היי עידית

שבע77

New member
היי עידית

נראה שאת בהריון (אני קצת חדשה כאן) גם לך יש בעיה בקרישה בדם או שלא? אני נאלצתי לקחת קלקסן בהריון הראשון אך גופי הקט לא החזיק מעמד והוציאו ממני את העובר בשבוע 23 והוא היה קטן מדי בשביל לנסות לעשות ממנו משהו. עכשיו אני רוצה שוב להכנס להריון אולם הסתבר שאני רגישה לקלקסן והפרין ולא בדיוק ברור איזה תרופה כן יכולה להתאים לי. אגב אמרו לי במשך כל ההריון להישאר על אימוראן ואני קצת חוששת.. את על אימוראן או רק סטרואידים? אשמח לכל בדל אינפורמציה ממך אני קצת מיואשת כי כל פעם שמשהו טוב מתחיל לקרות מגיעה נפילה כזאת, ונפשי הפצועה.. כוח הסיבולת שלה הולך ופוחת... אגב בת כמה את? אני בת 26, אחרי שני הריונות לא מוצלחים אבל אולי מעודדים אשמח לתגובה שבע

סניורה

New member
שבע ועידית היי

אני אשמח לדעת האם ניתן להכנס להריון כאשר לוקחים אימוראן והאם זה עלול להיות מסוכן, הרופא שמטפל בי אמר שזה אפשרי אבל הוא לא ממליץ להניק את התינוק, אני אשמח לשמוע עוד פרטים אם אתן יודעות, תודה קרן

שבע77

New member
היי קרן

כדאי לך לפנות לד"ר ארנוי (אין לי כאן את הטלפון שלו אבל אני אכתוב לך אותו מחר) הוא מומחה בתופעות של תרופות בהריון את נותנת לו את כל רשימת התרופות שאת לוקחת והוא מגיב על כל אחת ובסוף מנסח לכבודך משהו רשמי ושולח לך בפקס. לגבי אימוראן הוא אמר לי שזה לא נורא ואין ידיעות על תופעות מפחידות אולם לגבי הנקה זה באמת לא רצוי. מבחינת הערך המולקולרי של התרופה, עד כמה שידוע לי זה לא חודר שיליה (מה שלא נכון לגבי קומדין למשל) את בהריון?? אני בינתיים מנסה. שיהיה בהצלחה שבע

סניורה

New member
היי שבע

אני עדיין לא בהריון אבל אני לא רוצה לשמור וכרגע אני מערבבת אימוראן וסטרואידים, הלופוסיות לא יכולות לקחת גלולות כך לפחות הבנתי מהרופא ולי אין כוונה להגביל את עצמי ולנסות למנוע הריון פוטנציאלי, אז אני מקווה שיהיה בסדר. כמובן שעד החתונה אני אזהר אבל יום אחרי החתונה אני מפסיקה לשמור (כל זה כמובן אחרי שאני אהיה בטוחה שאין סיכוי לנזק לי או לעובר) זהו פחות או יותר קרן נ.ב המסר ששלחת לי לא הגיע

סניורה

New member
היי שבע

אני עדיין לא בהריון אבל אני לא רוצה לשמור וכרגע אני מערבבת אימוראן וסטרואידים, הלופוסיות לא יכולות לקחת גלולות כך לפחות הבנתי מהרופא ולי אין כוונה להגביל את עצמי ולנסות למנוע הריון פוטנציאלי, אז אני מקווה שיהיה בסדר. כמובן שעד החתונה אני אזהר אבל יום אחרי החתונה אני מפסיקה לשמור (כל זה כמובן אחרי שאני אהיה בטוחה שאין סיכוי לנזק לי או לעובר) זהו פחות או יותר קרן נ.ב המסר ששלחת לי לא הגיע

למעלה