היי עומר
גם אני בחרתי רונים

dafi54

New member
היי עומר../images/Emo140.gifגם אני בחרתי רונים

ערב טוב עומר, אשמח לקבל את פירושך לבחירת הרונים שלי. בחרתי אותם אינטואבית איזה צורה דיברה אלי במיוחד. ואלה הרונים שבחרתי רון 1 - Mannaz רון 2 - Teiwaz רון 3 - Othila רון 4 - Algiz (הרון שצורתו לא דיברה אלי) ולשאלותי- מה צפוי בתחום הזוגיות (קשר אהבה שנותק לפני חודש) האם יחודש? מה צפוי בתחום הכלכלי (המצב על הפנים) מה צפוי בקשר לבית שאני מתגוררת בו (חציו פורמלית של האקס) והפרטים האישיים - השם דפנה, תאריך לידה 6.7.54, שם האם שמחה האב אברהם, גרושה+4 ילדים. בן הזוג עליו שואלת - יהודה, 19.1.50, האם יהודית, האב זלוטן, פרוד+5 ילדים. מודה לך מקרב לב על היוזמה הנהדרת..דפנה

אוקיי..

אלה הרבה שאלות לפריסה אחת, אז אני אשתדל לחפש תשובה כללית שתתאים לכ להשאלות, נראה מה ייצא.. אוקיי... לגבי הזוגיות, אני רואה שמדובר פה על צורך, יותר מאשר על סתם הנאה או כייף. ברור שאתם קשורים זה בזו. נראה לי שבזוגיות שאת כרגע מדברת עליה, יש פוטנציאל להמשכיות, ואפילו מאושרת, כמובן שזה תלוי איך אתם תתמודדו עם זה. אבל נראה, שאתם יכולים להועיל הרבה מאוד אחד לשני, ולהקל אחד על החיים של השני... זו תהיה זוגיות טובה מבחינה פונקציונלית. תעזרו ותקלו אחד על השני. אני יכולה לנחש איזה חתול שחור נפל ביניכם מהרונים, וזה לא קשור למה שדיברנו עד עכשיו אלא יותר על אחד מכם שלא מוכן להתפשר ומאמין מאוד במשהו שהשני לא יכול להסתגל אליו. אם זו את שמחזיקה בדעה שמפריעה לבנזוג - אני מציעה לך לבחון, אם הדפוס הזה חוזר גם במישורים אחרים בחייך - האם את מתעקשת על דפוסי התנהגות שמקשים עלייך להגיע לתוצאות שאת רוצה? אם כן, תבדקי אם את יכולה לקחת דברים יותר בקלות. זה יעזור לך להתקדם. אם זה הוא שמחזיק בדעות שאת לא יכולה לקבל, אז זה השיעור שלו, ומה לעשות. לא יודעת להציע לך עזרה במיקרה הזה, אם הוא מתעקש על משהו שאת החלטת שאת לא יכולה לחיות איתו בשום אופן וזה לא משחקים של כוח - אולי פשוט תתני לו ללכת? עוד דבר שאני יכולה לראות מהקריאה שלך, זה שאת טיפוס עצמאי, נכון? מהנים שיכולות לדאוג לעצמן.. וגם אוהבת את זה.. אבל אני רואה שיכולה לצמוח לך טובה גדולה אם תתני לאנשים אחרים מקום שווה בחיים שלך, ותלמדי להשתמש במה שהם יכולים להציע לך - תוך כבוד הדדי. בכל מיקרה, אני מאחלת לך הרבה הצלחה עם כל האתגרים הקשים שאת עומדת בפניהם...

