היי, עזרה בחומר בבקשה!!

היי, עזרה בחומר בבקשה!!

היי לכולם! ראשית אני רוצה לברך את לטינית בנשמה- שתתקבל כבר לרפואה. מה עם הסלסה? שנית- אני לומד הנדסת אלקטרוניקה בהתמחות אנטומיה ופיזיולוגיה של גוף האדם. אתם יכולים לעזור לי בחומר קבצים וקישורים? אם כן - תיפנו לפרטי שלי.. תודה מראש! הכי

תראו מי כאן ../images/Emo13.gif

תודה על הברכות. את הסלסה נאלצתי לנטוש באופן זמני. אני מקווה לחזור עוד כמה חודשים. בקישורים של הפורום יש המון קישורים לאתרים על אנטומיה ופיזיולוגיה. תהנה, אושרית.

oshratush

New member
?

את יודעת לרקוד סלסלה? יש לי כמה חברות מכורות לא יכולה לשמוע על זה

כן, פעם הייתי רוקדת המון

לפני שהתחלתי לחרוש כמו מטורפת. ככה גם הגעתי לתפוז, דרך אגב, ובגלל זה הניק שלי הוא "לטינית בנשמה". למה לא יכולה לשמוע על זה
אין כמו סלסה. המוסיקה הזאת תמיד מקפיצה אותי, לא משנה מה.

oshratush

New member
משעשעת

מה ז"א ככה הגעת לתפוז? לא יודעת...הייתי עם שתי חברות שלי, בפסיטיבל סלסלה, וואי זה היה סיוט אנשים שם ממש חיים בבועה.....ומאוד מכורים, זה מטורף.... ואולי כי מי שלא יודע לרקוד אומר שהריצפה עקומה, זה למה זו הדעה הרווחת בקרבי....

יש בתפוז פורום סלסה

זה הפורום הראשון שכתבתי בו כאן, אז בחרתי ניק שיתאים. הפסטיבלים זו באמת מנת יתר, במיוחד למי שלא מטורף על סלסה. שלושה ימים של רק סלסה כל היום. אני בטוחה שאם תתחילי ללכת בהדרגה, פעם בשבוע נגיד, ותלמדי לאט לאט איך רוקדים, את גם תתמכרי.

oshratush

New member
ל0ל

חחחחחחחחח את מנסה להכניס לי עוד משהו, גם ככה לא יצאתי מההתמכרות האינפנטילית שלי לפורום פסיכומטרי, ובכלל למבחן הדביל הזה.

למעלה