבות, אלא נפוחות. אם הבלוטה כואבת, זה לרוב כי היא גדולה ולוחצת על איזשהו עצב, וזה מה שכואב. הרבה פעמים, סרטן הוא לא סימטרי (הבלוטה נפוחה בהתחלה רק בצד אחד). הבלוטות הסרטניות גם לא מאוד "ניידות" במישוש... אבל את בהחלט צריכה להיבדק על ידי רופא. כניראה יתנו לך אנטיביוטיקה, וזה יעבור. בכל אופן - תעדכני.

שימי לב

הפסיקי מייד להשתמש בתכשירים מונעי הזעה. גם לי היה כזה דבר וברוך השם עבר במהירות אחרי שהפסקתי להשתמש. בריאות לכולם

מיריVA

New member
תודה רבה לשניכם על התשובות -

הרופא אמר שזה נראה לו דלקת - ואם לא יעבור נמשיך לבדוק - זה פשוט כבר נמשך כמה שבועות. שוב מאחלת לכולם רק בריאות וחג שמח

למעלה