היי, סקיצה חדשה.

seil1

New member
oi va voi

תשמעי,אם היית לפחות טיפה רצינית אז היית טיפה חוקרת על גראפיטי לפני שאת מכסה את הדף בבולשיט.....ואם היית טיפה חוקרת על זה הית יודעת מה זה בלוקים...את לא רצינית בכלל.....ואם לא הבנת מהתגובה עד כה אז אין לי אפילו מה להגיד על הסקיצה הזאת זה פשוט חרא

THE GRAFFITER

New member
בפעם הבאה תחפש\י לבד...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=910&QID=7832 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=910&catId=6205 ויש עוד הרבה בשאר הפורום......

PinkMist

New member
פיייי כמה שאתם חביבים.

אף אחד לא התיימר להיות אומן גראפיטי, בסה"כ שוטטתי קצת בפורום וכן ניסיתי למצוא משהו על הבלוקים האלה ולא מצאתי, וסה"כ רציתי לראות מה תהיה התגובה על איזה קשקוש שלי. so what? אתם ממש "נחמדים", אני חייבת לומר! גם ראיתי איזה תגובות נחמדות אתם נותנים פה לאנשים אחרים. ולא אני לא מתכוונת על הביקורות על התמונות שמעלים אלא על הכעס על האנשים לא הם בכלל מעלים את זה! כנראה זה אופי.

seil1

New member
רצית לראות מה תיהיה התגובה לא?

אז קיבלת תתגובה....וזה לא בגלל שאני לא נחמדה זה בגלל שזה מעצבן שאת מעלה משהו וכשאומרים לך לעשות בלוקים את אפילו לא יודעת מה זה..זה רק אומר שאת לא רצינית בנושא אז בשביל מה לעלות משהו? ואם ראית וקראת מה אומרים לאנשים שמעלים קשקושים ללא היגיון אז שוב פעם למה העלת אם ידעת שזאת תיהיה בדיוק התגובה שתקבלי.... סופ"ש נעים.......

PinkMist

New member
כן, כי רק מניסיון מצליחים להבין את הטעויות

של עצמך, ומתקדמים הלאה, באמת היו פה כמה דברים יפים שראיתי בפורום וניסיתי גם, בזכות כמה אנשים יותר נורמלים שהגיבו פה, כמו the graffiter הבנתי על מה אתם מדברים שאתם קוראים למשו קשקוש. ודרך אגב אני מקווה שאתם מתכוונים לזה שזה לא גרפיטי אבל מבינים שזה יכול להיות אומנות אחרת בצורה טובה מאוד כן? אם לא, אז חלקכם טפשים מאוד וכנראה מה שמענין אותכם זה לציר על קירות על פי חוקים מסוימים שחברה אחרים כמוכם המציאו לפניכם. נכון זה יפה, אבל לא כל אחד חייב לציית לזה. שיהיה בהצלחה (ההודעה לא מיועדת רק לזו שמעליי), ואני אמשיך ואעלה נסיונות שלי לא משנה באיזו צורה תגיבו!

seil1

New member
שיהיה לך בכיף

את מוזמנת לעלות כל מה שאת רוצה.....לפחות יהיה בידור

okayone

New member
מה אכפת לך שמעלים טוי-שיט לפורום,

לא נראה לך- אל תגיבי... מה כל העצבים..

seil1

New member
חח אין שום עצבים

ולא אכפת לי כמו שאמרתי שיעלו מה שבא להם ....אבל לכשהיא אמרה מה זה בלוקים זה די מעצבן שבחורה באה בלי שום ידע בלי שהיא חקרה על הנושא או לפחות קראה פה בפורום קצת מה זה בלוקים ומה זה בסיס מעלה סקיצה סתם ככה ומצפה לתגובות........אם היא היתה מעלה בלוק עקום היתי אומרת לה לעבוד עוד על בלוקים ומסבירה לה את הבעיות בבלוק אבל לא היא אפילו לא ידעה מה זה אז זה עיצבן אותי וחוץ מיזה אני לא חייבת לאף אחד פה דין וחשבון אני אגיב מה שבא לי למי שבא לי!

THE GRAFFITER

New member
חחחח אחד השרשורים

הכי דפוקים שהיו פה... קוראים לי נורמאלי ול420 משועמם דפוק.... חחחח ילדה.... היה שווה שתבואי רק בשביל הצחוקים..

KoLoNkA

New member
עזבי עזבי

תוותרי....לכי קפצי לכביש אולי זה יתן משו..

PinkMist

New member
מותק

התגובות שלך מפגרות כמעט כמוך..איוולת במיטבה. תחזרי לחור שממנו באת..

למעלה