dafi54

New member
עומר יקירה../images/Emo24.gif

וואהו עומר, חלק מדבריך מאד מאד משמחים אותי וכוונתי שיש פוטנציאל להמשכיות מאושרת ושאנחנו קשורים זה לזה. את כל כך צודקת שאנחנו טובים אחד לשני, מקלים את החיים אחד לשני ויש המון אהבה וכבוד הדדי. אני חייבת להסכים גם עם דבריך לגבי דיעה שאני מחזיקה בה שהיא נוגעת בעיקר לכך שהגבר שלי לא מקבל החלטות ששמות גם אותו במקום ראשון, כלומר שהוא מתחשב בכולם גם אם הוא משלם מחיר כבד, מוותר על רצונותיו וחלומותיו ואפילו הייתי אומרת מוחק את קיומו באופן מטאפורי כמובן. לאני העצמי שלו הוא לא מפנה מקום ומקריב את אושרו למען גישה זו. לי קשה מאד לקבל גישה זו ומאחר ואני דעתנית אני מביעה אותה בפניו באהבה רבה וברגישות, אך מנסה להאיר את עיניו למחיר הכבד שהוא משלם. אני בהחלט טיפוס עצמאי, דואגת לכולם ובשנים האחרונות למדתי להשתמש במה שהם יכולים להציע לי ומאד מעריכה ומכבדת זאת. מתוקה, אני ממש אשמח אם תוכלי להבהיר ולפרט מעט יותר את המשפט "אני מאחלת לך הרבה הצלחה עם כל האתגרים הקשים שאת עומדת בהם.." זה נשמע מפחיד לאללה, לאיזה אתגרים כוונתך? מה אני יכולה בכדי להסיט את החתול השחור שנכנס ביני לבין אהובי? אני רוצה אותו כל כך, אוהבת אותו אהבה טהורה ועמוקה ומרגישה שגם הוא חש כמוני...זו אהבה מיוחדת מאד בעיניי וקשר מדהים שאינני רוצה לפספס בגלל דברים שלכאורה נראים פתירים. אנא עזרתך, מעריכה ומוקירה אותך מאד....דפנה

dafi54

New member
רציתי להוסיף משהו

שוב אני, רציתי לשתף אותך שאת הבחירה שלי לרונים עשיתי לפי הציור, ולמען האמת הייתי דיי ממוקדת בציור ומה הוא מביע בעיניי בלי להפוך אותם ולראות על מה מצביע כל רון ורון. במהלך הבחירה לא חשבתי על השאלות שהעליתי כאן ואולי יש משמעות לכך ואולי לא. אם יש משמעות האם היית ממליצה לי להתמקד בשאלות ולבחור שוב?? סליחה על כל השאלות, אך מן הסתם אני דיי אובדת עיצות ורוצה ללכת עם הלב ואינני יודעת איך לעשות זאת ולחדש את הזוגיות עם הגבר שלי. המון אהבה ממני אליך
דפנה

כן...

עניתי לך על השאלה הראשונה לפני שקראתי את השניה, אז כבר יש לך תשובה בעניין הזה - לא רק להתרכז, אפשר למלמל את השאלה כל הזמן בזמן שאת בוחרת רונים. תנסי את זה, ותספרי איך היה...

dafi54

New member
עומר המקסימה../images/Emo24.gif

היי חומד, חבל"ז איך נבהלתי מהמשפט האחרון שכתבת לי בפירושך הקודם. טוב ששאלתי על כך, עכשו נרגעתי. זה ממש לא פשוט, המרחק, הניתוק וכל מה שקשור לכך. אז ככה, עשיתי מה שאמרת, מקווה שהצלחתי להתרכז, לחשתי, מילמלתי, התפללתי ואף החזקתי את תמונתו של אהובי מולי
וכל זאת תוך כדי שאני שואלת "מה.....רוצה ממני"?? ואלו שני הרונים שבחרתי בהם: הרון הראשון - Hagalaz והרון השני - Jera וואי, איזה לחץ..מקווה שבשורות טובות יהיו בפיך. הרגשתי בכל מקרה נפלאה, ומאד מאד אופטימית. אל תחסכי במילים יקירה. באהבה...דפנה

dafi54

New member
עומר..תוספת קטנה

מאד רציתי לבחור שלוש רונים, והרון השלישי שרציתי לבחור היה הרון שנקרא Berkano לא יודעת מה זה אומר עלי או על מה רוצה הגבר שלי ממני, אבל אם יש משמעות לכך שהעין שלי לא יכלה להתנתק מהרון הזה החלטתי שמן הראוי ליידע אותך בזה...אז עתה כל שנותר להמתין בסבלנות למוצא פיך...באהבה מקסימה שלי...דפנה

זה אומר לי..

שאת רוצה יותר מחוייבות במערכת היחסים הזו, שאת רוצה להפוך אותה לרצינית. וזה שלא בחרת ללכת עם התחושה שלך מספר לי שאת שומרת לעצמך את הרצון הזה ולא משתפת אותו עם הבנזוג.

אוקיי..

