היי סורי על ההודעה החדשה

היי סורי על ההודעה החדשה../images/Emo3.gif../images/Emo156.gif

אבל לא נדמה לכן שהמנהל שלנו בכלל לא נמצא בפורום? הוא לא נכנס לפה הוא לא בודק אם יש טרולים אם אנשים מקללים אם הם שומרים על החוקים של הפורום? הוא לא מזכיר איך לשרשר נכון לא מחליף סקרים לא מעדכן ת'פורום וכ"ו הוא לגמרה מ=נ=ו=ת=ק מפה!! בואו כולנו נשלח לו מסרים ונגיד לו? כי זה מציק היחס הזה!!! אם הוא לא רוצה ליהיות מנהל שלא יעשה טובה! מישהיא מפה יכולה להחליף אותו ואני בטוחה שהיא תיהיה יותר פעילה ממנו בהרבה!! אז פליז תשלחו לו הודעות אני נוסעת לכינרת ליומיים ואני לא יהיה פה שכאני יחזור אז תעדכנו אותי! נשיקה לכולן!
ביי ביי

MrJTsGirl

New member
שמעי...

רציתי להחליף את המנהל הזה, ושלחתי אי מייל לתפוז והם אמרו שצריך לתאם ראיון ברמת גן בשביל זה... זיבי אני לא נוסעת בשביל זה עד רמת גן.. חחח

justin love

New member
זה שהוא לא פה זה ידוע...

כאילו זה בכוונה הוא לא באמת רוצה להיות המנהל של הפורום הזה.. אני ביקשתי ממנו שישאר רק בשביל שכאילו לא יהיה לנו מנהל והכל .. והוא אמר לי שאם אני רוצה שנוסיף גלריה או משהו כזה שאני יגיד לו וזהו.. אז כאילו כשאתם רוצים משהו תגידו לי אני יגיד לו לשנות את זה וזהו..

אז תגידי לו שיכנס לפה ויעדכן הכל!!

שמו פה המון!! תמונות חדשות של ג'סטין וגם את הסקר והכל!!

justinnn

New member
עדיף שהוא לא היה!!!!

כל מילה שניה פה לא טובה!!!! "אני שונאת את בריטני" לא טוב!! "אני שונאת את כריסטינה!!!" לא טוב!! "אני שונאת את קמרון!!!" גם לא!!!!! זה שהוא אוהב אותם זה בעיה שלו!!!!

RJlake

New member
רגע אם הוא לא פה אך פעם אז למה הוא

הקים את הפורום?! ולמה צריך לנסוע עד רמת גן לראיון כדי לנהל את הפורום זה בסך הכול לנהל פורום לא להיות ראש העיר!!!

justinnn

New member
הוא לא הקים ת'פורום...

היה מנהל אחר..והוא החליף אותו...

בננות..

אתם צודקות.. אבל הבטאטא הזה לא עושה כלום.. הוא סתם איזה חננה שמשחק אותה.. אז אל תתאמצו בשבילו כי זה לא יזיז לו והוא לא יתייחס לזה... אני מציעה שנרשום מכתב להנהלת תפוז ושיעיפו אותו סוף סוף מ-כ-ל התפקידים המסריחים שלו!!!!

וובדיס

New member
מה צריכים לעשות?

תראו לי כעיקרון זה לא מזיז אבל אם אתם רוצים להעיף אותו סבבה תגידו לי אייך ואז

וובדיס

New member
כולם להכנס בבקשהההההההההההההה

תשמעו מתי שאני נכנסת לפרום אף אחת לא נמצאת סבבבה שכל אחת תכנס מתי שהיא רוצה אבל בואו נעשה שכולם יכנסו בשעה אחת ואז כולנו נדבר ובשעות אחרות ברור שמותר אבל יאנטו ................. את מבינים למה אני מתכוונת

justin love

New member
מה הקטע של כולכן????

הוא לא מציק לכם או משהו נכון??? וכשאתן צריכות לשנות בפורום משהו הוא מוכן לעשות את זה נכון??? אז זהו עד עכשיו לא הציק לכם ואני גם לא מבינה מה עכשיו אתם מתלוננים הרי כשהוא היה רק ירדתם עליו .. אם לא היה לנו מנהל לפורום אז אחרי כמה חודשים הפורום היה נסגר או מצטרף לפורום אחר אתם מבינים??חייב שהיהיה לנו מנהל... ברגע שמישהי תיהיה מוכנה ללכת לראיון הזה ברמת גן רק אז אני מסכימה ואני בטוחה שגם הוא יסכים להתפטר מה התפקיד שלו... אזזז עד אז אל תתלוננו..

MiSsY 100

New member
אני איתך ספיר ../images/Emo45.gif

עשכרה כאיל אין פה מישהי אחת שרוצה להזיז את התחת שלה לרמת גן בשביל לנהל את הפורום ,אני לא יכולה לפני שאתן קופצות עלי כי לי יש בגרויות השנה ואני מעכשיו מתכוננת אליהם אז אין לי זמן לעצמי.... אז באמת אל תתלוננו...

למעלה