היי עינת, שאלה

noahle

New member
היי עינת, שאלה

שבוע טוב ומבורך שיהיה שבוע קל ונעים ומלא בבשורות טובות! צצה לי בעייה ביומיים האחרונים, עומר מתקשה מאוד ביציאות שלו והדבר מקשה עליו מאוד.(אולי יש קשר להמשך הסיפור..) ביומיים האחרונים הדבר הפך להיות משהו שלא היכרתי בעומר עד היום, להזכירך עומר בן חודשיים וחצי מתוק אמיתי, ילד מאוד נוח בדרך כלל, עירני, סקרן ומאוד מאוד חמווווווווווווווד. אחרי מקלחת חמימה ונעימה אני עוטפת אותו במגבת קנגרו ומביאה אותו לחדר החמים להתחיל להתלבש, בזמן הניגוב עם המגבת על הגוף,מתחילה להלביש את הטיטול עומר פוצח בבכי קורע לב...הרגשתי שעוד שנייה גם אני מצטרפת לבכי שלו הרגשת חסרת אונים ולא יודעת איך לעזור לו, לא ידעתי מאיפה הבכי הזה מגיע... הרמתי אותו עליי כי חשבתי שבשביל להתלבש צריך להיות רגועים קודם ולעשות את הדברים בנחת.. הרגעתי אותו ליטפתי אותו דיברתי איתו, טיילתי איתו קצת בבית על הידיים והוא נרגע.. אחרי 5 דקות חזרנו לחדר והמשכתי להלביש אותו והוא היה רגוע. אין לי מושג להסביר את זה אולי תוכלי לעזור לי למצוא פיתרון לדבר חשבתי אולי החשיפה של המגבת מהגוף אחרי המקלחת מעט העליבה אותו, אולי... מתלבטת תודות נועה

מה הוא אוכל?

שלום רב נועה, סביר להניח שהיציאות של עומר קשורות לתזונה שהוא אוכל. מה הוא אוכל? עינת גבע, מכון אדלר.

noahle

New member
היי עינת

העברתי אותו למטרנה שלב 1 חלבי מכיוון שאוטוטו עומר נכנס לבית תינוקות בקיבוץ ואני לא רוצה שתהייה לו תלות בהנקה מהציצי. אני מניקה אותו פעמיים - שלוש ביום. תודה רבה נועה

המעבר דורש התאמה והסתגלות

שלום רב נועה, מערכת העיכול העדינה והרכה של הילד הורגלה להנקה. המעבר מהנקה למטרנה דורש התאמה והסתגלות. אני מעריכה שהקושי ביציאות קשור לתזונה . מציעה לך להתיעץ עם רופא או אחות בטיפת חלב מה ניתן לעשות כדי לעזור לו להסתגל? בברכה, עינת גבע, מכון אדלר.

noahle

New member
תודה על התשובה

אך האם הבכי ההיסטרי אחרי המקלחת נובע מהתפשטות או מ.... תודה רבה נועה

האם תמיד ...

שלום רב נועה, האם תמיד אחרי מקלחת עומר בוכה? עינת גבע, מכון אדלר

למעלה