היי סטייקס פוקר 5 / פרק 2 - חלק ראשון

זונע

New member
יופי של פרק

היד האחרונה די מדהימה, בעיקר בגלל שטום הוא זה שעשה את המהלך.

OZE5

New member
שאלה

מה זה ה Straddle או משהו כזה שהשחקן ראשון שם ולמה לא רואים את הקלפים שלו עד שכולם מהמרים ?

nadd

New member
לא הבנתי למה הוא התקפל עם 2 4 בסוף

היה לו שלישייה, וסביר להניח שאחרים הימרו על קלפים גבוהים שאכן היו AA ו- Q10. הסבירות לפול האוס פחות נמוכים.

ד י נ מ י

New member
חשש מ A 2

כמה ידיים קודם (פרק ראשון) הוא עשה גוד פולד מול נגראנו כאשר הוא החזיק AK ועל הלוח על K22J8 הוא הריח שלדניאל הייתה יד חזקה והוא צדק. הפעם הוא גם חשש שהקיקר שלו לא מספיק טוב כי היו עוד 2 שחקנים מולו. בארי הוא שמרן ואולי זה גרם לו לחשוש שלווא דווקא תום הכי חזק אלא בארי. תשלח לו מייל, הוא יענה לך :)

זונע

New member
בארי העלה לפני הפלופ הרי

ועוד אנדר דה גאן. הלו, זה בארי גרינשטיין...אם הוא רואה 2 הוא לא משחק בכלל אלא אם מדובר בפוקט 2 מה שלא כל כך אפשרי. תאמין לי שהוא לא פחד מבארי אלא רק מטום, ואיך אפשר לפחד כשאתה עם סט וידוע שטום אוהב להשתטות? לטעמי הוא היה חייב לדחוף, במקום זה הוא פשוט עשה פולד בלי לחשוב. תמוה.

ד י נ מ י

New member
בארי

זאת בדיוק הבעיה. יכול להיות שבארי עם פוקט 10 ומכין מלכודת לשניהם. אל תשכח שאנחנו רואים הכל וקל לנו להגיד עשה טעות. הוא שחקן מצויין, ולפעמים לא בושה לזרוק יד שאולי היא הכי טובה. תנסה לחשוב מה היית אומר אם: תום עם A2 בארי פוקט 10 היה לו 500K לסכן, הוא חשב שזה לא כדאי ופרש. אין לי טענה למהלך שלו. אני חושב שאם באמת הוא היה רק מול תום אולי היה לו יותר קל להשוות. בכל זאת בארי אולי מחזיק פוקט 10 ומשחק אותה אין לי כלום.

ד י נ מ י

New member
לא יודע למה אני כותב תום

אני חושב על השם תומר כנראה. טום זה כנראה יותר נכון.

זונע

New member
עם הטענה שלך

אסור להשוות לכלום אם אין לך תנאטס... אם לטום היה A2 הוא לא היה דופק כזה רייז מטורף של 100 אלף ובארי כמו שאמרתי-הרי איסטגייט טוב עליו בכל יד חוץ מפוקט 10...לכן שווה לפחות להשוות להימור של טום.

nadd

New member
טום מדהים כל פעם מחדש

יש לו את היכולת להלחיץ את היריב גם אם אין לו כלום ביד.

nadd

New member
בנוסף אני התפלאתי שהוא נכנס עם 2 4

והנה היה לו הזדמנות לעשות קופה גדולה כי בד"כ נכנסים עם קלפים גבוהים בהימור רציני עשה טעות

למעלה