היי נועם מזל טוב אחויה ילד יומולדת

טיפקסית

New member
היי נועם מזל טוב אחויה ילד יומולדת

נועמוש היום יום הולדת ,היום יום הולדת,היום יום הולדת לנועם חג לו שמייח וזר לו פורח,היום יומולדת לנועם. ועכשיו לאחר שפתחתי את השרשור הזה אפשר להתחיל רשמית בחגיגות יום הולדתך ה-29 [וואי אתה צעיר פעור,ממש תינוק] אז נעבור לברכה הלא רשמית [הרשמית שלי תגיע אליך באימייל] נועמוש נכון,הכרנו רק לפני שנה אבל אין ספק שהייתה זו תחילתה של ידידות מופלאה. רוצה לאחל לך המון אושר לשנים הבאות,המון שמחה,חדווה,שירים ומנגינות. משפחה ,חברים ,וים של הרפתקאות,ושיהיה לך יום הולדת כזה מהאגדות. שתזכה להגשים את כל החלומות ולקטוף את הכוכבים,ושתמשיך להצליח גם בעוד שנים. שתדע להעיז ולא תפחד לנסות עוד המון,כי האומץ מגיע מניסיון. תמשיך לחייך ולהיות אהוב ואוהב,ותזכור שאותך אנחנו אוהבים תמיד עמוק בלב. שנמשיך לזכות לראות אותך איתנו במשפחת הלבנים,אין ספק שאתה חלק מאיתנו,משפחה של טיפקסיים. מאחלת לך אור שמש שיזרח עליך תמיד,גם בהווה וגם בעתיד. שתדע למצוא את המקום שלך בעולם,ותזכור שאתה מיוחד ואין כמוך עוד אדם. שתצמח ותגדל ותהיה לפרח ריחני ונעים,ושיהיו לך עלים צבעוניים ויפים. שיהיה לך יום הולדת נפלא ומלא בהפתעות,ומקווה שנזכה לחגוג איתך את יום ההולדת גם בשנים הבאות. המון מזל טוב ויום הולדת שמח שיהיה חגיגה,ותזכור שאני אוהבת אותך. מאחלת מכל הלב שאוהב בשמת

1מאיוש

New member
נועם... מה לך אפשר להגיד.. ../images/Emo95.gif

בן אדם מקסים, לא בתור מישהו מפורסם- בתור אדם כל-כך נחמד, חייכן! טוב אז תקשיב, אני לא מומחית בברכות(כמו בשמת) אז אני מקדישה לך את השיר המוכר: "שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח" ו-2 ברכות קטנות וחמודות: ~~ 1 ~~ מ- מזל טוב עד 120 ז- זהו זמן טוב בחיים ל- לחשוב על דברים שעשינו בעבר ט- טובים ורעים מכבר.... ו- ועכשיו כשהגעת לגיל 12 נאחל לך: ב- בריאות הצלחה כושר, יושר, אושר ועושר ~~ 2 ~~ אני מאחלת לך לפי הא"ב : אריכות ימים, בריאות, גדלות נפש, דבקות במטרותיך, הצלחה, ותרנות במידת הצורך ,זכות לב, חכמה, טוב לב, ידידים רבים, כנות, למידה מעשירה, מזל, נדיבות, סקרנות, עושר, פיקחות, צבירת ידע, קבלת החיים בחיוך, רדיפת צדק, שלווה, תמורה לעמלך וכל מה שתבקשי לעצמך.....
ושוב
!!!

למעלה