היי עינת

מאיוש18

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

בעבר שאלתי אותך מה העיסוק המתאים ביותר עבור אמא שלי
לא ענית לי אולי לא ראית קורה... וגם רציתי לשתף אותך ואת חברי הפורום בכתבה שקראתי באתר מעריב תקראו ותדהמו... 11. בלתי ניתן להסבר מאת אורי גלר עולם המסתורין בהתלהבות לתמונה של 5,000 חיים שאבדו תחת הר אחת התוצאות המוזרות של הריסת מגדלי התאומים היתה תגובתו של קרל שטוקהאוזן, המלחין משהו שעליו אנשים של הריסות. "מה שקרה שם", טען, "זה יצירת האמנות המדהימה ביותר בכל הזמנים. האקספרימנטלי הגרמני. שטוקהאוזן הגיב שנים בטירוף". שטוקהאוזן התנצל מאוחר יותר ושני קונצרטים שלו בוטלו בשל הדמויות יצרו ביצירה אחת דבר שאנחנו במוזיקה לא חולמים עליו. הנסתרים חוזים צער המוזרות הבלתי נתפשת של כל הסיפור הסתכמה בעבורי בשתי תגליות לגבי האסון. האחת מחאת הציבור. עמלים עשר דמים על פני העולם עם התחלפות המאה. בית אחד אומר: "בעיר של אלוהים יהיה היתה פירושים פזיזים מנוסטרדמוס, נביא המאה ה-16 ששיריו כשהעיר הגדולה בוערת". חיפשתי את הציטוט רעם חזק, שני אחים ייקרעו לגזרים על ידי כאוס, בעוד המצודה נושאת את הסבל, המנהיג ושפיכות על ידי סטודנט ששמו נלי מרשל לעבודת בקובץ האלקטרוני שלי של תחזיות נוסטרדמוס ולא מצאתי. הגדול ייכנע, המלחמה הגדולה השלישית תחל התזה שלו בנושא: ניתוח ביקורתי של נוסטרדמוס. מרשל רצה להדגים עד כמה קל לחקות את האמת היא מוזרה. שיר זה חובר לפני כמה שנים המספרים 11-11. קוראים קבועים אולי זוכרים וטרגית. סגנון הנביא כדי ליצור נבואות מנופחות וחסרות משמעות. רק שלזו היתה משמעות עמוקה לטייס שהם נראים כמו מספר 11 ענקי. שבעבר כתבתי על המשמעות הרוחנית של זוג המספרים הזה. ההד המיסטי השני של מה שקרה הוא הופעת אחרי 11 בספטמבר נותרו 111 ימים עד סוף השנה, מאחר שהיה זה היום ה-254 בשנה טסתי פעם במסוק בין מגדלי התאומים והערתי בשם New York Cityיש 11 אותיות. המטוס הראשון שפגע במגדלים היה טיסה 11 של אמריקן איירליינז AA=11(). (11=4+5+2). 110 קומות בכל מגדל X11=11010(, כפול שתיים - 11-11 למגדלי התאומים). היו 92 נוסעים בטיסה 11 ו-65 בטיסה 77 (11=5+6, 11=2+9). ,Afghanistan, The Pentagon, George W. Bush. השמות הבאים הם בני 11 אותיות: Air Force One, Bill Clinton ,Saudi Arabia, היו מוזר. מדאיג. בלתי ניתן להסבר. אזור החיוג לאיראן ולעיראק הוא 119 (11= 9+1+1) ו-11.9 היה התאריך.

עינת

New member
מאיוש מתוקה ../images/Emo24.gif

ראיתי את השאלה אבל...לחוץ לאללה בזמן האחרון ואני לא מספיקה וכיוון שכל הזמן מצטרפים אלינו חברים יתכן ושאלתך בנוגע אליה נשכחה מאחור... (אנא הקלי עלי וכתבי אותה שוב,תודה מראש) לגבי הקטע שהבאת ממעריב תודה . את יודעת מה אני אומרת על דברים כאלה? כולם חכמים לאחר שהדברים קורים כיוון שאם הכל כ"כ ברור אז היכן היו הדברים קודם? לאחר מעשה פתאום כולם מוצאים נבואות והקשרים...
שפע ו
עינת

