היי סי

h i l l e r

New member
היי סי

רק רציתי להגיד לך שכל פעם שאני שומע את "גיבור גדול" אני נעשה מאושר. ביי סי.

מיכאל1980

New member
מעניין איפה נעלמה סי, למה היא לא

כותבת פה? היה מעניין לקרוא את התגובות שלה

actress

New member
היא מופיעה יום יום אני לא חושבת שיש

לה טיפה זמן ואני ממש מבינה אותה ואין טעם ללחוץ עליה, כי ראינו את לוח המופעים שלה וזה יום יום אפילו דאבל.

ט י נ ה

New member
הנה אני חזרתי יקירי ויותר לא אעלם מ

מבטיחה מכל הלב. כל כך כל כך חסרתם לי אני פשוט מופיעה יום יום והיו לי כל כך הרבה עניני הישרדות אוהבת אותכם מכל הלב ושוב סליחה שלא הייתי מעתה אכנס כל יום אתם משפחה שלי ואני תמיד שלכם

ט י נ ה

New member
תודה הילר ואני אספר לך משהו ......

השיר גיבור גדול מעבר לעובדה שהוא חוצה גבולות וחוצה עדות וזמנים ותפילות יש לו גם גירסא אקוסטית שאני עומדת בקרוב להקליט והיא גירסא כל כך מיוחדת ומרגשת הופעתי איתה אצל קוטנר פעם אחת והרבה אנשים בכו אשתדל להעלות אותה בפורמט אם פי 3 האם תרצה ?

אפרופו גיבור גדול בגירסא אקוסטית

יש איזה שיטה שאני משתמש בה להערכת רמתם של שירים קצביים, אני לא בטוח שלא אמרתי את זה כאן או לך, אבל זה מצליח תמיד: לוקחים את השיר המדובר, והופכים אותו לגירסא איטית. איטית מהסוג שכל מה שנותר הוא המלודיה. מכאן זה כבר פשוט: אם המלודיה יושבת טוב בגירסה האיטית, מובטח לך שבגרסה הקצבית תקבל שיר שהוא גם קצבי וגם מלודי, והוא תמיד כובש. נסו זאת למשל עם השיר I turn to you או אפילו למשל השיר הצרפתי הקצבי משנות השמונים המאוחרות: Voyage Voyage. הבנתם את הטריק? נסו זאת בעצמכם. הצלחה מובטחת. נ.ב. לא ביקשתי פטנט ל שיטה זו, אבל הקורא הישר מתבקש לשתפני בדואט לאלייזה דיי :--).......!

actress

New member
ז"א שאם ניקח את השיר תיק תוק תיק

תוק כל שעה נולד תינוק ונעשה את זה ממש באיטיות יתר אז זה יכול להיות מגניב ואם נעשה את זה בגירסא מהירה זה יהיה במהירות יתר מעניין איך זה היה בדיבוב

תיק תוק

לתיק-תוק יש קצב פנימי משלו. *אם* תק-תוק היה שיר קצבי מאד, והיו רוצים לראות אם יש לו פוטנציאל לשיר ענק, היו מנסים אותו לאט: אם בגירסה האיטית היתה פורצת המלודיה במלוא עוצמתה, הרי שהשיר בגירסתו הקצבית היה גם קצבי וגם מלודי, ראה דוגמת גיבור גדול שסי פותחת במלודיה: "אני עוזבת, כי אני חושבת". זו דוגמא לשיר שכדי לבחון אם יש לו סיכויי הצלחה, היו יכולים לשיר אותו בגירסא האיטית. יצא מלודי בגרסא האיטית? ייצא פצצה בגירסא המקורית. ביי בינתיים והרבה אהבה. (ועבודה, וחדר קטן)

ט י נ ה

New member
גיבור גדול יוצא באפריל לרדיו באקוסט

אומנם זה לא חדש וכבר שמעתם אצל קוטנר אבל אני מקליטה שוב הפעם עם מיטשל רוזן סקס ומיקי אסא קלידים ויאללה לרדיו חשוב לי שבערב הזיכרון הזה ישמעו גם שירי לוחמים אלטרנטיבים מקווה להלקיט במרץ ולשחרר לרדיו מיד אחרי פסח

למעלה