היי עידן!! + שאלה על מרכזי קליטה...

LuNaTiC

New member
היי עידן!! + שאלה על מרכזי קליטה...

מה המצב?
זאת ענבל... ושלום גם למייג'ן ופורג'
. מישהו יודע משהו על תפקיד הש"ש במרכזי קליטה, ואיך זה הולך שם? זה נראה לי ממש אתגר! אבל בחוברת של התק"ם לא כתוב כמה אנשים מוקצים לכל מקום, ולכן אני חוששת שאולי את שנת השרות הזאת עושים לבד... יש דבר כזה? לעשות שנת שרות לבד?

יאו כל החבריא פו!! |דוב|

כמה נחמד ונעים לנו אולי נהיה ארבעתנו באותה ש"ש? לא נראה לי שתעשי שנת שירות לבד
כתוה שם שיש לכל קבוצת גיל/ סוגעולים ש"ש מופקד בכל מקרה, לפי דעתי זה מינימום שניים, אלא אם זה מרכז ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קטן, לכי לניצנה, כיף שם עם האתיופים
דחו לי תמבחן איזה ציונים גרועים קבילתי בשבועיים האחרונים של המחצית X_x

אני יודע, אני גם לא מתאים בגיל

איזו באסה
מבטיח לבוא לבקר אתכן, רק תהיו באותו מקום, אין לי כוח לקפוץ מאחת לשניה..

LuNaTiC

New member
אתה יודע,

לפעמים מוחמד לא בא אל ההר.. אז ההר בא אל מוחמד. אבל מוחמד לא בבית ואי אפשר להשיג אותו
.

Gizmo15

New member
כל החבריא פה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

דיברתי עליך היום.

Idan91

New member
גם אני תהיתי -

וכשהתקשרתי לשאול (רציתי לשאול מה בדיוק התפקיד של הש"ש במרכז הקליטה), אמרו לי שצריך להתקשר בבוקר, וקצת התקשיתי למצוא את הזמן בהפסקות (כי הן לא באמת הפסקות...). אולי מחר..

בנוגע למרכזי קליטה

אומנם אני לא עושה שנת שירות באחד כזה אבל הקומונה שלי נמצאת במרכז קליטה , עבדנו בעבר בכאלו וחברות קומונה שלי כרגע עובדות שם. אני יודעת שהצורך שם הוא מאוד גדול ומאוד פתוח שם כל עניין היוזמה האישית. בעצם אולי תלוי ביזה מרכז קליטה כי נניח במרכזי קליטה של אתיופים זה קצת יותר בעייתי והמגרת יותר חונקת ונוקשה. בכל אופן זאת שנת שירות מאוד חשובה לדעתי, אשמח לתת עוד פרטים.

למעלה