היי, סתם משתף

billc

New member
היי, סתם משתף

קיבלתי אימל מהאקסית האחרונה שלי (הסינית למי שזוכר) יום לפני כיפור... (היה משעשע שהיא ידעה על כיפור..היא נוצריה) בכל מקרה בימים האחרונים התכתבנו באימלים... היה לנו לא רע ביחד..אבל זה לא הגיע לרמות שרצית שזה יגיע.. ואם הזמן גם המשיכה דעכה.. ולכן אחרי תקופה של בדיקה החלטתי לסיים.. ניסיתי לסיים יפה (ופחות או יותר זה הסתיים יפה) לא יודע למה אחרי 3 חדשים היא החליטה לשלוח לי EMAIL אולי היא רצתה לסלוח לי לפני כיפור

ממממ...

מבלי לחטט (או שקצת, אבל מותר, נכון?
) התוכן היה חברי? או שהיא רשמה שהיא סולחת לך..? (סתם לדעת אם אתה מניח שהיא סלחה לך, או שהיא ממש מעודכנת במנהגי החג והיא ממש סלחה לך באלו המילים...)...

billc

New member
לא חושב

שהיא מודעת על "הסליחות", התוכן היה "חברי" היא אמרה שהיא יודעת שזה "החג" הכי חשוב אצל היהודים...

אז זה נורא יפה מצידה....

למרות שהיא לא מודעת למשמעות של החג, היא ידעה שזהו חג חשוב ודאגה ליצור איתך קשר.... נשמע כאילו היא לא השתחררה ממך לגמרי...

billc

New member
אמממ...

זה היה קשר טוב אבל הוא לא התרומם מעבר לזה... ואם קשר לא מגיע לנקודה מסויימת... אחרי זמן מסוים..מתחיל להגיע ירידה... ואין משהו שיעצור את הירידה כי לא הגענו לרמת קשר שאפשר לעצור את הירידה.. לא נכנסנו לחיים של אחד של השני רק בילינו ובילינו...

כן אני זוכר את זה...

הייתי פה, שכחת?
אני בטוח שעשית את הדבר הנכון, אני רק חושב שזה מאד יפה מצדה שהיא יצרה איתך קשר, אבל לי זה נראה יותר כמו "סיבה" ליצור איתך קשר.... (ואני מניח שמאז שנפרדתם יום הולדתך עוד לא חל...)

למעלה