היי עינת ../images/Emo13.gif
בעבר שאלתי אותך מה העיסוק המתאים ביותר עבור אמא שלי
לא ענית לי אולי לא ראית קורה... וגם רציתי לשתף אותך ואת חברי הפורום בכתבה שקראתי באתר מעריב תקראו ותדהמו... 11. בלתי ניתן להסבר מאת אורי גלר עולם המסתורין בהתלהבות לתמונה של 5,000 חיים שאבדו תחת הר אחת התוצאות המוזרות של הריסת מגדלי התאומים היתה תגובתו של קרל שטוקהאוזן, המלחין משהו שעליו אנשים של הריסות. "מה שקרה שם", טען, "זה יצירת האמנות המדהימה ביותר בכל הזמנים. האקספרימנטלי הגרמני. שטוקהאוזן הגיב שנים בטירוף". שטוקהאוזן התנצל מאוחר יותר ושני קונצרטים שלו בוטלו בשל הדמויות יצרו ביצירה אחת דבר שאנחנו במוזיקה לא חולמים עליו. הנסתרים חוזים צער המוזרות הבלתי נתפשת של כל הסיפור הסתכמה בעבורי בשתי תגליות לגבי האסון. האחת מחאת הציבור. עמלים עשר דמים על פני העולם עם התחלפות המאה. בית אחד אומר: "בעיר של אלוהים יהיה היתה פירושים פזיזים מנוסטרדמוס, נביא המאה ה-16 ששיריו כשהעיר הגדולה בוערת". חיפשתי את הציטוט רעם חזק, שני אחים ייקרעו לגזרים על ידי כאוס, בעוד המצודה נושאת את הסבל, המנהיג ושפיכות על ידי סטודנט ששמו נלי מרשל לעבודת בקובץ האלקטרוני שלי של תחזיות נוסטרדמוס ולא מצאתי. הגדול ייכנע, המלחמה הגדולה השלישית תחל התזה שלו בנושא: ניתוח ביקורתי של נוסטרדמוס. מרשל רצה להדגים עד כמה קל לחקות את האמת היא מוזרה. שיר זה חובר לפני כמה שנים המספרים 11-11. קוראים קבועים אולי זוכרים וטרגית. סגנון הנביא כדי ליצור נבואות מנופחות וחסרות משמעות. רק שלזו היתה משמעות עמוקה לטייס שהם נראים כמו מספר 11 ענקי. שבעבר כתבתי על המשמעות הרוחנית של זוג המספרים הזה. ההד המיסטי השני של מה שקרה הוא הופעת אחרי 11 בספטמבר נותרו 111 ימים עד סוף השנה, מאחר שהיה זה היום ה-254 בשנה טסתי פעם במסוק בין מגדלי התאומים והערתי בשם New York Cityיש 11 אותיות. המטוס הראשון שפגע במגדלים היה טיסה 11 של אמריקן איירליינז AA=11(). (11=4+5+2). 110 קומות בכל מגדל X11=11010(, כפול שתיים - 11-11 למגדלי התאומים). היו 92 נוסעים בטיסה 11 ו-65 בטיסה 77 (11=5+6, 11=2+9). ,Afghanistan, The Pentagon, George W. Bush. השמות הבאים הם בני 11 אותיות: Air Force One, Bill Clinton ,Saudi Arabia, היו מוזר. מדאיג. בלתי ניתן להסבר. אזור החיוג לאיראן ולעיראק הוא 119 (11= 9+1+1) ו-11.9 היה התאריך.
בעבר שאלתי אותך מה העיסוק המתאים ביותר עבור אמא שלי
![](https://timg.co.il/f/Emo35.gif)