היי... נדמה לי שכאן זה המקום המתאים

MaYcHuK

New member
היי... נדמה לי שכאן זה המקום המתאים

בקצרה: ( כשהגעתי לסוף הבנתי שזה לא בדיוק בקצרה , אופסי) הכרתי מישהו לפני כחודש. בחור מקסים ונדמה לי נכון לעכשיו שזה רק יכול לגדול ולצמוח ויש " על מה לדבר" :) בכל אופן לפני שבועיים אביו נכנס לבית חולים מצב קשה, במשך שבוע וחצי ( הכול קרה ביום ההולדת שלי כך שהכול גם התפקשש )הבחור היה בבית חולים, לרוב לא זמין אבל ברגע שיכל ליצור קשר יצר .יום רביעי היה אצלי , ידענו שזה לקצת , יושב אצלי שעה , יורד לאוטו להביא את התיק שלו ע"מ להתארגן ולצאת לבית חולים וכשהוא למטה מודיעים לו שאביו נפטר . כמובן שהוא בסערת רגשות באותו רגע והדבר הראשון שהוא עושה זה להתניע ונסוע. אני אחרי 20 וקצת דקות כבר לא נראה לי הגיוני העניין מתקשרת אליו , הוא לא עונה ומיד טלפון מגיע ממנו הוא בוכה ומספר לי את הכול והוא כבר התניע ויצא לכיוון איכילוב ( אני גרה בצפון ). זהו מאז אני דואגת לשלוח כל יום הודעה אחת של דאגה, איכפתיות, התעניינות , תמיכה וכו'. היום יום שישי הוא קם מהשבעה .( כי בשבת לא יושבים נכון?) ברור לי שברגע שיוכל יצור קשר. הבעיה שלי היא כזו : לנחם אין לי בדיוק מתי לצערי בגלל חוסר הזמן ( יום א' חוזרים לשבעה ויום ב' קמים ממנה ) מה גם שאני לא מדברת איתו כרגע בגלל הנסיבות ואין יל מושג לאן להגיע במרכז. האם אני צריכה בכלל לנחם כרגע ? ( באותו יום שהיה אצלי נודע לי כי סיפר לאימו עלי אין לי מושג מה אבל יודעים שאני קיימת ויודעים שהוא אצלי והוא נתן את הנייד שלי למקרה חירום וכו' והאחות הזמינה אותי לקפה " שנראה אותך" וכל הבולשיט הזה ) - האמת שזה חיזק אותי . אין לי מושג מה עוד אפשר לכתוב בהודעה. ובכלל מה עלי לעשות בסיטואציה כזו? בכל זאת אנחנו לא הגענו ל"מערכת יחסים" אנחנו רק בהתחלה , יוצאים קוראים לזה? הוא חשוב לי מאוד ואני מאוד מבינה שהוא גם לא יכול לדבר איתי ואני מבינה שאני צריכה סבלנות והכול בסדר. אבל כרגע מה עלי לעשות? לשלוח הודעה כל יום זה בסדר? פעם ביום? אומנם חגגתי 29 אבל אני ויחסים זה לא משהו שהלך כ"כ עד עכשיו. לרראשונה בחיי אני יכולה להגיד שמסתדרים לי דברים. אני אציין שעברתי בעבר טיפול בדמיון מודרך ובסיום הטיפול אני כבר שנה וחצי עובדת עם עצמי על כל היישום. לראשונה בחיי אני מיישמת סבלנות, הבנה שדברים מגיעים בשלבים וזה עושה לי טוב. לראשונה בחיי אני נראית טוב(הורדתי 22 קילו ) , בטוחה בעצמי יותר ממה שהיה בשנים עברו ( כנראה לא מספיק ....) אני בעבודה שטוב לי בה, הכול טפו טפו דופק כמו שעון ועכשיו הכרתי את המתוקון שלי. ובנוסף לכל הסיטואציה , והרצון לדעת איך להתנהג בסיטואציה כזו חשוב לי שזה יצליח, אני רוצה, אני מוכנה, אני מרגישה טוב עם זה ומרגישה שהוא מרגיש טוב איתי - איך עושים שזה יצליח ? וואלה , מקווה שאכן זה המקום המתאים ושהבעתי את עצמי בצורה הברורה ביותר . תודה.