מאיוש18

New member
עינת יקרה

כן גם אני חשבתי כך אבל חשבתי שאולי יש לך תשובות מסויימות אבל באמת אם הדברים כאלה ידועים אז איפה היינו
פשוט המספר 11 כבר הופך להיות מפחיד... אוקיי ולגבי אמא שלי אז ככה: שם פרטי - 4315 שם משפחה - 255263 תאריך לידה - 7.2.58 בהמון תודה מראש
שפע ו-

מאיוש18

New member
אופס שכחתי... ../images/Emo12.gif

היא רוצה לדעת לגבי עבודה, מה מתאים לה ביותר, והאם בקרוב תמצא עבודה
כרגע היא לא עובדת. תודה רבה רבה

מאיוש18

New member
עינת מה איתי ../images/Emo35.gif אני מחכה כבר המון

זמן... בבקשה אל תשאירי אותי שוב מאחור.

מאיוש18

New member
אני מאוד מעריכה את עבודתך ../images/Emo24.gif

ויודעת שברגעים אלו ממש את יושבת מול המחשב וכותבת תשובות לאחרים אבל יש לי רק בקשה אחת אל תלכי לפני שתעני לי. אמא שלי ביקשה את זה מזמן. אז אל תשכחי אותי.
שפע

עינת

New member
מאיוש

דוקא אימך נמצאת בשנה של אפשרויות והזדמנויות... קצת קשה לי לענות אם תמצא או לא,במקרה כזה אני בדרך כלל פונה לעזרת הקלפים. בהצלחה
שפע ו
עינת

מאיוש18

New member
אוקיי אבל...

אפשרויות והזדמנויות אבל עדיין לא אמרת לי מה את חושבת שמתאים לה

עינת

New member
מאיוש

אני חושבת שכבר אמרתי לך בעבר,קצב שאלותייך וההשקעה שאת דורשת ממני משמעם יהיה בסופו של דבר שווה למפה מלאה. מצטערת זהו פורום ואם נותנים אצבע לא צריך לדרוש את כל היד. יש כאן עוד אנשים וגם הם מצפים לתשובה... אור שפע ואהבה עינת

מאיוש18

New member
כן אני יודעת אבל... ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

לא ביקשתי בשבילי אלא בשביל אמא שלי (ולא נראה לי שהשאלה היא כזאת גדולה) דבר שני שמתי לב שלאחרים את נותנת תשובות קצת יותר מפורטות מאשר לי אז טבעי שאני אשאל עוד משהו אם לא הבנתי. ואני אף פעם לא ביקשתי את כל היד אני תמיד הודיתי לך וטפחתי על השכם כשצריך אבל מה ביקשתי
סה"כ תשובה קטנה שהיא אפילו לא בשבילי
אני חושבת שיכולת לענות לי, אבל הכל שאלה של רצון טוב... אני אף פעם לא לחצתי ולא כלום אבל כנראה שזו הדרך שלך לגרור לקוחות ולפי דעתי זו לא הדרך. אני לא מנסה לפגוע אלא לומר את דעתי, כי אני חושבת שהייתי בסדר איתך אבל את תמיד הבאת לי תשובות מתחמקות ולא ברורות. ולפי דברייך על כך שיש כאן עוד אנשים לא ראיתי אותך אומרת את המשפט הזה לדידי למשל (שאין לי שום דבר נגדה) ששאלה הרבה יותר ממני ולעומתי גם קיבלה תשובות יותר מפורטות (כאלה שגם אפשר להבין מהם משהו ולא להיות יותר מבולבלים...) קו למחשבה.
שפע ו-

שחף 1

New member
תרגיעי

מאיוש תרגעי ומיד עינת לא נמצאת רק בשבילך ובשביל אמך לא מתאים לך אל תכנסי יש פורומים בעוד אתרים חוץ מזה ילדות קטנות לא גולשות כ"כ הרבה

מאיוש18

New member
אני חושבת שמי שצריך להרגיע פה זה

אתה
כי התחנפות לעינת לא תעזור לך לקבל תשובה יותר מהירה
אני לא אמרתי ואני גם יודעת שהפורום הזה קיים לא רק בשבילי. ואם כבר אתה מדבר על ילדים קטנים אז רואים מי פה הילד הקטן... (שתדע שעינת לא עונה למי שמתחת לגיל 18
). אז תעשה לי טובה ואל תתערב בעניינים לא לך... תודה

