היי עומר ,שבת שלום :

קיאני

New member
היי עומר ,שבת שלום :

הגעתי לכאן דרך האתר שלך ,אחרי שעזרת לי בפורום הילינג אנרגטי. אני קוראת בטארות ומשום מה אף פעם לא סיקרן אותי לנסות קלפים אחרים וכאן התחילה התעניינות. אז בחרתי לי 4 קלפים בלי שום סדר מסויים וקראתי את הפירוש הכתוב ואשמח לקבל הבנות והארות נוספות ממך . קלף ראשון - hagalaz קלף שני - fehu קלף שלישי - oruz וקלף אחרון - kenaz האמת שאני אכן לפני שינוי משמעותי בחיי ולכן לא שאלתי שום שאלה ,הנשמה שלי בחרה אותם ואני מאמינה שזה מה שאופף מסביבי כרגע. מה את אומרת ? האם הקלפים האלו מאויירים וצבעוניים ? או שהם בצבעי שחור לבן ? מודה לך מראש על הפירוש וההארות שלך לגבי. אוהבת,אני
וען ירבו אנשים נפלאיים כמוך אשר יעודם העיקרי הוא להעניק.

היי אמא של גורצ'יקית!

אני שמחה שלקחת את הזמן להתעניין ברונים, ומקווה מאוד שעבר אלייך ההבדל הגדול בין אבני הרונים לבין קלפי הטארוט... נתחיל בחיזוי: לא שאלת שאלה ספציפית - מה שתמיד מקשה על הקריאה, ומעורר את הצורך ממש להתחבר מאוד חזק לאנרגיה שלך... אז אני מנסה, אבל קחי את זה ככה באיזי, קשה לענות על שאלה שלא נשאלה... אני מבינה שאת כרגע בחלק הפסיבי של השינוי - כלומר, עושה פחות ממה שהיית רוצה, או, שמצליח לך פחות מכמה שאת מנסה, מה שיכול לסמן לך, שאולי הגיע הזמן לעשות פחות. לא "להתעצל", אלא לקבל את זה שלפעמים הזמן הוא מרכיב חשוב בשינוי, פשוט, אי אפשר לקצר תהליכים (קחי את זה ממלכת חסרי הסבלנות
), כמו שלדוגמה אני מאוד אוהבת חורף, אבל אני לא יכולה להקדים אותו, אלא חייבת לעבור את כל גלגל השנה עד שיגיע לפה קצת גשם מבורך. בכל תהליך יש מרכיב של זמן, אני מאמינה, ופה, נראה לי שיש סימן שהוא לא באיזון או לא מסונחרן עם מה שהיית רוצה. תחשבי לך על זה, כי רק לך הפתרונים. כשתצאי מהשלב הפסיבי, אם תשכילי להסתנכרן על אלמנט הזמן, יגיע בו שלב שתצטרכי לעבוד מאוד קשה, ממש, פיסית. זה יהיה השלב השני בתהליך שלך, שמרגע לרגע יותר מעניין אותי מהו, ואחריו, תהיה הצלחה. אני מתבקשת להגיד לך, לא להסתפק בהצלחה גשמית, אלא לשים לב גם לגוף המנטלי והרגשי שלך, לא יודעת מה החלק שלהם בשינוי שאת עוברת, אבל שימי לב גם לאלמנטים שלא קשורים לחומר, לכסף, וכאלה. שם, חשוב שתעשי התקדמות בפרוייקט שלך. בהצלחה, ואת תמיד מוזמנת לשתף ולשאול עוד... ולשאלותייך - הרונים הם לא קלפים, הם סמלים שנמצאו חרוטים על מערות עוד לפני שהיה נייר. אפשר לקנות אותם היום חרוטים על קריסטלים, אבל לעניות דעתי זה ממש לא מתאים לרונים ועושה נזק גדול לאנרגיה שלהם - כן, כל קריסטל, אפילו עין-הנמר הארצית. אני משתמשת בסט של רונים מחימר, ואני גם מוכרת סטים של רונים מחימר. הם נראית כמו אבנים, חלוקי נחל כאלה, שעליהם חרוטים הסמלים. הדרך הכי נכונה להשתמש בסט של רונים, הוא רונים מעץ, ואני מחכה לראשון שיקנה אותם ממני, אז אני אעשה גם סט כזה לעצמי... בסדר? קיבלת תשובות מקסימה? ד"ש לגורצ'יקית!

קיאני

New member
איך ניתן ללמוד אותם ?

האם יש איזה ספר הדרכה או דרך ללמוד אותם לבד?

אין...

אף ספר לימוד איכותי בעברית. אני עובדת עכשיו על ספר הדרכה כזה. אני מלמדת רונים, אני חושבת שאני היחידה בארץ. בכל מיקרה, למה שלא תגיעי לפיקניק הרונים ונכיר?

קיאני

New member
../images/Emo4.gifהלוואי ויכולתי הייתי באה לא רק

לפארק לפיקניק אלא גם למפגש איתך וגם לומדת אצלך רק ש...בחרתי לגור מאוד רחוק - אני גרה באילת.ולא ממש יוצא לי להיות במרכז. שאלתי שאלה ספציפית הפעם ואשמח אם תוכלי להאיר את עיניי גם בנושא הזה : האם יהיה לנו טוב בארץ החדשה (האם המעבר ייטיב עימנו) הרונים שיצאו הינם : 1. agalaz 2. laguz 3. jera 4. algiz יש לי חששות כמו לפני כל שינוי משמעותי שאתה עושה בחייך ,אשמח לשמוע עוד הארות בנושא. וככל שאני חושבת על מה שכתבת לי מקודם כך אני מתחברת לזה יותר ויותר ואני ממש נפעמת ,מדהים היא המילה שאני מרגישה. תודה

קיאני

New member
איך ניתן ללמוד אותם ?

האם יש איזה ספר הדרכה או דרך ללמוד אותם לבד?

למעלה