היי סקול מיוזיקל

Hippie Jeannie

New member
היי סקול מיוזיקל

בשם "היי סקול מיוזיקל" נתקלתי לראשונה בדצמבר כשהייתי בVIRGIN RECORDS בלונדון, ועל המדף היה דיסק שזו כותרתו. מאז שמעתי עוד פרטים פה ושם, שזה סדרה מארה"ב או משהו כזה, אבל עדיין אין לי ממש מושג מה זה. פתאום שמתי לב שעל אף שזה פורום מחזות זמר אף אחד מעולם לא הזכיר את זה, ובדיקה קצרה בפורום היי סקול מיוזיקל בתפוז העלתה ששם אין שום נציג מהפורום הזה. צירוף מקרים או מכוון? אז אם למישהו בא להסביר לבחורה נטולת טלויזיה כמותי מה זה היי סקול מיוזיקל קצת יותר בפרוטרוט אני אשמח. ונראה לי שאת שאר הפורום זה גם יעניין

tommy walker

New member
כמה פרטים

היי סקול מיוזיקל זה לא סדרה אלא מחזמר טלוויזיוני של דיסני. אמנם זה של דיסני אבל זה לא מצויר אלא סרט מחזמר רגיל עם שחקנים. בגלל שזה של דיסני אז מחזמר דיי קיטשי כזה. כעיקרון הוא מספר על חבורה של נערים בתיכון ועל אהבות ואכזבות ועל אליפות כדורסל והעלאת מופע בביה"ס וכו'. אם את רוצה יש לי את הסרט ואת הפסקול וגם פלייבקים של הפסקול על המחשב. סליחה על ההכללה שתבוא במשפט הבא: רוב המעריצים של זה הם ילדות בנות 12 ואולי לכן בפורום שמצאת אין אנשים מהפורום הזה. אגב, זאק אפרון ששיחק את לינק בסרט היירספריי משחק תפקיד ראשי בהיי סקול מיוזיקל.

A CharmedOne

New member
זה נראה דווקא יפה

בכל מקרה יש את זה בטלוויזיה בשבוע הבאה (ערוץ ג'טיקס, פוקס קיד לשעבר)

BroadwayBaby511

New member
זאק אפרון...

למזלנו, למד קצת שירה ומשחק בתקופה שבין "היי סקול" להיירספריי. אישית אני עדיין לא מבינה למה כל שיר נכתב ע"י צמד אחר של... אני אפילו לא רוצה לקרוא לזה "מלחין". אין לי ממש מה להוסיף... אה, רק שדיסני מתכננים סרט שני ושלישי בסדרה. השם ישמור.

julez

New member
כבר יש סרט שני בסדרה

ודווקא בעיני זה ממש מצא חן... זה נחמד וקליל... לא משהו כבד ורציני. מתאים לאחר צהריים של כיף.

למעלה