היי סי וכולם, אחלה פורום.יש לי שאלה

היי סי וכולם, אחלה פורום.יש לי שאלה

מה את אומרת על האיחוד של משינה? זה טוב או רע למוזיקה שלנו? זה נעשה מטעמים כלכליים או מטעמים של געגוע לקהל ולהופיע ביחד? תודה.

ט י נ ה

New member
איחוד משינה

אהלן וברוך הבא .או ברוכה הבאה לא בדקתי. לאני שמחתי כשראיתי את מסיבת העיתנאים לאיחוד של משינה. שמחתי כי באנו מאותו דור של יוצרים ,כולנו ראינו פארקים מלאים ואולמות מפוצצים והכל נגמר בבום אחד בתחילת שנות ה 90 ואני עוקבת ורואה איך יובל ,שלומי ,בנסון איגי מיקקל כולם עושים כל הזמן הכל כדי לשרוד במוסיקה ובסצינה המקומית הכל כך קשה שלנו ,אז אני אומרת ואם זה כלכלי ? שיהיה לבריאות ,ואם בתוך זה גם משתרבבים קצת געגועים ? מה רע בזה. אני אגיע לאחת מההופעות אפילו בשל העובדה שהם פשוט כתבו המון שירי פופ מצוינים . שלך סי

תגובה

קודם כל תודה על התגובה
ואני בן... לא הבנתי אם שמחת או לא כאשר ראית את המסיבת עיתונאים. לא היו הרבה להקות שהצליחו למלא בהופעות ענקיות ומפוצצות את פארק הירקון ועוד מקומות ואם היו מקומות יותר גדולים הם היו ממלאים גם אותם. יובל, שלומי, מייקל, איגי ואבנר אמנם לא היו במרכז הבמה לאחר הפירוק אבל היו להם קריירות סולו מכובדות ביותר והם הפיקו והיו שותפים לאלבומים של טובי מאמני ישראל ואני לא אתחיל לפרט. זה היה ידוע שהם בקשר טוב והאיחוד היה צריך לבוא מהם מתישהוא אני אשמח לראות אותך ב24 ליולי בקיסריה. ואכן הם אחראים להרבה שירים ולהיטים ואין אחד שלא מכיר שיר של משינה, אבל שירי פופ?! שמעת פעם את האלבום "מפלצות התהילה"?? משינה זה לא פופ. אשמח לתגובה תודה.

ט י נ ה

New member
בכללי משינה זה פופ משובח

וחץ מזה מה זה משנה איך מגידרים מוזיקה ממוש ,הרי אותי כולם מקטלגים כרוק בלבד ולדעתי אני עושה הרבה בלוז נשמה ובלדות אז מה ? נכון מפלצות התהילה אלבום שונה ומיוחד ואתגרי ומדהים אבל בינך וביני בא לא ניכנס לקטנות ,שמחתי מאוד מאוד על מסיבת העיתונאים ואני אהיה בקיסריה קנית כרטיס ? שלך סי

ט י נ ה

New member
יש כרטיסי ידיד ...

אבל כשתשמע את המחיר של כרטיס ידיד תגיד לעצמך עם ידידים כאלו מי צריך אויבים.

אם את רצינית אז בכיף ../images/Emo13.gif

תיכנסי לפורום משינה. יקבלו אותך שם בזרועות פתוחות ואוהבות ואם תוכלי לסדר לנו איזה משהו אז בכלל תהיה לך פינת הוקרה בליבנו

samc

New member
טינה הייתם ברכבת לילה?

לקהיר? הייתי ברכבת לילה לקהיר! אבל דיזינגוף כבר לא נראה כמו אותו רכבת. יש דור חדש שעוד לא נולד שסאדאת הגיע ב19 לנובמבר 1977! הבן של אחותי, גיורא, משוגע על משינה, הם הופיעו הרבה ב-צמח! גיורא סטודנט ברחובות.

למעלה