היי עינת יקרה...

מלאני

New member
היי עינת יקרה... ../images/Emo24.gif

ערב טוב יקירתי "..התגעגעתי אז באתי,לכמה שעות..." איזה כייף לקרוא כמה אושר שאת גורמת לחברי/חברות הפורום... "...angle,angle,ho ho ho ho ho you are my........angle..." את בטח מכירה את השיר אז קבלי אותו בהקדשה בכייף
אגב,עינת,האם תוכלי להמליץ על ספר נומרולוגיה ממש ממש טוב וממצה(שהוא יותר מעמיק מספרה עב הכרס של נילי רוזנפלד-תורת המספרים)?בהזדמנות.... כמו כן אני מעוניין לשמוע את חוות דעתך לגבי התאמת שמה של בתי לתאריך לידתה: פרטי:7,4,5 משפחה:3,2,1,3 תאריך לידה:27/05/1998 שתהיה לך שבת נפלאה עינת יקרה המון
ו-
מרדכי (ד"ש חמה ממלאני)

עינת

New member
מרדכי../images/Emo24.gif ו ../images/Emo52.gif

על הזמן שחלף עד לתשובה,שמת לב מה הולך פה? אני לא עומדת בקצב...
מה יהיה כל פעם תגרום לי
מחדש? לגבי ספר נומרולוגיה האמת היא שאיני יכולה להמליץ כיוון שהיתה לי מורה כ"כ טובה שאחרי הקורס שלמדתי אצלה כל הספרים נראו לי רדודים. כמובן שאין זה כך למי שלא למד ולכן שמת אתגר בפני ובהזדמנות הראשונה אגש לחנות ספרים ואבדוק מה יש על המדף ונראה לי מספק. לגבי בתך... בחרת לה שם קשה והייתי רוצה בשבלה משהו קל יותר.מה שכן תאריך הלידה שלה נותן לה הרבה כח כך שהוא קצת מחפה על השם. מסור למלאני חיבוק| ממני.
שפע והמון
עינת

מלאני

New member
עינת יקירתי...את ממש ../images/Emo41.gif

היי יקירה ערב טוב כמעט התעלפתי עד שענית לי...
("...ויקטור צוחקים..") ראשית תודה על התשובה ואין שום צורך להתנצל על מהירות התגובה..כך או כך את נפלאה ומשתדלת לענות בהקדם האפשרי ע"פ יכולתך(כבר נוכחתי לדעת מנסיון העבר)ואת גם לא חייבת לי דבר,ודאי שלא התנצלויות כלשהן... אם כבר אני חב לך המון תודות על ההנאה הצרופה מהביקור בפורום שאת מנהלת וכמובן מההשתתפות בו...
אגב,עינת,אין לי ומעולם לא הייתה לי כל כוונה לגרום לך להסמיק שלא לצורך אני פשוט מביע את דעתי הכנה ואת תחושתי האמיתית.אני חושב שלא משנה מה אומר,בכל זאת זה יהיה פחות ממה שמגיע לך..
אגב,בעניין ה-
תודה על הנכונות...וחבל שאני לא גר קרוב למרכז כדי שגם אני אוכל לשבח את המורה שלימדה אותי...(אם הייתי משתתף באחד הקורסים שאת מנחה...
) נו טוף..נסתפק במה שיש...:פורום שהוא פשוט פצצה ! עינת בנוגע לשמה של בתי...ברור לי שזה לא דבר שיש לעשותו על רגל אחת (הכוונה לגבי בחירת/שינוי שם)...אולם האם תוכלי לומר לי "בגדול" מה רצוי שיהיה המספר של שמה כדי שאוכל לחשוב על אופציות... אגב האם שינוי שם המשפחה מ-9 ל-4(המתקבל ע"י:בר) עדיף לה או שממש רצוי לשנות את השם הפרטי? ...take your time המשך שבוע מבורך ומוצלח שפע אור ואהבה + חיבוק חם(משום מה לא נפתח לי פתאום חלון הסמיילים) מרדכי

עינת

New member
מרדכי היי ../images/Emo39.gif

כמעט ופיספסתי כיוון שלרוב אני מתבוננת בדף האחרון וזה שלפניו... היום ביקרתי בחנות ספרים,ניסיתי לבדוק ספר נומרולוגיה אבל ממש לא התחברתי למה שראיתי
ולכן קצת קשה לי להמליץ.נסה אתה לראות בחנויות ותתחיל ממשהו. לגבי בתך דוקא השם הפרטי הוא זה שמפריע לי וקצת קשה לי לומר לך לאיזה מס" להחליף כיוון שלשם כך נדרשת ממני בדיקה מעמיקה... נו אז שוב המון תודה לך
שפע ו
עינת

למעלה