היי סיוונוש,התגעגתי!

maayani

New member
היי סיוונוש,התגעגתי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

איך היה עם החבר?? חגגתם? קנית לו משהו? הוא קנה לך? אל תשאלי מה היה לי,אייל היה צריך לנחות ב-1 בלילה ובסוף הוא נחת בשלוש וחצי אז מזה התייבשנו שם וכמעט אכלתי את הפרחים שקניתי לו מרוב עצבים ואפילו האיפור שלי כבר ירד!!:) בסוף כמובן הוא נחת,התחבקנו,התנשקנו ואז הוא ישר חזר לישון כי הוא היה ממש עייף.ביום חמישי תיכננו לצאת(כמו שאמרתי לך) אבל בסוף הוא סתם בא אליי עם חבר שלו וראינו את המשחק כדורסל. והיום הוא פשוט נטש אותי! הוא הלך לעשות שבת מחוץ לנתניה ולא היה לי כח ללכת איתו למשפחה שלו... הקיצר,אני מזההה משועממת ועכשיו אני אצטרך לצאת עם הידידים המעצבנים שלי:) אהה,ולא קניתי לו כלום...הבאתי לו רק פרחים ומשהו חמוד שכתבתי לו. תגידי,יש לך אייסי? ומאיפה את בכלל? ו...מתי את מתגייסת? ו...כבר אמרתי שהתגעגעתי...? ביי ביי! מעייני.

dominogrose

New member
מעינננוווו´שששש מתוקהה!!!!

מה קורה, אחותי?!?! התגעגעתי! כמו שאמרתי לך חבר שלי ביקש ממני לתכנן את היציאה.... ואני ותיכנונים לא הולכים ביחד... אז באתי בלי לתכנן, והוא חזר מהעבודה קצת מאוחר והיה קצת בלאגן של איפה ניפגש. בסוף באתי אליו הביתה, כדי שהוא ייתקלח ויתארגן ואח"כ יצאנו להסתובב קצת, היינו בקניון רמת גן, ובסוף הלכנו לגני יהושוע היה מאוד נחמד! חזרנו ב- 02:30. ואנחנו יוצאים גם היום, וגם מחר....
יש לי איי סי קיו 107555527 ואני מתגייסת ב- 21.1 .....
***סיון***

למעלה