היי עינת! ברכות!

mirit

New member
היי עינת! ברכות!

אהלן עינת! שלומות! לראשונה הנני כאן, וראשית אני רוצה לברך על הפורום! ישר כח! עינת, אשמח, הו מאוד, אם יש באפשרותך להקדיש מרצונך ומזמנך ולהשיב לי על שאלת השאלות: אהבה ומיסוד. נושא זה מטריד אותי מאוד. מתי אתחתן? אני ילידת 23.2.1972. מס´ שמי הפרטי: 8 מס´ שם משפחתי: 3 (זאת אני יודעת לפי תוכנת חישוב אוטומטית). עינת,מאוד הייתי רוצה לקבל את דעתך, ו... לך התודה! (בכל מקרה!!)

sister bliss

New member
לעינת

היי עינת מה שלומך? שמתי לב שהנתונים של מירית זהים לשלי גם מבחינת החיבור של תאריך הלידה מה זה אומר?
ו-
עינת

עינת

New member
היי אחותי ../images/Emo24.gif

מזמן לא ביקרת פה... עד כמה שזכור לי קיימים הבדלים בינכן,שנת הלידה שונה ,מה שמשנה את התמונה... גם השם שונה ופרט זה אף הוא משנה את התמונה... מה שכן ברור שקיימים בינכן קווי דמיון בגלל אי אלו מספרים שקיימים אצל שתיכן.
שפע ו
עינת (נחמדים האייקונים החדשים הא? נותנים חיים לפורום...)

sister bliss

New member
תודה על התשובה ../images/Emo3.gif

האמת שממש אהבתי את האיקונים הישנים הם היו ממש חמודים אבל הם היו רק כתומים אבל החדשים צבעוניים וזה מאוד מוסיף
ו-

עינת

New member
היי מירית וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תודה על הברכות,תמיד נעים לשמוע. לגבי שאלתך,אני יכולה לומר לך רק מה המגמה ומתי האופציה קיימת,אך אם תקחי ותיישמי זו בחירה שלך לכן איני מאמינה בהגדת עתידות שניתנה לשוטים... בכל מקרה מהבדיקה שערכתי,שנת 2002 היא שנה בה קיימת האפשרות בדול לאהבה ומיסוד קשר. אח"כ ההזדמנות תגיע שוב בשנת 2006. לכן מתוקה עלייך רק לעצור,להביט ולפעול..
שפע ו
עינת

למעלה