היי ניר זאת אני...

היי ניר זאת אני...

מה שלומך? זאת אקסה של דיויד...סתם נכנסתי להציץ פה אבל מצאתי הזדמנות טובה לשאול מתי יש הופעה באזור שלי?? רותי תמיד שוכחת לעדכן אותי...(אפילו הופעה סגורה) תעשה טובה תעדכן כבר מלא זמן לא הייתי בהופעה.... [email protected] תודה מראש! אקסה

היי

איפה זה לוח אירועים? באתר הרשמי? שם כתובות רק ההופעות הרשמיות....אני צריכה משהו ממש בקרוב. יש הופעות סגורות אני פשוט צריכה שניר יגיד לי ואז כבר אני יגיע עם ההפקה או משהו.

אופיפה

New member
אם את כל כך..

קרובה לצלחת, תתקשרי אליהם ישירות!! בשם פשוטי העם..

popikon23

New member
שלום לכולם!!!!../images/Emo140.gif

אני עוקבת יום יום אחרי הפורום הזה, אמנם לא מגיבה אך נמצאת בעניינים ומכירה את כולכם..... אני אוהבת את דיויד כבר יותר מ-10 שנים ומאוד שמחה שסופסוף יש פורום שמאפשר להכיר מעריצים אחרים שלו ולהתעדכן בהופעות. אז בתור מי שנכנסת לפורום כל יום וקוראת את כל הההודעות ולאחר שסיפרתי מעט על עצמי תרשו לי לומר משהו קטן:אם מישהו נכנס ומשאיר הודעות פרטיות לניר או לכל אחד אחר בלי שהוא מציג את עצמו,זה די מעצבן. יש כמה הודעות של axa שנפתחו כהודעה חדשה ולא כתגובות, אף אחד לא ממש מבין במה או במי מדובר מכיון שהן מיועדות לניר ולכן אולי כדאי לעבור למסרים. אם יש עוד אנשים שרק קוראים את ההודעות ולא מגיבים, זה הזמן!!! שבת שלום לכולם

ברוכה הגלויה !

גם אני במשך זמן רב מאוד הייתי צופה יום יום בפורום מבלי להגיב או להגיד את שיש לי עד שלפני כמה שבועות "התעוררתי" ,וזה כל כך גדול שיש פורום סוף סוף שאתה יכול לדבר עם אנשים ולשאול שאלות והם יענו לך (הם כאלה נחמדים),וזה באמת מעצבן שאנשים מעבירים מסרים בלי להזדהות או להגיד שלום . נתראה בצוללת !!

la orejita

New member
שלום!

נעדרתי בסופ"ש וכבר יש אנשים חדשים! וולקאם ..! בכל מקרה רק רציתי לספר לכם שהייתי בסופ"ש מגניב לחלוטין בדרום(כן, גם מצדה-אפילו ישנתי שם). תגידו, זו רק אני או שים המלח ממש "דביק"? יאק! ועוד שאלה..איפה לעזזל נערכות כל ההופעות במצדה? חרשתי את כל המקומות שם..כולם דיברו על היהודים שהתאבדו משום שלא רצו שהרומאים יביסו אותם..ואני בשלי..מחפשת את המקום ההיסטורי..כשלפתע הגעתי לנקודת מבט מגניבה וכשהבטתי ראיתי במה ומושבים (עקב הגובה זה היה נראה בגודל של נמלה אבל אני מניחה שראיתי נכון), זה המקום האגדי? שיהיה לכולכם שבוע מצויין !!!

אכן המקום האגדי שראית הוא המקום

הקטן והמדהים שברגע ההופעה את מרגישה את רוחות המדבר והים נושבות .. איך היה הטיול ? האם את יודעת שהיהודים לא העדיפו למות אלא נרצחו ע"י המנהיגים הקיצונים ? בכל מקרה יש המון עוצמה במקום וים המלח הוא מדהים! הוא לא כזה דביק.. תלוי בגישה וברגע ! שיהיה שבוע מעולה !!

rabenir

New member
הייתי הולך על "סמיך", במקום "דביק".

אגב, הידעת שהחל מ 9 לפברואר, תכלי לרכוש DVD של ההופעה ההיסטורית המצדה?

kaktusa

New member
אכן ../images/Emo13.gif

פעם הנחיתי שם טקס, על אותה במה, בכיתה ז', את טקס "בני מצווה". ממש התרגשתי מזה ואפילו הקראתי איזה קטע שאחי כתב על שיר של "דיויד ברוזה, שהופיע על במה זו". אחח, בימים שאחי לא היה דוס. [מרושע מצידי]

למעלה