pause1

New member
לדעתי

מאחר שהמשפחה שלו יודעת עליך, יהיה יפה וגם נאה ליצור קשר טלפוני, מיברק, והכי יפה להתאמץ ולהגיע לשבעה. למרות שהקשר רק בחיתוליו, את עדיין יכולה להופיע כידידה שאיכפת לה, לא משנה כיצד הסביבה תקבל זאת אבל בטוח שהחבר שלך מאוד יעריך זאת ויתן עך כך נקודות זכות בכל מקרה, בהצלחה רבה בהתפתחות האישית שאת עוברת, גם אני עוברת שינוי דומה בהרבה תחומים שונים בחיי ואני יודעת באיזה דילמות מתמודדים בתקופה שכזו שנה טובה והרבה הצלחה ואהבה

MaYcHuK

New member
ראשית תודה אענה לך ולבחורה הנוספת שהגיבה

עם מכר אחר יש מצב שהייתי הולך לשבעה - לא בטוח. תלוי בקרבה ובמערכת היחסים מן הסתם. עם ידיד ברור שכן. אבל - 1. אנחנו אומנם בקשר כחודש אבל התראינו כ3 פעמים , דיברנו די הרבה בטלפון וכל זה בגלל כל הסיטואציה.אז אנחנו ממש אבל ממש בהתחלה . 2 - אין לי מושג לאן ללכת. אין חברים משותפים , זה רק אני והוא אנחנו ממש בהתחלה וכרגע כפי שאמרתי אני אומנם שולחת הודעה אבל מן הסתם אנחנו לא מתקשרים וזה בסדר גמור. ומעבר לשבעה - הקושי הקטן שיש לי הוא שאין לי כ"כ מושג איך מתנהגים בהתחלת קשר , כי מה שהיה לי בעבר היה אחרת , התחיל אחרת וכו'. זו הפעם הראשונה שהדברים קורים לאט , באיזי, בסבלנות רבה מצידי , . מפחדת שהפחד שלי להרוס את הקשר הזה יתגשם ואני אחנוק ואפריז ואהרוס את אותו. המוני תודה :)

bat41

New member
"מפחדת שהפחד שלי להרוס את הקשר הזה יתגשם "

אני לגמרי מבינה את הפחד שלך להרוס. עצם זיהוי הפחד הוא נפלא. מהם הדברים, המחשבות ,הפעולות שאת יכולה לעשות עם עצמך ע"מ להתיידד עם אותו פחד ולא לפחד ממנו? ( אני לא מאמנת .אני רק מנסה לסייע לך
)

MaYcHuK

New member
יקירה :)

אם רק היה לי מושג מהם הדברים, המחשבות ,הפעולות שאת יכולה לעשות עם עצמך ע"מ להתיידד עם אותו פחד ולא לפחד ממנו לא הייתי מבולבלת כ"כ .... אין תשובה :)

bat41

New member
היי MaYcHuK

ללא קשר לפוטנציאל הזוגי שקיים, איך היית נוהגת במצב כזה עם אדם אחר ? עם ידיד או מכר חדש ?

היי מאיוצ'וק ברוכה הבאה../images/Emo42.gif

אני יכולה לומר לך את דעתי בנושא השבעה מהניסיון שלי לאחר מות אמי- כשמגיעים אנשים, לא כל כך חשוב בדיוק מה רמת הקשר, כמה זמן מכירים, כמה קרובים. לא כל כך חשוב מה בדיוק אומרים או עושים. בעניין הביקור- לאחר השבעה מתמעטים מאוד הביקורים, ויכול להיות לו מאוד נכון, לראות אותך מגיעה גם אם בחוקים הנהוגים נאמר כי נגמרו שבעת ימי השבעה והביקור. מה דעתך לשלוח לו הודעה בה את אומרת כי את היית רוצה לבקר אותו, ושאם זה מתאים לו, שיכתוב לך את כתובתו? נכון שזו לא התחלה כמו בסרט רומן רומנטי, ואולי דווקא כן....יש כאן סיטואציה שמאפשרת העברת פוקוס מ"מה לבשתי", "לאן יצאנו", ל- איך הוא הרגיש איתך, בתקופה הקשה הזו של חייו. נראה כי יש בך הרבה חום ורצון להיות לצידו, בתקופה זו ובאופן כללי. את מספרת שעכשיו מסתדרים לך דברים בחיים, עברת תהליך טוב ויפה, וזה מצויין. יש דבר כזה- שהכל מסתדר, תאמיני בזה. ובינתיים, יש שינויים? דיברתם? אשמח לשמוע

