היי נראה אם תצליחו להבין

היי נראה אם תצליחו להבין

הי קוראים לי דניאל ויש לי מישפחה הכי מורכבת! אני בת 20 כשהיתי בת שנתים הורי התגרשו ברחתי עם אמא היתי הבת היחידה מאותם הורים! בגיל 7 אמא פגשה את בעלה השני התחנו והביאו 2 בנים מקסימים לעולם! בנתים אבי בירושלים חזר בתשובה נהיה רב! התחתן פעם שניה והביא שני בנים אחרי שנתים הם התגרשו שוב ואבי התחתן בשידוך עם אישתו השלישית והנוכחית היא ילדה עוד 2 בנות מתוקות והם חיים באושר ועושר! היי חברה בדרך כלל אנשים ממש מסתבכים עם המשפחה המורכבת שלי אז תגידו לי מה דעתכם וספרו לי על שלכם?! אל תתבישו לשאול שאלות אני יודעת שאני מסובכת!

ברוכה הבאה נסיכה../images/Emo24.gif

יש לך 6 אחים ואחיות... 2 מאימך, 4 מאביך. 2 מהם מהאישה השניה ו-2 מהם מהאישה השלישית. וואו...זה באמת מסובך. איך את מסתדרת עם כולם? אילו קשרים יש לך איתם? אני מבינה שאת הבכורה זאת אומרת שהם כולם עוד ילדים

אכן

הבנת נכון ! תראי הכל ענין של הרגל ונקודת מבט ככה אני מילדות אני לא מכירה משהו אחר אז זה נראה לי רגיל! תראו האחים מצד אמא איתי בבית אז אליהם אני ממש קרובה השאר הרבה יותר רחוקים ממני פיזית ונפשית! וכן הם כולם קטנים הכי גדול שהוא גם מצד האמא הוא בן 13! הגדול מצד אבא בן 8

בוקר אור נסיכונת צעירונת

ברוכה הבאה. אחרי שקראתי פעם אחר פעם הבנתי את המורכבות,קשה אולי להבין מהקריאה ,אך הרבה יותר קשה לחיות את הסיבוך..... דניאל יקרה,ספרי קצת איך את מסתדרת עם האחים שלך? איך הקשר עם אמא? איך עם אבא? נשמח להקשיב לעזור ולהעזר גם בך יום נפלא

אז ככה

תראו עם אמא שלי יש לי קשר מצוין גם בגלל שגרנו בילדותי אני והיא לבד! עם בעלה אני מסתדרת מצוין כמו אבא הוא גידל אותי מגיל 7 עם אבא שלי ונשותיו אני לא ממש מסתדרת ולא רואה אותו הרבה הוא גר רחוק ורב אחרי הכל אז כשאני כבר רואה אותו אין הרבה נושאים משותפים ואין חיבוקים אבהים אז זה קשה! הוא כל הזמן מנסה להחזיר את חבר שלי ואותי בתשובה אני כבר רגילה אבל לחבר שלי קצת קשה עם זה! בכל מקרה אני ישמח ליעץ ולהקשיב בהכל!

rolan

New member
../images/Emo45.gif דווקא הצלחתי

וכן, זה באמת מסובך, כך נשמע מהצד... אך יחד עם זאת נסיכונת, נשמע גם שאת מסתדרת עם התסבוכת ואיך שהוא שמעתי גם צליל של השלמה ותקני אותי עם אני טועה. בין השורות גם קראתי שטוב לך עם נישואיו השניים של אביך, אך לא ציינת לגבי אימך. האם גם שם טוב לך? האם את בקשר עם כל אחייך? באמת הייתי רוצה לדעת איך מסתדרים עם תסבוכות כזו.

rolan

New member
אופסססס מתנצלת

כל כך הייתי עסוקה בהבנת המורכבות ששכחתי לברך אותך -
ברוכה הבאה
שבי איתנו, ספרי ושתפי אותנו בספורך.

עין 3

New member
ברוכה הבאה, נסיכונת!

שבי איתנו, והמשיכי לשתף. נשמח מאוד. רק הבהרה קטנה, רובנו הורים במשפחות מורכבות, ורק בודדות הן בנות למשפחות מורכבות. אז נשמח מאוד לשמוע את הצד שלך לבעיות שלנו, כי את כבר יכולה לעשות דוקטורט במורכבות...

מה שנכון נכון...

ולכן אני רוצה לשמוע על משפחותיכם ספרו לי על חייכם בצל קורות התסבוכות

אציג את עצמי בפנייך

למרות שאת יכולה לחזור אחורה ולחפש. אני בת למשפחה מורכבת. יש לי אבא ולו בת זוג + בת 7 חודשים. יש לי אמא שהיא לבד. יש לי גם בן זוג שלו יש ילד בן 5.

1נתי 1

New member
היי נסיכונת

ברוכה הבאה בצל קורתנו מורכבות אמיתית אצלך במישפוחה אבל למה את חושבת שאת מסובכת?

תראה תעמע

כשאני אומרת מסובכת זה לא בהכרח שלילי לפעמים זה חיובי ואף מצחיק! זה נחמד שאת החים שאני חיה בתחושה רגילה קשה להרבה אנשים להבין!

למעלה