היי, סורי אם אני קצת לא קשורה...

היי, סורי אם אני קצת לא קשורה...

ממש לא מזמן התחלתי לשמוע שירים של TT וכך גם שירים של רובי (ומארק וגארי). חבל שלא גילית את כל החבורה לפני זה... בקיצור, בא לי קצת ריענון, איזה זמר\ת הייתם מגדירים כהכי דומה לרובי, מבחינת השירים, הלחנים והליריקס??

Dana Mi

New member
היי

דבר ראשון, אם את רוצה לגלות עוד TT, אז יש פורום של טייק ד'את ממש כאן בתפוז, אז את תמיד מוזמנת לקפוץ ולהתרשם גם שם.. דבר שני, אם השאלה שלך מכוונת למי מבין TT הכי דומה לרובי, אז הייתי אומרת שדי אי אפשר לענות על השאלה. זה אחד מהדברים (מיני רבים!) שמדהימים בטייק ד'את. שלא כמו להקות אחרות שתמיד היה שם את הממבר שאפשר בכיף לטאטא מתחת לשטיח ואף אחד לא ישים לב, טייק ד'את הייתה מורכבת פשוט מחמישה חברים שכל אחד מהם גאוני בפני עצמו. בין אם זה רקדן בחסד, פרפורמר בחסד, זמר בחסד או מה שזה לא יהיה, כל אחד מהם תרם את התרומה שלו ללהקה. לכן כשרובי עזב, ראו בסיבוב ההופעות שהיה אחר כך שזה פשוט לא זה ואי אפשר בלי רובי. אם תשימי לב, חומרי הסולו של מארק, גארי ורובי שונים בצורה מדהימה אחד מהשני.. כי כל אחד מהם מביא משהו אחר. כל כך אחר שהווארד בחר להמשיך את הקריירת סולו שלו כדיג'יי בכלל.. אז שורה תחתונה, לפי דעתי - רובי מיוחד בפני עצמו. אין לו מתחרים.

חוששני שלא הבנת אותי כראוי...חח

התכוונתי, שבגלל שגיליתי שהשירים של רובי ממש נחמדים, רציתי אולי לדעת אם יש איזשהו שמר בעולם שאתם חושבים שהוא דומה לו מבחינת המוזיקה שהוא עושה, המילים והלחנים, לא רק מTT, בכללי בעולם, כדי קצת, להרחיב את האופק המוזיקלי שלי... חח...תודה, אני מעיפה מבט בפורום TT לעיתים די קרובות

לרובי יש תקופות ובכל פעם הוא מושפע ממשהו אחר

אם זה מדונה, ג'ורג' מייקל, רדיוהאד, פט שופ בויז, ביסטי בויז וכו'... אלה אני בוודאות יודע שהשפיעו אליו (מרובי) אבל יש לי עוד ניחושים

למעלה