MaYcHuK

New member
היי :)

ראשית תודה, הוא התקשר היום , דיברנו . סיפר שקמו מהשבעה היום תוכנן שהיום אסע - שמחתי שזה בא ממנו , וכמו שנאמר - כשהוא רצה שאהיה שם הוא דאג ליצור קשר. בסוף לא נסעתי , כי הם קיפלו את השבעה והוא היה אמור לחזור לצפון לקחת בגדים ולחזור למרכז ל"חג" , סיכמנו שהוא יתקשר כשיגיע לאזור והוא אפילו אמר " אבל אני לא מגולח ובלה בלה בלה " אמרתי שלמי איכפת בכלל... וגם זה בסוף לא קרה - מבאס אותי קצת כי כן קניתי לו חולצה לחג , משהו קטן להרגשה הטובה שלו ורציתי לתת לו את זה , אבל מבינה שכנראה זה צריך להמתין וזה בסדר גמור . אתמול שלחתי הודעה שאומרת שלא יהיה לו ספק אני רוצה לבוא ולתת את הכבוד שמגיע אבל אני קודם כל מכבדת אותו ואת רצונו ואני מחכה לו פה" וזה עשה לי טוב לכתוב את זה , למען הסר ספק.היום בטלפון אמרתי לו שאני מרגישה לא בנוח שלא באתי הוא אמר שזה בסדר , הוא יודע שאני פה ולמעשה שנינו יודעים שלא בדיוק יכולתי לשלוט בזה. סבלנות זה המפתח.אני יודעת. ואני אופטימית , לרוב, :) תודה :) אני מרגישה בנוח להמשיך לעדכן כאן. אגב - כפי שאמרתי עברתי בעבר טיפול בדימיון מודרך ואני די מחפשת שוב מטפלת או מאמנת בקריות להמשיך את התהליך , אשמח לעזרה בזה . אני אישית התחברתי מאוד מטיפול בדמיון מודרך ובנוסף לכל קטע האימון ואני אשמח להיחשף גם בתחום האימון האישי לזוגיות כמובן לעצמי .

היי מאיצ'וק../images/Emo42.gif

נראה שנוח לכם אחד עם השניה וזו התחלה מצויינת. הזוגיות עם עצמינו היא הארוכה והחשובה מכולן, אכן שווה לטפח
דבי.

MaYcHuK

New member
חג שמח ושנה טובה...

עדכון: לא קיבלתי טלפון או הודעה לחג שמח שלחתי הודעה מרגשת לחג ואפילו ציינתי שאשמח להיות לצידו בשנה החדשה הזו - לא קיבלתי תגובה.התקשרתי גם, לא ענה - כנראה לא זמין , לזה כבר הרגלתי . מתאמצת לחשוב שזה לא חג רגיל בשבילו ולהיות סבלנית. אבל האמת? צובט לי קצת. היום כבר לא שלחתי כלום , היום שקט. נראה מתי אשמע ממנו. מה אתם אומרים על החשיבה שלי? שנה טובה ונפלאה לכולנו....

היי MAYCHUK../images/Emo42.gif

אני מניחה שלהוציא את המילים "שנה טובה", גם אם מדובר בSMS, זה מבחינתו לא אפשרי. הגעת אל חייו בתקופה כל כך קשה שלעיתים כל המילים לא יספיקו כדי להסביר איך הוא מרגיש עכשיו. הייתי מציעה לך לחכות קצת, לתת לו לחזור אלייך, ולנסות לא להרגיש פגועה מהעדר האיחול שלו לשנה החדשה. מבינה את הצביטה שלך ויחד עם זאת נסי להבין ש(כנראה)מבחינתו החג רק מדגיש את החור שנפער. נסי אולי לשלוח לו מסר אפילו בעוד כ5 ימים אם הוא לא חוזר אלייך, ואז תדעי טוב יותר אם יש אפשרות לחידוש הקשר שהתחיל. אשמח לשמוע ממך

