היי עזרה ?..

mash18

New member
שלום לאחרונה אני מרגישה

כאבים חזקים ואני רוצה לעשות צילום בסורוקה אצל אבינוח. הוא ניתח אותי. אבל אין לי למי לפנות.
ועוד דבר אחרי יותר משנה וחצי ירידה של 40 קילו איי מתחילה להשמין חופשי כבר העלית רם לא יותר עשר קילו. רני מפחדת להישקל. אני לא מעוניינת לסגור כי אז לא יעבור לי נוזל (ניסיתי ). התחלתי להכיר את הניתוח ואני אפילו יכולה לאכול בגט למשל שלא יכולתי לפני זה. אני מפחדת. ואני כל הסמן באותה סגירה. וזו סגירה שמתאימה לי פחות ממנה לא יעבור נוזל יותר ממנה אין מה לדבר. תודה להתייחסות

אופירA

New member
מנהל
למה אין למי לפנות?

אין מחלקה כירורגית בסורוקה? יש לה טלפון שאפשר למצוא אותו בגוגל.
אין מזכירות של ד"ר אבינוח - רובין, סיגל, קרן, ברכה?
אין אסנת שאפשר לשאול אותה כל שאלה?

איפה הכאבים? מתי הם קורים?
למה את מרגישה חוסר אונים מול העלייה במשקל? למה את לא מתקשרת לייעוץ? יותר טוב להשמין בחוסר אונים ולא להתייעץ?

אני לא יכולה להכריח אותך להתקשר. רוב האנשים שאני מציעה להם להתייעץ מעדיפים להימנע מהייעוץ. "לא נעים", או "ממילא זה לא יעזור" או השד יודע מה. בטוח שזה לא בגלל שהם שמעו חוות דעת שלילית על הייעוץ שלי...
אבל לא היית עושה הכל כדי לעצור את ההשמנה חסרת האונים? אני הייתי עושה הכל. אפילו להתקשר לאדם בעל ניסיון רב, שמציע לי ייעוץ חינם לחלוטין, ועם המון לב...

טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה עם מס' טלפון בתא הקולי.

mash18

New member
תודה

תודה רבה ולא ידעתי על כל זה אני אתקשר. עזרת לי מאוד

קוביd1

New member
צילום בגלל כאבים

צילום ושט קיבה יכול לתת גם רופא משפחה בכל מכון רנטגן \ועם הצילום את יכולה להגיע לד"ר אבינוח שיראה האם כל האינסטילציה תקינה
אפשרי לסגור בעוד 1/4 או גג 1/2 ולראות מה קורה ,למה את פוחדת לסגור קצת את אוכלת בגט ,אז סגירה קטנה לא תגרום לך לאי יכולת לשתות מים
אחרי הסגירה תישארי תשתי 3 כוסות מים ותראי מה קורה
נשמח לשמוע מה קרה

קובי

mash18

New member
אין מצב

שאני סוגרת אין שתייה לא עוברת ובכלל שכן מתחיל לי לעבור שתייה הכול עובר עם הרב. שתייה תודה. אני אעשה את הצילום. סלסה ישירות טור לדוקטור לא?

mash18

New member
היי עזרה ?..

היי מה קורה?? היום הייתי אצל אבינוח. אחרי שגילתי שעליתי יותר מעשר קילו אבינוח הציע לי לסגור ברבע. והסביר לי שהתנהגות האכילה שלי לא טובים. אני אמרתי שאני לא יכולה לשתות בבוקר אולי אחרי חמש כוסות אחרי שהקאתי אותם אולי בשישית אצליח לשתות אבל אחרי זה אוכל חופשי עובר הוא אמר שלא כדאי לנסות לשתות עד אחרי צהריים... ולאכול פעם ביום?! והיום הוא סגר שאני אוכל פחות.. עם האוכל מסתדר לי אין בעייה בכלל. אבל לא לשתות? אלה התנהגות אכילה של מקוצרי קיבה ? תודה רבה על ההיתחסות..