הוא פשוט צריך להתבשל קצת במיץ של עצמו. לפי הרונים, כרגע אין שומדבר שאת יכולה לעשות עבורו. אבל אם תביני את זה ותניחי לו, הוא יירגע ויחזור. אני הייתי מנסה את הדרך הזו שבוע, ואחרי שבוע שואלת שוב את הרונים.. את יודעת - רחוק מהעין, רחוק מהלב...

dafi54

New member
עומר יקירה

תודה רבה על התייחסותך והמלצתך. ביומיים האחרונים הגבר שלי יצר קשר בצ'ט, אך משיחה משותפת הסתבר לי שכרגע הוא יכול להציע לי רק קשר ידידותי, לשוחח, להתעדכן ובעיקר לשמור על קשר. בלי לדעת את תשובתך והמלצת הרונים, הודעתי לו אתמול שרק קשר מסוג אחד יכול להתקיים ביננו, כלומר קשר זוגי לכל דבר, פתוח לעיני כל בלי שקרים ובלי הסתרות ומאחר ולמיטב הבנתי הוא עדיין לא יכול להציע לי זאת, אמרתי לו שאינני מעוניינת בידידות כזו שמעוררת ציפיות שאין להן כיסוי כרגע ולא מאפשרת לי להמשיך בחיי. לדעתי הוא הופתע מאד, ניסה להישמע קול אך ניכר היה שיקח זאת לתשומת ליבו ומן הסתם מהלך זה יגרום לתפנית ביחסים שלנו לכאן או לכאן. תקוותי שכמו שאמרת, שהוא צריך להתבשל במיץ של עצמו, להירגע ולחזור. אני יודעת ואף יותר מכך מרגישה שאהבתו אלי אמיתית ורצונו כנה, אך כניראה שהעיתוי לנוכח שינויים בחייו בעוכרנו בשלב זה. ימים נפלאים יגיעו, ותחושתי שבעוד זמן קצר נממש סוף סוף את אהבתנו, גם במובן הזוגי כפי שאנו ראויים לה. תודה מתוקה על עזרתך....נבחן סוגייה זו דרך הרונים בעוד כשבוע. שיהיה יום מלא אור שמחה ואהבה...דפנה

דפנה יקרה

אני רוצה קודם כל, לשלוח לך כוחות ואהבה, אני יודעת עד כמה זה יכול להיות קשה, להתאפק ולקבל שהדברים זזים בקצב שלא מתאים... אני משערת שאת בטח יודעת, אבל אני רק רוצה להגיד בכל זאת, שאם הוא בכל זאת שומר על הגישה שהוא מחזיק בה כרגע - עם כל הכבוד לו, אז את ראוייה ליותר טוב מזה. לפעמים שני אנשים מתאימים מאוד נפגשים בזמן לא מתאים. אפשר להרגיש, שברמה האנרגטית, כל העניין הז של מימד הזמן הוא מסונכרן באופן צולע... ואם שניכם מתאימים, אבל זה לא הזמן - אז מה לעשות... אפשר להתפשר על הזמן ולקבל פחות איכות, ואפשר - לחפש את מי שמחפש אותך - וזה אפשרי!! שוב, המון המון אהבה וכוחות, הלוואי שהוא יתקשר אלייך עוד יומיים מוכן לגמרי לקשר מחייב, בלי שקרים, עם כוונות, ואהבה!!!! אני מחזיקה לך אצבעות חזק!

dafi54

New member
נהדרת שכמותך../images/Emo24.gif

מילותיך באמת מחזקות אותי והכוח והאהבה שאת שולחת לי מרגשות אותי עד דמעות. ללא ספק שאני ראוייה ליותר ממה שאני מקבלת כרגע, אך אני יודעת וגם התנסתי שיכולות האמיתיות שלו להעניק לי וזה המון. יש התאמה ביננו מעבר למה שמילים יכולות לתאר, בעיקר ברמה הרוחנית, בנפשות התאומות ובמובנים רבים נוספים, אך כמו שאמרת וגם אני מרגישה כך שהזמן שלנו יגיע וכל שנותר עכשו להתפשר ולהתאזר בסבלנות. לא יכולה לסיים בלי לשתף אותך באהבה הענקית שאני רוחשת לאיש שלי ואולי זה לא בא לידי ביטוי ברונים שבחרתי, אך אינני מפקפקת ברגשות האהבה הטהורות שהגבר שלי חש כלפי. יקירה, תמשיכי להחזיק לי אצבעות הכי חזק שאת יכולה. מוקירה ומעריכה אותך מכל הלב...באהבה דפנה

חמודה שלי...

זה היה סתם משפט סיום... לא התכוונתי להלחיץ אותך. לא קשור לקריאה. התכוונתי שזה קשה כשרחוקים מהאהוב שלנו, זה הכל, וזה אתגר להשיג אותו חזרה... מה את צריכה לעשות כדי לקבל אותו חזרה? מאיפה שאני אדע? תוציאי עוד שני רונים, כל הזמן תתרכזי בשאלה הזאת - מה _____ צריך ממני עכשיו? ואני אגיד לך מה דעתם של הרונים... סדר?

למעלה