היי עינת,- אחלה של פורום יש לך !

astral tal

New member
היי עינת,- אחלה של פורום יש לך !

מאוד ענייני ונחמד לקרוא מה שאת כותבת ! האם תוכלי לומר לי אם אני ומישהי שהתחלתי איתה קשר עכשיו מתאימים מבחינת קווי אופי וכו´ ? ומה יהיה טיב הקשר מבחינת האינטרקצייה ביננו כפי שאת רואה שהמספרים משקפים... מספר הגורל שלי הוא 5 מספר היום שלי הוא גם 5 ומספר השם שלי הוא 3 (שלגבי זה שאני לא בטוח מיכוון שיש לי שני שמות שבהם אנשים קוראים לי. הכוונה היא ש-75% מהאנשים שאני מכיר קוראים לי נעמן, אך מצד שני 25% האנשים האחרים קוראים לי אסטראל. ואם שואלים אותי איך קוראים לי אני אומר אסטראל,- וכך גם אני מרגיש,- שאסטראל זה יותר השם שלי מאשר נעמן,- למרות שזהו אינו שמי המקורי) חברה שלי בכל מקרה קוראת לי נעמן.....שזה יוצא 3 מספר הגורל שלה הוא 2 מספר היום 4 וגם מספר השם שלה 4 אני מקווה שזה כל מה שאת צריכה אני אשמח ומאוד העריך את זה אם תתני לי תשובה מעמיקה ולא שיטחית וחפוזה תודה !! ודרך אגב מהם 5 נקודות ההתאמה שאת בודקת כאשר את משווה בני זוג אחד עם השניה ? - מאוד מסקרן

עינת

New member
אסטראל ברוך הבא ../images/Emo39.gif

ראשית אני מודה לך ושמחה שאתה נהנה מהפורום
כדי לבדוק התאמה בינכם עליך לתת לי את פרוט השמות של כל אחד מכם ותאריך הלידה,איני יכולה להסתפק רק בנתיב גורלכם,או בסיכום השם. לגבי חמשת נקודות ההתאמה שאני בודקת מאוד קשה לי לתת הסבר עליהן בפורום כיוון שזהו שעור שלם שיש ללמוד לאחר שלומדים את כל התורה... אנא הוסף את הפרטים שביקשתי ממך ואשמח לענות. בכל מקרה התשובה שתקבל תהיה בדיוק אותה תשובה אחראית שאני נותנת לכל משתתפי הפורום(כולם שווים ואין אפליות...
) אם ברצונך תשובה מפורטת וירידה לפרטי פרטים אני תקווה שאתה מבין שזה אינו המקום ואתה מוזמן לפנות ליעוץ אישי.
שפע ו
עינת

astral tal

New member
הנה הפרטים

השם שלי הוא נעמן השם שלה הוא שירז התאריך לידה שלי הוא 14.5.1984 שלה זה 8.9.1983 עוד משהו אם את צריכה ?

עינת

New member
ואוו אסטראל ../images/Emo47.gif

אתה רק בן 17 ומלא שאלות כרימון לגבי מערכת יחסים... הכלל בפורום ובכלל אצלי גם בקבלת לקוחות הוא שאיני נותנת יעוץ לבני פחות מ 18
ולכן ... חיה את החיים תחווה אותם והמשך להתעניין בכיף,האמן לי כי אינך זקוק לתשובות בשלב זה של חייך.
שפע ו
עינת

astral tal

New member
וווואי......

