היי נעים מאוד לכולם.. חדשה :)

נעמי155

New member
היי אשלי

מה שכתבתי לנועה,תקף גם לגבייך...

ספרו קצת על עצמכן,ואיך פתאום תחושת הבדידות חילחלה?

ברוכה הבאה אשלי

יש כנראה משהו ב"רחוק מהעין רחוק מהלב".

היום כשהדרכים לשמור על קשר באמת קלות
אולי כדאי לך לנסות לחפש את החברות מאז.
הרבה פעמים אם הקשר היה טוב הוא חוזר לזה במהירות.

וכמובן שנשמח שתשארי פה

Noa שלי

New member
אז ככה,

אני בן אדם נורא רגיש, בעברי הייתי מוקפת במלא חברים טובים ואף פעם לא הייתי לבד.
אבל, מה שגרם להם להתרחק זה הרגישות שלי, שלקחתי דברים ללב ושהוצאתי את הכעס שלי בחוץ
למרות שדברים השתנו ואני השתנתי כבר זה מאוחר :(
הלבד הזה קשה, במיוחד בסופ"ש..
יש פה ושם שמתקשרים וידיד אחד שנפגשת איתו פעם ב... אבל עדיין, זה לא מספיק וקשה מנשוא הבדידות הזאת.

Noa שלי

New member
היי נעים מאוד לכולם.. חדשה :)

אני בגיל ה-30
וגם אני בודדה...
בעברי לא היה ככה... לא יודעת איך פתאום הבדידות תפסה אותי.

נעמי155

New member
אנשים נרתעים מאמוציות

ועכשיו, כשאת אומרת שהשתנית, גם אם מאוחר מידי לחברויות ההן, לא נוצרו חדשות? נניח בסביבת העבודה/לימודים?
והנה,"פגשת" פה באשלי,אולי זו כבר תחילתה של חברות חדשה, ובכלל, הרשת זה אמצעי לא רע להיכרויות חדשות.

נעמי155

New member
ברוכה הבאה נועה

לבדידות אין גיל או מעמד,היא יכולה לתפוס אותך בכל שלב בחיים ובכל סטטוס.
חושבת שהגעת למקום הנכון...נשתדל לעזור לך להפיג את הבדידות

ארנון 555

New member
בדידות זו מכה שלא כתובה בתורה, גבר מעוניין באישה.

הבדידות אינו עונש אנושי,גבר מעוניין להכיר אישה נאה, נעימה, אינטלגנטית,בעלת מקצוע, עצמאית בדעותיה,בראש ובראשונה בת-אדם.
אישה בגיל 44 ועד 62 שיש לה אופי טוב, יותר מיופי...כבר נאמר: "הבל היופי ושקר החן",לכן על יופי וחן אני מוותר,לטובת האופי הטוב,השכל המוצנע, החוכמה , היושר והאמון. למען השקיפות לי אין עושר , אין כסף, אממה,אני עשיר בתכונות טובות.
למי מהנשים שיש יוזמה ורצון, לצלצל לטלפון 02-6715882 ....עדיף בשעות הערב המוקדמות. תודה.ארנון.

ברוכה הבאה

מאוד מזדהה עם תחושותייך, אני כרגע כביכול בתקופה יותר טובה אבל גם אין לי קשרים בחיי למעט חברה ועוד ידיד שלרוב הוא יותר שולי ואני יודעת שהתחושה הזו של בדידות מגיעה בעוצמתה פעמים רבות. ה"מזל" שלי שאני עובדת גם בסופ"ש ואז יש לי פחות זמן לחשוב על זה
יום שישי היה לי יום הולדת והתחושה הזו הציפה אותי ויצרה אצלי עוגמת נפש גדולה שהתווספה לקושי שלי להכיל את זה שבגילי מצבי אינו טוב ולא השגתי את מה שמצופה מאדם בגילי להשיג...
עכשיו אני סתם בוכה על עצמי מתוך הזדהות
אני שמחה שהצטרפת לפוורום ומקווה שאולי פה תמצאי אוזן קשבת ואולי אפילו תיצרי קשרים חדשים

Noa שלי

New member
היי שרית, נעים מאוד!

מקווה שתחושת הבדידות תעבור לנו וכמה שיותר מהר :)

למעלה