היי ניצת ערב טוב לך ולכל הפורום היפה שלך מקווה להתקבל בברכה אצלכם ... מצרף משו חמוד להתחלה בבקשה
N notis12 New member 16/6/05 #1 היי ניצת ערב טוב לך ולכל הפורום היפה שלך מקווה להתקבל בברכה אצלכם ... מצרף משו חמוד להתחלה בבקשה
נ ניצת שושן New member 16/6/05 #3 ברוך הבא בצל קורתנו אחחחחחחחחחח |ניצת אוהפת כל מי שמדבר אליה בפרחים|
N notis12 New member 16/6/05 #6 ../images/Emo51.gif על קבלת הפנים ובקשר לפרחים שולחת לכל יפות והפנויות של הפורום ......... לכל הפנויות והיפות בבקשה
../images/Emo51.gif על קבלת הפנים ובקשר לפרחים שולחת לכל יפות והפנויות של הפורום ......... לכל הפנויות והיפות בבקשה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/6/05 #8 מספיק ליות... יפה?או חייבת גם את הפניות עליי? לקחתי בכל אופן
N notis12 New member 16/6/05 #11 את שם עם הקוקו הכי חשוב שתהיה אשה אמיתית וישרה .... יופי הוא בעני המסתכל בלבד .... פנויה רצוי לא חייב ... והעיקר ראש טוב והמון שמחת חיים ... ושוב כדרכי מצרף משו חמוד בבקשה
את שם עם הקוקו הכי חשוב שתהיה אשה אמיתית וישרה .... יופי הוא בעני המסתכל בלבד .... פנויה רצוי לא חייב ... והעיקר ראש טוב והמון שמחת חיים ... ושוב כדרכי מצרף משו חמוד בבקשה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/6/05 #12 ../images/Emo99.gif אין עלייך מושג כמה אמיתית אני...המוןןןןן אמת יש עליי. ושוב על הצרור...אני מוחמאת. (ניצת ראית?קיבלתי שניים )
../images/Emo99.gif אין עלייך מושג כמה אמיתית אני...המוןןןןן אמת יש עליי. ושוב על הצרור...אני מוחמאת. (ניצת ראית?קיבלתי שניים )
1 12אניהיא New member 16/6/05 #14 מתקנת עוול... הפרחים שלי יותר יפים.. והם מריחים.......אממממממממ סגריות
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/6/05 #15 ../images/Emo12.gif הממממממ... התחלנו פה עם ניקים,אני רואה... שאני אתחיל עם שלי גם?
1 12אניהיא New member 16/6/05 #17 אוףףףףףףף נודניקית זה היה לניצת היא תבין את ריח הסיגריות..... יש לך הרבה ניקים בייבי? תוציאי אותםף
ה הנודניקית עם הקוקו New member 16/6/05 #21 אני?????????? שאני אוציא ת'ניקים כשהפרחים לא עבורי??????????? ב'מת
נ ניצת שושן New member 16/6/05 #26 ../images/Emo6.gif הלו אניהיא בלי הצעות מגונות הא? למה קוקו הזאת לא רק מאיימת היא גם מבצעת