היי נעים מאוד...

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
היי נעים מאוד...

היי לכם אנשים... אני חדשה בפורום ויש לי כמו להרבה אנשים קשיי ריכוז וקשב אתם חושבים שאני צריכה תרופות לזה? תרופות פסיכיאטריות? או תרגולים... תודה... ELY

היי בורכה הבאה :cool:

אגב ממש אהבתי מה שכתבת אצל הטיפשות אם האידיוט הזה פיי גוטמן. למה אנשים כל שך טפשים.

CAT4

New member
אופטמיות קוסמית. פשוט מאוד למה לא.

(-: (-8 (-B (-; ()-:

ל-ELY

השאלה שלך קצת תמוהה - האם אובחנת? על ידי מי? מה היתה הדיאגנוזה? איזה אבחון עברת? ללא התשובות לאלה אי אפשר לענות לך ברצינות. אכן לפעמים תרופות הן התשובה, אבל תרופות הן רק חלק גם באותם מקרים שהן מומלצות. חובה לעבור אבחון מקיף ולקבל המלצות רציניות והדרכה. גם אם הומלץ לך על תרופות ואת חוששת מלקיחתן(וזה די ברור) חשוב לקבל מידע רציני ומקצועי ולא לקרוא כתבות בעיתונים. יש ספר מעולה בנושא הפרעות קשב וריכוז ואולי תוכלי למצוא שם חלק מהתשובות (ספר התשובות להפרעת קשב של האלוואל ורייטי, הספר יצא בעברית בזמן האחרון). בנוסף חשוב לרכז את כל השאלות שיש לך ולשאול אך ורק איש מקצוע. אשמח לעזור לך אם יש לך שאלות נוספות. תוכלי להשאיר לי מספר טלפון בדואל.

אמממ...

טוב, נו... רציתי להגיב קצת.. אבל.. אני מניח, שאת עושה את זה הרבה יותר טוב ממני... אז.. ברוכה הבאה לפורום, ו... אני מקווה לראות אותך פה גם בהמשך..

dor43

New member
אקס השחור התגובה שלך חשובה !!!!!!!!

אמרתי לך ואומר שוב אנשי מקצוע זה טוב. אך אתה אחד מאיתנו ואנככככנו יוחחחולים להזדהות עתה מדבר בספה שלנו !!!!!!!!!!

sarag

New member
ספר על הפרעת קשב וריכוז...

הספר שאורלי הזכירה נקא ``מריטת עצבים`` . אפשר להשיג אותו בחנויות סטימצסקי וכו`, וגם בספריות גדולות.

ספר על הפרעות קשב וריכוז

הספר הקודם של ד``ר רייטי נקרא ``מריטת עצבים``, אבל יש ספר חדש יותר שלו ושל האלוול שנקרא ``ספר התשובות להפרעת קשב (ADD)``. הספר החדש מצויין מפני שהוא עונה כמעט על כל שאלה שעלולה לצוץ בנושא. דבר נוסף הוא, שלא צריך לקרוא את כל הספר כדי למצוא תשובות לשאלות, וזה יתרון חשוב למי שסובל מהפרעת קשב, לא?.

ELY

New member
תודה

תודה לכולכם.. לאורלי, לעצלנית (כן אמיר הדפוק הזה..), לאקס... אני באמת ארכוש את הספר החדש הזה הוא נראה לי מעניין תודה :cool: ELY

sarag

New member
ספר על הפרעות קשב וריכוז ...

אורלי - סליחה על ה``תיקון`` המוטעה. קראתי גם את הספר הזה (באנגלית) אבל לא ידעתי שיצא בעברית. הוא באמת מומלץ! שרה

dor43

New member
ELY תרופות זה דבר רציני

יש לשאול מוחחים אך במידה ואת מקבלת תרופות ואת רוצה תמיכה רגשית זה ענין אחר. דור43

m-katzmann

New member
קשיי ריכוז

לאלי שלום, הרבה לפני שאת מתחילה לקחת תרופות תחשבי לרגע איזה נזק הן יכולות לגרום לך בעתיד, נזק שהוא אולי בלתי הפיך. התרופות גם לא מטפלות בבעייה עצמה אלא בסימפטום שלה ולכן אם לא יהיו לך עוד בעיות קשב (במחיר שאותו איננו יודעים) תתקוף הבעייה במקום אחר בגופך לכן חשוב להבין ממה נובעים קשיי הריכוז. האם הם מופיעים בכל סוג של הקשבה - שמיעתי, חזותי וכו. לדעתי חווית (כמו כל אחד מאיתנו)איזושהי טראומה והגוף כדי לשמור עלייך שלא תצטרכי עוד להרגיש מה שהרגשת אז חוסם אותך להחשפות לטראומה, אבל הוא חוסם אותך לא רק להחשפות לטראומה אלא לקבלת כל מידע ועיבודו. אני עוסקת בקנסיולוגיה חינוכית כשהעבודה שלנו היא מציאת החסימה ונטרולה, תוך כדי עבודה על הרגש, על חסימות בתחום המבנה, התזונה והאנרגיה. והיא עובדת מצויין על אנשים שיש להם מוטיבציה לשנות. מאיה

ELY

New member
שלום לך..

הבעיה שלי בבעית קשב וריכוז זה החלומות... אינני מצליחה להתרכז במציאות ותמיד אני חולמת חלומות ומרחפת... אני מרגישה שזה מולד אצלי (לא חוויתי טארומה) כי תמיד אהבתי לחלום ומאז אני זוכרת את עצמי נהנתי מזה ולא הייתי אף פעם מרוכזת בספרים, בשיעורים בבית ספר, בסרטים ובכלל ממה שקורה סביבי... אתם חושבים שלקיחת תרופות תצליח לרכז אותי ותפגע בדמיון שלי??

למעלה