היי עינת

~Gal~

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

זאת שוב אני אני כותבת שוב כי נראה לי שעוד מעט ההודעה שלי תיעלם, ולהקפיץ את השרשור ההוא כבר אי-אפשר... בכל אופן כפי שציינתי רציתי לדעת קצת על האישיות של החבר שלי - אנחנו (עדיין) לא נשואים), וגם על הזוגיות בינינו. אז הפרטים שלו: (מקוה מאד שאני מתרגמת נכון את השם...) שם פרטי: 6,6,3,9,4 שם משפחה: 5,1,5,6,9 ת.לידה: 29.7.68 והפרטים שלי (למקרה שהשרשור ההוא באמת "נבלע" כבר...): שם פרטי: 1,1,2,1,6 שם משפחה: 2,5,5 ת.לידה: 28.1.75 תודה רבה רבה

עינת

New member
גל אהלן ../images/Emo24.gif

כתיבת ההודעה רק עיכבה את תשובתי כיוון שאני מאוד מקפידה לענות על השאלות הישנות קודם שאני עונה על החדשות... בכל מקרה תודה שחזרת על הפרטים כאן... בדיקת ההתאמה העלתה שאתם מאוד מאוד מתאימים ומה שנותר לי זה רק לאחל לכם המון המון
חברך בחור שהזוגיות והמשפחה הם בראש סדר העדיפויות שלו... הוא בחור מאוד רגיש שמושפע מאוד מרגשות,ההגיון נמצא הרבה מאחור. יום לידתו הוא יום שמספרו מ"ס ראשי מה שנותן לו תכונות בולטות של מנהיגות יחד עם אינטואיציה חזקה מאוד ואידאלים. לרוע המזל הוא נוטה למצבי רוח הפכפכניים וחי בנדנדה רגשית מה שמקשה עלייך,לא קל איתו... אם תדעי לגעת בצדדים היצירתיים שלו ולהעניק לו מעט שלווה הרי שברור כי הזוגיות שלכם יכולה להיות פורה ומוצלחת.
שפע ו
עינת

~Gal~

New member
וואו עינת!!!! ../images/Emo13.gif

איזה כיף!!! עשית לי את היום (בכלל היה לי יום מצוין...) ראיתי שאת עונה לאנשים היום, אז החלטתי להשאר באונליין עד שאקבל תשובה. אין לך מושג כמה שאת צודקת, ואין לך מושג כמה שאני מאושרת לדעת שאכן אני ואהוב-לבי מתאימים, ושזאת לא סתם אשליה, ושלפעמים באמת יכול להיות כ"כ טוב... תודה תודה תודה תודה תודה

למעלה