זו התשובה הכי נכסית שאפשר לקבל....ואני ממש לא תומך בה אני לא מאמין בגיל הגיל הוא רק מספר זו הבגרות הריגשית, המעשית והמנטאלית של הבנאדם היא זו שקובעת אם היית רואה אותי לא היית משערת בכלל לעצמך שאני בן 18 כי אני נראה אחרי צבא, לפחות וכך גם האופי והמנטליות שלי שלחתי את הכתב שלי לתוכנית הרדיו כוכב בכתב לבתיה כהן קרויטרו ואמרתי לה שאני בן 23 ואכן אם האישיות שלי הייתה תואמת את הגיל הביולוגי שלי היא הייתה רואה את זה בכתב והייתה מעירה על כך שאני לא מפותח מבחינת האופי יחסית לגילי - אך לא כך היה פעם אחת שאלתי אסטרולוג אחד באיזה כנס מיסטיקה למה אני מרגיש שלמרות שאני מזל שור - כמעט כל מה שכתוב על המזל הזה אני מרגיש שזה בכלל לא משקף אותי אז הוא אמר לי שבגלל שאני בן 16 (בזמנו) אז האופי שלי עוד צריך להתפתח ולכן אין התאמה בין המזל שלי ולאופי שלי ועובדה שזה בולשיט שכן האסטרולוגייה צריכה לשקף את מצבו של האדם בכל זמן נתון מרגע היוולדו בכל מהלך חייו ואכן - האסטרולוג איתמר ערער הסביר לי שכרגע אני נמצא במזל שעת הלידה שלי שהיא עקרב ולכן השור שבי יתבטא רק מאוחר יותר בחיים לאחר גיל המעבר וזו תשובה שהרבה יותר הייתה מקובלת עליי שכן אני באמת מרגיש יותר כמו מזל עקרב (הרבה יותר) מאשר מזל שור.... אם היית יודעת לנתח כתב והיו מראים לך ת´כתב שלי היית חושבת שאני בן 20 ומשהו... שני החברות הקודמות שהיו לי היו בנות 19 ו20- בכיתה י´ עזבתי ת´לימודים ועבדתי במחשבים והרווחתי בממוצע לחודש 12,000 שקל לאחר מכן חזרתי ללימודים בביצפר אחר ועזבתי לאחר 4 חודשים שכן הרגשתי כי אני נמצא עם ילדים קטנים מסביבי והרגשתי שזה לא מקומי כל חבריי הם אחרי צבא ורובם בגילאים 25-26 ויש לי שני חברים בני 50+ שאנחנו מתחברים אחד לשני מעולה ומדברים המון ככה שלפטור אותי מהסיבה שגילי הביולוגי הוא מתחת ל18- (בחצי שנה ככה שמה כבר יהיה ההבדל עוד חצי שנה לכל בנאדם בכל מקרה....) זה ממש לא יהיה פייר ולדעתי גם יעיד על צרות אופקים אך אולי מאידך נתתי לך פרספקטיבה אחרת עתה עליי כמקרה אינדיבדואלי ושונה מהשאר ולכן בכל זאת תואילי בטוב ליבך לתת לי את דעתך מאוד העריך את זה ואודה לך

עינת

New member
אסטראל ../images/Emo24.gif

אני מצטערת אם איכזבתי אותך
לרגע אחד לא זילזלתי בגילך או ברמת האינטלגנציה שלך ההפך הוא הנכון... תנסה להבין מאיין נובעת הגישה שלי ואני בטוחה שאם תחשוב מעט,גם תסכים איתי שאין כאן שאלה של אינטלגנציה ובגרות נפשית. החיים מלאים שעורים שעלינו ללמוד,מלאי חוויות שכל אחת מהן מובילה אותנו ללמוד משהו על עצמנו... גם אם חברתך הנוכחית אינה האישה של חייך הרי שיש לך הרבה מה ללמוד מתוך מערכת היחסים בינכם ( ו... לא בדקתי כך שאל תסיק מסקנות בבקשה). התערבות שלי יכולה למנוע ממך התנסות ושעור חשוב בחיים ולכן אני מסרבת לענות. אין כל קשר בין זה ובין כך שהייתי יכולה לשוחח איתך ואפילו להתחבר איתך, בין חברי יש אנשים בכל הגילאים,ומוכרים לי הרבה לילות לבנים עם חבריו של בני(בן ה - 19),שיחות נפש מאוד מעניינות בין שווים. כולי תקווה שהבנת את גישתי
שפע ו
עינת

למעלה