היי סי תודה על הכל

איתיצוף

New member
היי סי תודה על הכל

היי לכולם היתה אחלה הופעה ב22 לחודש אוקטובר אני מאד מודה לך סי על ההזמנה הטלפונית. חבריי ואנכי נהננו מאד, אני בכל הופעה נסחף איתך למקומות רחוקים ויפים בעזרת שירייך הנפלאים. נהנתי משיחת הטלפון שלך באותו יום למרות שהיית עסוקה וחייבת לרוץ ליהלי . מקווה שתמרה הבריאה ולמרות זאת היא היתה נהדרת. אז תודה על הכל ולא הספקתי לומר שיש לי הרכב משלי של מתופף ושלושה גיטרסטים אחד בס ושניים על חשמלית וכמובן איך לא רוק כבד. לפני הופעה ראשונה ניצור קשר עם כולכם שתבואו ותהנו וסי גם את מוזמנת להנות ולחזור שנים אחורה איתנו יחד בקרוב. ואם את לא זוכרת מי זה זה איתי מחיל האויר (פתח תקוה). תודה על אותו יום בו הופענו יחד בפתח תקוה עם השיר "תגיד תודה שיש לך עיניים" בזכותך חלומי בא להתגשם. אז ביי בנתיים. תגובות יש לשלוח לאיי מייל שלי בבקשה אני פשוט לא טוב בזה האיימייל שלי הוא [email protected]

איתיצוף

New member
תמונה

למי שראה ולא זוכר אז ככה אני נראה וסי זה בשבילך התמונה שלי ולכל הבנות אני פנוי אז אין בעיה מי שתרצה לשלוח משהו לאיימייל שלי שמופיע מקודם ביי

actress

New member
../images/Emo6.gif בונבוני!!!!!!!ברוך הבא../images/Emo24.gif

והנה תמונה שלי שתזכר מי אני "האישה באדום"

actress

New member
אותי?../images/Emo12.gifאנחנו מכירים?פעם הבאה תבוא

תציג את עצמך שאני אדע עם מי אני מדברת
כולם מכירים אותי מהתמונות ומכל מיני מקומות ואני לא יודעת מי אתה
אני אשמח לדעת מי אתה ואיפה נפגשנו?

actress

New member
אההה אתה דור כתבת פה בפורום שלמדת

באוסישקין כן כן אני זוכרת אותך אבל אני לא ראיתי אותך

actress

New member
../images/Emo6.gif אז שים גם תמונה שלך שאני אראה

אם מי אני מדברת
ויש לי עוד תמונות לכל המעוניין יותר עדכניות מהמופע ביום שישי 22.10

ט י נ ה

New member
איתי איתי אתה כזה איש אהוב אהלן

איתי יקירי תודה על התגובה החמה , מאוד רוצה להגיע לראותך עם הלהקה שלך וברור שאהיה המעריצה מס' 1 שלך. תידע אותי בכל התקדמות נשיקות ותודה על הקלטת המדהימה שנתת לי למזכרת ביום ההופעה אלו זכרונות מצולמים יקרי ערך תודה תודה תודה . סי נ.ב. ולכל הבנות .. כל דקה שעוברת כולל זו .. בזבוז זמן רוצו .. לפני שיהיה מאוחר.. ובמציאות הוא אפילו עוד יותר חתיך ושווה מהתמונה ... איתי תעביר תמונה של שנינו יחד ... שהבנות לא יחטפו לי אותך .

איתיצוף

New member
חומר למחשבה

היי סי שוב זה אני רציתי רק להציע לך משהו מאד נחמד וזה שיר חדש לטרמינל 3 בדיסק תחלמי בגדול מופיע השיר "חכו לי בנתב"ג" אחלה שיר ונכון לטרמינל הישן ולאוטובוסים שהיו אך צפוי כיום שכל מה שאמרת ייעלם אז לדעתי סי צריך לכתוב שיר חדש לטרמינל. משהו עם אפשר ללכת לאיבוד בכביש מרכז קניות גדול משהו כזה אני בטוח שאת יותר טובה ממני בזה. דרך אגב ההזמנה עדיין בעינה שתבואי לביקור בפתח תקוה את מוזמנת לשבת איתי ועם הוריי בביתם הם מאד שמחים לדעת שחזרת ולא פעם שאלו לשלומך אז כשיתאפשר לך תבואי לבקר ונשכח לזמן מה משירה וסתם נדבר על החיים על כוס קפה ועוגה. מתי יוצא השיר "אחותי" לרדיו ולטלויזיה? ועוד משהו חשבתי לחדש את השיר של אבא שלך ששמו סוס מעץ ששרה במקור נורית גלרון וכעת אני מחפש להקה נוספת שיעזרו לי בנושא הזה כי החבר'ה שלי מנגנים רק רוק כבד לועזי ולא עברי. וסי אני צריך לדבר איתך בתור חברה ולא בתור זמרת יש לי דילמה קצת קשה. יש לי שני אחים האחד התחתן לפני זמן לא רב והשני עזב את הארץ ללימודים מאז שהאחד התחתן לא יצר קשר עם המשפחה ואיתי. אני מאד נפגעתי ממנו שהייתי בצבא הוא לא טרח לבוא לבקר אותי וכעת בימים אלה כנראה הוא מתגרש איני יודע מה מצבו אני רק שומע כדרך לא דרך הוא פגע בכולם וכעת אני צריך לדעת אם הוא מגיע חזרה הביתה איך עליי להתנהג חהיות האח הרע ולא לסוח כי מבחינתי שלוש שנים הוא מת ואמרתי לכולם שיש לי רק אח אחד כי עם אח אחר לא הייתי בקשר מתוך בחירה שלו. וכעת אם הוא יחזור מה עליי לסלוח ולשכוח? או שאתנהג אליו כאויר. ויש לו ילד וכל חיי נשבעתי שלילד לא אהיה רע כי הוא לא עשה לי כלום. אני מזל סרטן ואני מאד רגיש בקטעים האלה פעם נתקלתי בו במקרה והוא ברח ממני כמו מאש אני בכיתי כמו ילד קטן שאחי לא רצה לדבר איתי האם על זה גם צריך לסלוח? אם יהיה לך זמן תעני לי בבקשה ותזכרי לבוא לכוס קפה אפילו בימים שאת אצל אביך.ד"ש לכולם ואני אוהב אתכם מאד

actress

New member
שמעת במקרה את החידוש לסוס מעץ ברדיו

שאדם שר אותו?

ט י נ ה

New member
איתי יקרה תודה ששיתפת אותנו

חלק ממש ששאלת אענה באישי כי נראה לי פרטי . באשר לססו מעץ שיר מדהים בקרוב מכינה אותו למופעים שלי ,ולאחרונה זכה לביצוע של אדם הזמר. אחותי בהכנות לרדיו לטי וי ועוד ... ובכלל עוד שירים חדשים על האש בהכנה ... קפה יסדר את הכל שלך סי

למעלה