היי, נסיונות של ריטוש

ענבאך

New member
היי, נסיונות של ריטוש../images/Emo13.gif

רציתי שתגידו מה דעתכם, אתמול למדתי לרטש ואני רוצה לדעת אם זה נראה אמיתי... (חוץ מזה, אם למישהו יש מדריך מפורט לאיפור עיניים אני אשמח. לא מצאתי שומדבר יעיל ברשת...) זה המקור---

ענבאך

New member
אני מצטערת,

עשית לה עור כמו של בובת חרסינה (וגם בטעות ריטשת לה חלק מהשיער). כל החוכמה בעיני היא שלא ייראו שזה מרוטש, שיהיה עדיין מרקם לעור. לא ביקשתי שירטשו (זה גורם לי לרגשי נחיתות
), רק שתגידו אם מה שעשיתי נראה נורמלי

sima1203

New member
לא היתה

כוונה לגרום לרגשי נחיתות. ואם את רוצה לדעת אם מה שעשית נראה נורמלי, אז כן זה נראה נורמלי כמעט כמו שהיה לפני. אבל לדעתי לילדה כל כך צעירה זה העור שצריך להיות, כמו חרסינה. אז עמך הסליחה

ענבאך

New member
לאף אחד לא צריך להיות עור כמו חרסינה,

זה לא נראה אמיתי, והיא בת 18 כמעט, אז בכלל (בת כמה חשבת שהיא?)
.

NLO

New member
ביקורת בונה.

זה נראה אמיתי בגלל שנשארו יחסית הרבה פגמים בתמונה. לא שזה לא תמונה יפה, בכל תמונה \ פנים יש פגמים קטנים, אבל הריטוש אמור להעלים את זה, אחרת למה לרטש? בכל מקרה, התוצאה נראית טוב יותר מהמקור לכן לדעתי זה נוטה לכיוון הצד המוצלח של המזניים. הייתי גם מנסה לרטש אבל לא הייתי רוצה לתרום לרגשות הנחיתות.

sima1203

New member
תשובה ל -nlo

אני בהחלט מסכימה איתך, שמטרת הריטוש היא להעלים פגמים. מעבר לזה תירגול הריטוש , ועד כמה אפשר לשנות את המקור. זהו בסך הכל עבורי תרגיל, ותודה לך. אין כוונה לגרום למשהו להרגיש רע. הרבה אנשים מבקשים להתפרע, וזה מסדר. בכל אופן תודה לך, גרמת לי להרגיש יותר טוב.

ענבאך

New member
כל אחד וטעמו,

אני יודעת שאפשר לרטש הרבה יותר מזה, אבל כמו שכבר אמרתי, המטרה שלי הייתה שזה ייראה אמיתי ולא שזה יהיה מושלם. אני אמשיך להתאמן בכל מקרה.

למעלה