היי סי ולכולם

הכוכבת

New member
היי סי ולכולם

אז הבנתי שהיה אתמול ערב מדהים עם המון שירים טובים ואווירה טובה. רציתי רק להגיד שאני ממש ממש מצטערת שלא יכולתי להגיע ושפספסתי את כל זה ובמיוחד את ההקדשה לשיר אחותי. תודה רבה לך סי. כמו שאמרתי תמיד אמשיך להגיד - את הגדולה מכולן !!!

skito

New member
זה כבר שלשום

אכן ערב מדהים הפסדת כמו שאני הפסדתי "מליין" הופעות, למעשה היה זה אלבומה הראשון של סי ששבה אותי, מילות השירים במיוחד הביצועים המיוחדים וקולה המדהים ומלבד האזנות חוזרות ונשנות לשיריה קיוותי להיות נוכח בהופעותיה אבל כל פעם סיבה כזו או אחרת מנעה ממני, הרגשתי כמו אהבה בסתר, אמרתי לעצמי שזה בסדר תמיד ניתן לתקן והחלטתי להשקיע יותר מאמץ מהערצה סמויה לגלויה ומקווה לראות כמה שיותר את שאר המופעים "אינשללה" "אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך ידיים לחבק בלי לחשוב אם את טיפת האושר את מוכנה גם לגנוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב..." (חנה גולדברג בביצוע סי) להת' בהופעה הבאה

actress

New member
והנה כמה תמונות לכל מי שפספס

ו
לסי על התמונות (זה מתוך הבלאנס) צילום מיי בסמן

actress

New member
והנה עוד תמונות והפעם מתוך המופע

ושוב
לסי על התמונות והצילום הפעם של חנוך גרזיצקי

actress

New member
המשך...

הנה מקהלת קו התפר ששרה באותו הערב יחד עם סי

skito

New member
../images/Emo79.gifתמונות נהדרות,אני נזכר לפתע ב

בחלילנית "החליל" בביצוע מיוחד ומרגש לו היה אפשר לשמוע שוב את אותו ניגון

ט י נ ה

New member
לא הרבה פעמים בחיים........

אני מכינה שיר במיוחד למישהו שמעולם לא פגשתי. לא אסתיר ממך את אכזבתי. עמדתי שרתי לך אותו ולא היית. הפסד שלך החיים זה עכשיו שלך סי

הכוכבת

New member
עכשיו כבד לי על הלב

אני מודה לך מאוד. כתבתי לך גם מסר. האכזבה שלי גדולה משלך. אבל תודה לך. על הכל.

seaגל

New member
היי סי......

מרגש לקרוא מה שכתבת.....להקדיש שיר לכוכב ותאמיני לי שהיא כוכבת אמיתית תגידי יש אפשרות לשידור חוזר אני אביא אותה בפעם הבאה לא אתן לה להיות לבד בבכי שלה מה את אומרת יש מצב?

seaגל

New member
כוכבת מתוקה שלי

את ממש כוכבת אמיתית ומצאת כוכבת מקסימה כמו סי שתקדיש לך שיר! את קולטת? אל תבכי ילדה.... את עוד תזכי לעמוד שם מולה....... להרים את היד ולומר כן זאת אני הכוכב.... הכוכב שכל כך פחד להגיע לבד... אני מאמינה שסי בוחרת לגעת במישהו היא לא תוותר עליו כל כך מהר נכון סי? וסליחה שאני מתפרצת פשוט הכוכבת שלי בוכה ואני חשה צביטה! אז תודה על ההקשבה.......

למעלה