היי נחום

babasha

New member
היי נחום

סליחה על ההתעלמות אין לי מחשב פשוט... איך הולך? אתה הולך לכל ההופעות או רק בירושלים והסביבה?

babasha

New member
חס וחליל

נעים מאוד אני די חדשה, מתערבת ונעלמת.

Nachoom

New member
אהלן!! מה קורה??

את האמת שהמוןם זמן אל הייתי בהופעות, כי החיים גדולים מהרצונות :) אני מאמין שלהופעה הקרובה בירושלים אני אלך, לזאת שתהיה בסטנגה. איך ההופעה בסטנגה שהייתה לאחרונה? היית שם? תכתבי ותספרי, שמח לראות שאת כותבת :) נחום.

babasha

New member
הייתי היה מדהים

דוקא חיפשתי אותך (למקרה שאצליח לזהות) כדי שנעשה הכרות רשמית... הקהל היה מטורף לגמרי לא נתנו לו לרדת מהבמה. אגב שמעתי שצריך לצאת לו קליפ חדש לשיר "שכחתי לאהוב"...

la bella dama

New member
טוב לדעת,נחפש מידע על זה

|איקון של דנה נזכרת להתקשר לכל מיני מקומות שקשורים בדודו טסה| עוד משו לעשות בזמן שאין לי... והגיע הזמן להופעה בצפון!!!!!!

Nachoom

New member
לגבי הקליפ לא שמעתי...

אבל אני שמח שהיה אחלה בהופעה, ואני אשמח להיפגש בהופעה הקרובה בירושלים, אלא אם כן לא תהיי
. את תהיי בסטנגה הקרוב? זה יוצא החודש הזה אני לא זוכר, האתר של דודו קצת איטי לי וזה לא נכנס לי ללוח הופעות אבל נראה לי שזה כבר החודש הזה. את תהיי?? נ.ב - היה ניתן להיכנס מאחורי הקלעים

babasha

New member
כן אני אהיה

ובטח שאפשר להכנס המקום אינטימי וכולם ניגשו והחמיאו לו. אגב באתר כן רשומים תאריכים אבל נראה לי שהם התבלבלו וכתבו 2004 בטעות.

Nachoom

New member
חחחחחחחחחח כן נכון

כתבתי את זה לפני זמן מה, שהם טעו בשנה.. חפיףףף.. העיקר הודעות של דודו. מחכה להופעה!! לא ראיתי את דודו המון זמן!

la bella dama

New member
כן..גמני ממזמן לא ראיתי אותי...בעצם

אפעם לא.. רוצה הופעה בצפון!! דיי להופיע בירושלים!!! חיפה יותר יפה!ויגור עוד יותר יפה!

Nachoom

New member
אם אני לא טועה הוא נולד ב2.10.77

נראה לי, אם אני לא טועה הוא נולד ב2.10.77. מהההההההההההההההההההההה???? רגע!!! דודו נולד בתאריך ההופעה שלו בירושלים!!!
איזה יופי!!! חגיגה גדולה וכפולה!! דודו נולד ביום ההופעה שלו בסטנגה!! איזה ענק זה!!

למעלה