עינת

New member
מאיוש ../images/Emo51.gif שנתת לי ../images/Emo67.gif

ישר בפנים... דפדפי קצת בדפי הפורום וראי מי מככבת בכמות השאלות ובהתאם גם התשובות... כבר אמרתי לך שאת פועלת מתוך הרגש בלי הגיון וזו דוגמא נפלאה... כמה שאתן לך תרצי עוד וברגע שאגיד די את ישר זורקת רפש. הרצון הטוב שלי כנראה הסתיים כלפייך בעקבות תגובתך. כשצובטים אותי אני מצתבטת... והרשי לי להתעלם מהערותייך הסרקסטיות!!! שיהיה לך המון אור שפע ואהבה עינת

מאיוש18

New member
עינת../images/Emo70.gif

אם לא שמת לב אני ציינתי שאין לי שום כוונה לפגוע אלא להסביר את עצמי. אני לא חושבת שדרשתי יותר מידי.להיפך אני מעולם לא לחצתי ולא היה אכפת לי הזמן. הבנתי אותך כשאמרת לי שאני שואלת הרבה, ועקב זאת הפסקתי והשאלה ששאלתי נותרה אחרונה וכמו שציינתי היא אפילו לא הייתה בשבילי. יכול מאוד להיות שאני פועלת לפי הרגש (כזאת אני מה לעשות) אבל עדיין זה לא אומר שאני לא חושבת בהיגיון... ואם אנחנו מדברים על רגשות אז כל כוונתי במכתב הקודם הייתה להביע את רגשותיי (ולא לפגוע
) שכן נפגעתי מהיחס שלך כלפיי לעומת יחסך אל אחרים. אין לי בעיה עם ההחלטה שלך שכן אם אני באמת ירצה אני לא יחסוך מעצמי את הדבר ואפנה למתמחה במקצוע, רק חבל שאת רואה את הדברים ככה ולא מנסה לראות ולהבין את מה שאני מרגישה. ואני מזמינה גם אותך לדפדף בדפי הפורום ולבחון את התשובות השונות שנתת לי ולאחרים וגם תבדקי טוב כמה שאלתי לעומת אחרים כי אני לא חושבת ששאלתי כ"כ הרבה- כי בסה"כ אני די חדשה פה. ועוד דבר את יכולה להתעלם מההערות שלי ויכולת להתעלם גם מההודעה שלי אבל זה לא אומר כלום לגבי זה שאני צודקת (כי שאני צודקת אני יודעת וגם כשאני טועה אני יודעת) ויכולת אפילו לראות כאשר הערת לי על כמות השאלות הבנתי את עצמי ותיקנתי את הטעות שלי. לי לא נותר עוד מה לומר אלא לקוות שתביני אותי ושתביני שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע. שיהיה גם לך המון
שפע ו-

didi10

New member
כועסת עלי מאיוש? ../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo8.gif

האמת, אני באמת לא חושבת שיש מקום לבוא בטענות אל עינת את יודעת כבר שהיא עובדת כאן בהתנדבות וללא כל שכר. מה גם שאת ל ב ט ח יודעת שבפורומים אחרים לא מקבלים תשובות כה אישיות וייעוץ כמו שעינת נותנת, אלא מדברים באופן כללי בנושא הפורום
אני חושבת שגם אם בעל פורום מסוים בוחר שלא לענות זו זכותו ואין מקום לפנות אליו בטענות.
אין כאן ענין של צודקת או לא צודקת, כפי שציינת, אלא היחס ואופן הפניה, תחשבי על זה. צריך להעריך את הנתינה בכלל ולא רק את הנתינה הרגעית.

מאיוש18

New member
עינת את רוצה להגיד ש... ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif

כל המאיות עם א´ אז שמם לא טוב להם
כי אני דווקא מכירה הרבה בנות עם השם אז איך את מסבירה את זה
זה דווקא שם די נפוץ ונכון שזה לא הופך אותו לטוב יותר אבל עדיין
ולמה ששאלתי אותך אני לגבי שמי למה לי לא המלצת להוריד אות מהשם
בתודה
שפע

למעלה