אוקיי...
אוקיי. אני רואה שאת עוברת עכשיו תקופה לא פשוטה, אתגר שממנו את תצאי אחרת לגמרי, בוגרת ונבונה יותר בתחום מסויים. זה כמו טקס כזה של מעבר מנערה לאישה, כלומר - טקס משמעותי שישנה את נקודת המחשבה שלך. המדובר, בתקופה קצרה יחסית, שהיא מתוחה באופן מיוחד, אולי חודש או חודשיים. היא תסתיים, כשאת תסיימי את השיעור שלך בהבנה. ולגבי השיעור - רק את, ולא אף אחד אחר, יכולה לדעת מה הוא השיעור. אנשים יכולים לעזור לך להביט, להוסיף לך נקודות השקפה, אבל תזכרי תמיד, שאת יכולה לקבל אלף עצות, כל זמן שההחלטה בסוף היא שלך, ואת שלמה איתה. לגבי ילדים - זה צריך להיות או בזמן הקרוב, או שכבר לא. את צריכה לחשוב - האם המצב הנוכחי מאפשר לך להביא עוד ילד? האם את מקבלת את מגבלות המצב הנוכחי? האם להביא ילד ישפר או ירע את החיים שלך? אם כן, עכשיו הזמן, אם לא עכשיו - נגיד, בחצי השנה-שנה הקרובה, אני לא רואה עוד ילד בקלפים (כלומר, ברונים, זה מין היגד כזה
) בחייך. לגבי בעלך - אני שומעת מההדעה שלך שאת לא מרוצה ממנו. אני לא יודעת למה, אבל מה שבטוח הוא שאת צריכה לחשוב טוב טוב אם את רוצה לעשות עוד תינוק לגבר הזה, ולקשור את עצמך אליו עוד פעם, עם תינוק, ותלות, וכל אלה. יכול להיות שעדיף לך, להתנתק ממנו, ולהמשיך הלאה. הרונים מבקשים למסור לך, שבנושא הזה - תלכי עם הלב שלך, ותשיגי לעצמך את מה שיעשה אותך שמחה. עם הלב. כל השאר ידאג לעצמו. במצב הספציפי הזה - לא יהיה נכון לנתח, לפרשן - פשוט, תחליטי, ותבצעי. אם את אוהבת אותו אבל יש ביניכם מחלוקות בזמן האחרון - שימי אותן בצד, תתפשרו, תפתחו דף חדש. אם לא בא לך עליו יותר ואת מרגישה שהגיע הזמן לפרוש כנפיים ולחפש משהו חדש ומעניין - לכי על זה, הכל יסתדרף את תראי. לגבי לימודים - אני מאמינה שאת תלמדי ועוד איך! יצא לך הרון של הפוריות והלידה מחדש, אני בטוחה שעם השינויים שאת מתכוונת לערוך בזמן הקרוב בחיים שלך, את גם תלמדי. איזה תחום - אף פעם לא שאלתי את הרונים שאלה שכזו, אבל בואי ננסה, ונראה מה יקרה... לא, אני לא יודעת להגיד לך איזה תחום יתאים לך. אני רק יכולה שוב להגיד לך, לפתח קשב לקול הפנימי, לתת לו קצת יותר כבוד ממה שהוא קיבלת לאחרונה, ולצאת לדרך באמונה... בהצלחה רבה רבה!!!!