אופירA

New member
מנהל
אני נורא רוצה לעזור לך

אבל לא יכולה.
את לא התקשרת כדי להבין איך ההתנהלות שלך.
העדפת ללכת לסגור 1/4CC.

אני לא יכולה לעשות עבורך את הבחירות הנכונות.
פה בפורום אנו מסבירים שוב ושוב אינסוף פעמים, שד"ר אבינוח הוא מנתח טבעת מוכשר מאין כמוהו, אבל לא תזונאי ולא פסיכולוג.
ה"ידע" שלו בפסיכולוגיה מבוסס על האדרנלין הפרטי שלו, ואילו ה"ידע" שלו בתזונה, עליו הוא ממליץ לכל דורש, מבוסס על ההרגלים המגונים שלו, והוא לא קולט שהוא שורד בגלל עודף האדרנלין הפרטי שלו, ולא בגלל שכך צריך אדם לחיות...

פה בפורום עברו רבים עד לאינסוף וסיפרו מה קרה להם אחרי שנשמעו לעצותיו של ד"ר אבינוח. זוועות עולם.
אבל אני לא יכולה אלא להתריע שוב ושוב - לא לשמוע לעצותיו של ד"ר אבינוח בנוגע לתזונה ופסיכולוגיה כלל וכלל - ולהציע את עזרתי המושכלת בייעוץ טלפוני חינמי לכל דורש.
עזרתי המושכלת לא מסוגלת להזיק לאיש. להועיל היא דווקא מאוד מאוד מסוגלת.

אם אני לא ברורה אז אדגיש:
אלו לא התנהגויות אכילה של מקוצרי קיבה נורמלים. זה לא נורמלי.
לא נורמלי לא לשתות עד אחר הצהריים.
לא נורמלי לאכול רק פעם אחת ביום.
שתי העצות הלא נורמליות האלו גורמות לאנשים להיתקע עם המשקל שלהם ולא לרזות. הן הורסות את חילוף החומרים של כל אחד שאין לו עודף אדרנלין כמו לד"ר אבינוח. האטת חילוף החומרים משמעותה רק דבר אחד: אי יכולת לרזות והשמנה בהמשך.
חוסר בשתייה יגרום לעצירות, התייבשות, פגיעה בכליות ועוד כמה דברים "בריאים".

ניתוח טבעת לא נועד לחסום לך את היכולת לאכול ולשתות. זה לא מלתעות. הפרוצדורה של מלתעות, שלא איפשרה לאנשים לאכול, לפחות איפשרה להם לשתות, אבל היא בוטלה כי לא היתה בריאה. ניתוח טבעת לא בא כדי לעבוד על אותו עיקרון...
ניתוח טבעת נועד כדי לעזור לך להיות רעבה פחות וללמוד הרגלי אכילה נכונים ובריאים. ניתוח אינו קסם, רק באשליות ובדמיונות של ד"ר אבינוח, שמתנפצות בפרצופן של המנותחים ששומעים להזיותיו.
את רוצה עזרה אמיתית בהשגת הבריאות שלך, כולל ירידה במשקל? תתקשרי.
הטלפון שלי מפורסם בשרשור הקודם, שצירפתי מתחת להודעה זו.

אופירA

New member
מנהל
|שרשור קודם

קוביd1

New member
חג שמח מאש

כמו שכתבתי ואכתוב שוב ושוב ,ד"ר אבינוח נחשב לשר הטבעות הוא כירורג ברמה בנושא של הטבעות והניתוחים הבריאטרים ,
אבל יש דיאטניות שלמדו הרבה שנים שיודעות להגיד לך מה איך וכמה לאכול .
זה שעלית 10 ק"ג מראה שההתנהלות שלך לא נכונה וסגירה נוספת לא תעשה כלום. לא מבין מה זה לא לשתות עד אחרי הצהריים ,איזה שטויות ,כל זה יגרום לך לנזקים בגוף.
מה שאני מציע ללכת לדיאטנית ,דבר שני אופירה הציעה את עזרתה ,תלכי על זה תלמדי דברים חדשים
בהצלחה שבת שלום וחג שמח .

קובי

למעלה