היי נרגש לכולן, וחדשות שמחות

רחלי1

New member
היי נרגש לכולן, וחדשות שמחות../images/Emo48.gif

כפי שכמה מכן השכילו לנבא, ממש לפני כשעה סגרתי על השמלה שתארתי לכן, הראשונה שעשתה לי את זה לגמרי... אני כל כך ב"היי", שרק הכדור שלקחתי נגד מיגרנות מצליח למתן את הקפיציות שבטח היתה משתלטת עליי עכשיו... יש שמלה, והיא שלי! אני מרגישה בה לגמרי אני! לגמרי לא מחופשת למישהי אחרת! והאיפור של אלבכרי פשוט משלים אותה לתפארת...איזו מקריות פיוטית.. תודה ענקית לכל מי שתמכה בדרך, התעניינה, זרקה טיפים וחיכתה לבשורה. שלכם, רחלי

רציתי להגיד לך בכתב שאני מה זה שמחה

עבורך. איזו הרגשה נפלאה זו ולמי שלא זוכר זה המשפט שלי ופטנט רשום אצלי "לסמן וי". הוא קיבל המון המון מחמאות בפורום של אי או אל ז"ל. סגרנו עניין וסימנו וי הולך טוב מאוד עם תחושת הקלה בבטן. רק דבר אחד אינ מזכירה לכם לכולכם: אל תרוצו לשום מקום. אוקי . סגרתם? מזל טוב..ישנם דברים נוספים לבדוק תבדקו בניחותא ועם גם עניין מסויים זה או אחר הושלם סמנו את הוי. אבל בכל פעם מחדש תעצרו רגע, שניה, דקה אחת כדי להנות ממה שהספקתם. היום הזכרתי קצת לאתל בכתב על ההישגים שלה בשבוע האחרון..היא תאום ראתה והיה לה דקה זמן לחשוב ולהסתכל על עצמה פנימה ולהגיד : "וואו..באמת משהו". וזה נהדר. וזה חשוב מאוד. וכדי להמחיש למה אני מתכוונת אספר לכם על תסביך שלי ותקבלו מושג יחסי/מוחשי: בכל פעם שאני בסיבוב קניות אינ רוכשת לי דברים במהירות טיל. נכנסת מאוד מגובשת לחנות(בטח, אחרי שלילה שלם אני מדמיינת לעצמי מה אני רוצה וכיצד זה אמור להיראות כן..) וקונה בדקה וחצי. לפעמים אני מסתובבת ולא קונה בכסף אבל קונה עם העיניים ואוספת לעצמי בראש הקטן שלי ריחות וטעמים, צבעים וחוויות, היום לדוגמא הושבתי את הילה והחברה הנוספת בסיבוב שלנו בנווה צדק בתוך חנות מרוקאית מדהימה,,על ספות אוריינטליות נפלאות וקרוב לרבע שעה פשוט דיברנו על חוויות ילדות הקשורות לחפצים בחנות אחר כך החנות הסבונים הסמוכה שטפתי את ידי עם הפילינג בטעם מנטה לימון האהוב עלי כל כך והתרעננתי על חשבון החנות ותאמינו לי שהם לא הרגישו מנוצלים כי את הכל אני עושה באהבה ובכיף ובהמון פירגון..בכל מקרה כשאני כבר חוזרת עם השקיות? הכי אני אוהבת שמישהו אחר נוהג. אז אני לאט לאט מוציאה את הדברים, בוחנת מחדש את הרכישות מתענגת על כל דבר ודבר ומחכה להגיע הביתה ולמדוד לאיציק.. ואני נהנית בכל פעם כמה וכמה פעמים. איזה מזל שאני מסוגלת להנות מכאלו שטויות. אתם מכירים הרבה אנשים כאלו? מי שרוצה ולא מאמין אז יש לי אישור בכתב שאני נורמאלית

רחלי1

New member
צודקת, אתי -

אני יכולה להעיד על עצמי, תוך התנתקות לרגע מנושא החתונה (שאחרי הכל, הוא פרק קצת בומבסטי יחסית לשיגרת החיים), שכל פרח (אפילו מאעפן) בהפתעה, כל קניה מוצלחת ומדוייקת (אפילו של סתם גופיה שתפורה בול לטעמי) וכל ניואנס במזג האויר שמתחיל להרגיש כמו סתיו, מרוממים את רוחי. בחיי. שום יהלום או מסעדת גורמה לא יכולים לעשות לי מה שכל כך הרבה דברים קטנים אחרים יכולים - ועושים. אני שמחה מכל שטות. מיותר לציין, שהתכונה ה"נעלה" הזאת באה קומפלט עם נפילות מהירות מכל שטות שלילית, אבל זה כבר לפורום אחר....וגם את זה לומדים למתן עם הזמן. עד כאן הגיגים "כבדים". נשיקות על הברכות החמימות....

הילית*

New member
איך שאני הרגשתי כמוך ביום בו

סגרתי על השמלה. ממש הרגשת ריחוף. אני חושבת שלא הצלחתי להוריד את החיוך מהפרצוף שלי איזה יומיים. אז בשעה טובה ותהני בהמשך מהמדידות !

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif זה באמת אחד מהדברים

הכי מרגשים בהכנות לחתונה (לפחות בשבילנו, הכלות!).

סיגל2

New member
מזל טוב ותתחדשי על השמלה ושתהני

כך גם מהמדידות שגם הן לא פחות מרגשות מהזמנת השמלה.

מיה :)

New member
אני אמנם לא הלכתי לסלון כלות

אבל אני בהחלט מכירה את ההתרגשות של המדידות והציפיה... השמלה נשמעת מקסימה (מהתיאור המפורט בדיון קודם), אני מאד אוהבת את הסגנון הזה. אז שיהיה בהצלחה ובמזל!

למעלה