היי, נפגשנו

noxמלורי

New member
היי, נפגשנו

כן, פגשתי אותה, ונתתי לה לקרוא את המכתב, היא אמרה שבכל התקופה הזאת היא לא צחקה איתי והיא היתה אומרת לי כן, כי היא באמת אוהבת אותי מעבר לקולגה, היא אפילו הסבירה לי מה היא אוהבת בי שהתאים בדיוק מושלם למה שאני אוהבת בה. אבל לאחרונה היא חוותה כמה אירועים שגרמו לה לבחון מחדש את המושג הזה שניקרא - אהבה, היא לא יודעת אם זה באמת קיים. תחושתי? עכשיו אני מבינה עכשיו אני יודעת שפגשתי אותך - החצי השני לי החצי הזה שיהפוך אותנו ל 2 שלמים עכשיו אני מבינה עכשיו גם עצובה על כך שאין מה לעשות אבל עכשיו את לא יכולה להעניק לי ובכלל כואב לי לראות אותך עצובה לראות אותי כואבת לראות אותך לראות אותי החצי השני שלי אני יודעת שאין לאן ללכת אין מה לנסות את פגועה ופשוט לא יכולה ראיתי את זה בעיניים שלך, יכולתי לזהות את התחושה, שאני כל כך מכירה. ואני יודעת שאת זה לא אוכל לשנות חבל עצוב אבל הרגשתי שאני חייבת לנסות וניסיתי ולפחות עכשיו את יודעת שמתי שתרגישי שאת יכולה ומתי שתחליטי אחרת דלתי פתוחה בפנייך. היה יופי לפגוש אותך נשמה תאומה שלי, אבל עכשיו כל אחת פונה לדרכה מי יודע אולי פעם דרכינו יפגשו ונאחד את החצי שלך עם החצי שלי החצי החסר זה שיהפוך אותנו ל 2 שלמים. באהבה אני

dafna l

New member
מלורי

איזה יופי של שיר הבעת הרגש כל כך חיה וההבנה שלך אותה ראי מה קורה לנו כשאנו ממשים את רצונותינו בדרך כלל רצון אמיתי מביא איתו תגובה אמיתית. יפה ומלא חום. עכשיו את יודעת ואין ספק יותר. שיהיה לך בהצלחה בהמשך. דפנה

מלורי היקרה

אני מאושרת בשבילך..לפחות עכשיו את יודעת מול מה את עומדת. הדבר הכי נורא זה חוסר ודאות,שאלות עצמיות שחובטות בך, אבל לך אין את התשובה עליהן. לפחות עכשיו יש לך תשובה. אני ראיתי בזה תשובה לא ודאית,לא החלטית..כאילומלורי היקרה היא מעוניינת אבל משהו עוצר אותה. את עדיין יודעת הכי טוב מה קורה ביניכן אני מקווה שזה עוד לא אבוד. ואם כן...לפחות את יודעת שניסית.

רותי ב.

New member
שמחה על שהעזת, על התקוות

שלך, על הרצון לנתינה אין-סופית, עצובה על האכזבות שלה, על הנסיונות שגרמו לה לפקפק בערך הזה, ושמו אהבה.

למעלה