bat41

New member
חג שמח MaYcHuK

חוסר התייחסות להודעת ס.מ.ס או התעלמות משיחת טלפון, לא רק שמדליקה נורה אדומה לגבי הקשר אלא גם לגבי האדם. את מתחשבת מאוד במצבו הרגיש ובינתיים צובט לך הלב. אל תתעלמי מתחושות אלו...

MaYcHuK

New member
רחוקה מלהתעלם

אבל זוהי אינה סיטואציה רגילה אני מודעת לזה ומתחשבת בזה .

MaYcHuK

New member
אז התקשרתי היום והוא ענה

הערתי אותו משינה, שאל מי זה? צבט, אמרתי מאי. מה נשמע?ועוד בלה בלה בלה שאל איך אני מרגישה אמרתי שלא משהו ( כי אכן בימים האחרונים לא מרגישה טוב ) הוא לא שמע אותי נפל הטלפון והתנתק והוא חזר אלי אחרי כמה דקות.שאלתי מה שלומו אמר שלא מרגיש כ"כ טוב והטלפון שלו נדפק ( אבל יש לך עוד אחד הרי... תשתמש בו ...) ניסיתי להתאפק לא הצליח לי ושאלתי אותו , מה הקטע? אני צריכה להמשיך להתקשר? אני הרי מדברת רק עם המשיבון ולא איתו להודעות אתה לא עונה ( אמר שלא קיבל גם לא את הודעת החג שלי ) , נעלמת מאז יום ראשון ואני חיכיתי שתבוא, אנחנו לא מתקשרים, אני מרגישה לא בנוח יש טעם בכלל להתקשר? זה משהו שאתה רוצה, אמר שכן , אמר שיתקשר כשיתעורר - וזה היה ב12 בצהריים, הוא לא התקשר.:) החלטתי - מפסיקה עם הודעות ומפסיקה להתקשר. אם יצור קשר כנראה שיש על מה לדבר, ואם לא - אז לא. (עדיין מקווה שכן יתקשר והדברים ישתנו ושזה רק בגלל כל ההתרחשות וכו' ) לא חושבת אגב ש"נפלתי" עליו יותר מדי. סה"כ עם כל המצב הלא נעים יש את המינימום . הוא כבר לא אצל אמא שלו הוא אצל אחותו בנתניה , כבר לא חג , לא יודעת - הרגיש לי לא בסדר ולא יכולה להתעלם מתחושותיי , למרות שאני ידועה בקפיצת ראש בהסקת מסקנות ובפיוז מהיר .... :) סתם... מעדכנת....

מאי

אני כקאוצ`ר ובכלל כבן 32 עם נסיון אישי אומר לך שלפעמים טלפון הורס את האינטימיות משום שאין כמראה עיניים...בכלל עדיף לקחת לקשר רציני באמת זמן של כשלושה עד חמישה חודשים שבהם ישנה החלטה של ידידות נטו עם כל הקשיים והפיתויים משום שהרומנטיקה היא אשליה חזקה מאד ומהווה השפעה חיצונית שמפריעה בריכוז של דברים הרבה יותר חשובים כמו כלכלה ובית וכו`.יש בך לפי ההודעות המון רצון לתת ולקבל וזה יפה רק זכרי אנו כבני אדם סוג של מודלים זה א`, ולפעמים צריך להיות גורם על החיים קודם כל כלפי עצמך ורק אז לגביו.אנשים אינם מודעים כי איש לא לימד אותם לחשוב לטווח של עוד 30 שנה איפה נהיה בחיינו(למשל) מבינה? לכן כל הסיטואציות הן תלויות אך ורק בך מבחינת הסתכלות ישנם שמתחילימ צונן וממשיכים אש והפוך...את צריכה לדעת מה את רוצה ואיזה גבר את מחפשת ולהבין שישנם מחירים לשלם עבור כל דבר.בהצלחהaybenlavi‎@hotmail.com

למעלה