היי (-: נעים מאוד

NeTuSh2

New member
היי (-: נעים מאוד

שמי נטע, בת 21. אמנם אני לא עוסקת בתקשור, אבל אני כן עושות בהתפתחות רוחנית, כלומר, בדרך... אני בעלת מודעת מאוד גבוהה, ובנוסף, אני בדרך למאסטר ברייקי, שזה כבר התחלה. האמת היא שרציתי לשאול משהו מאוד ספציפי- בשבועיים האחרונים אני רואה את השעה בצורה כפולה, כל הזמן, 13:13 1:01 10:10 00:00 17:17 באופן מוגזם, בשבועיים האחרונים, בערך 4 פעמים ביום. הרגשתי שזה מסמל משהו, לפני שאגיד, אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על כך. שמעתי ממישהי שעוסקת ברוח, שבתקשור יש יישות בשם קריאון, שמעבירה מסרים. בקיצור- אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה רבה!

נטע שלום

מה שאני קיבלתי על זה: הדבר מתרחש כעת כדי להבהיר לך שאת מתפתחת ברמת החישה אנרגטית שלך. ובמילים פשוטות האיטואיציה הגבוהה שלך מתחדדת. קול מסויים בתוכך אומר לך להביט בשעון דווקא בשעות המסויימות הללו, את מתבוננת ואכן יש שם משהו שונה. וזה חוזר וחוזר כדי להוכיח לך שאת מחוברת לאינטואיציה שלך. הדבר גם בא ללמד על הנצח - על זה שאנו נצחיים והזמן אינו באמת מימד שקיים בחיינו כנשמות.

jofen

New member
היי נטע :)

גם לי הייתה תקופה כזאת פעם... שכל פעם שהסתכלתי כל יום הייתה השעה 11:11 מופיעה על השעון... וגם היה הגיע תאריך שהיה אז 11/11 וחשבתי שיקרה משהו מיוחד באותו יום אבל לא קרה שום דבר :), אומרים שמספרים מסמלים תבניות אנרגטיות ואני מאמין שאנחנו נמשכים לתבניות אנרגטיות, ש"דומות" לנו... הסבר דיי מופשט :) עדי

למעלה