היי עינת

peachy

New member
היי עינת ../images/Emo42.gif

איזה דבררים אפשר לדעת על: שם פרטי: 5, 1, 6, 5 שם משפחה: 7, 2 תאריך לידה: 19.7.1972 תודה מראש...
peachy..

עינת

New member
היי peachy ../images/Emo39.gif

כמובן שניתן לדעת כמעט הכל ואת/ה מוזמן לפנות למאמרי הפורום שם תבין עד כמה. כיוון שזה פורום ולא ניתן לקבל ניתוח מלא אומר מס" דברים. את/ה אדם שנתון למצבי רוח משתנים וחי/ה את חייך במדרון רגשי.יחד עם זאת יש לך משאבים נפשיים עצומים אשר עוזרים לך להתמודד עם כל הקשיים. בעל/ת אינטואיציה מאוד מפותחת שכדאי מאוד להקשיב לה. עקשן/ית מאוד מה שמהווה אבן נגף בחייך.נסה/י להמנע מעקשנות יתר כיוון שהיא מנחיתה עליך מהלומות שיכולת למנוע.
שפע ו
עינת

peachy

New member
תודה עינת ../images/Emo23.gif

ניתוח האישיות הזה מתאים לתכונות של אח שלי (אלו לא היו הפרטים שלי) ואני בת... אז אם זו לא בקשה גדולה מדי.. אפשר לדעת כמה דברים על עצמי? שם: 5, 8, 1, 4 שם פרטי: 7, 2 תאריך לידה: 1.11.1981 תודה מראש...

peachy

New member
תיקון טעות...

שם: 1, 8, 1, 4 שם משפחה: 7, 2 תאריך לידה: 1.11.1981 תודה...

עינת

New member
הי peahy

מבט ראשון בלבד בשם מספר לי שאת בחורה מאוד הגיונית בעלת כושר אירגון וניהול מעולה.יש לך אינטואיציה חזקה וכדאי שתשימי לב לתחושות הבטן שלך. מבחינה רגשית בחרת לשים חייץ לרגשות,את מפנימה אותן פנימה ולא מראה לאף אחד מה את מרגישה באמת.(וזה לא אומר שאינך רגישה,ההפך הוא הנכון ודוקא בגלל התכונה הזאת את גם נפגעת רבות שלא לצורך). כמובן גם כאן נתתי לך רק מבט ראשוני על השם כיוון שלא ניתן בפורום לקבל ניתוח מלא. במידה ותהיה לך שאלה ספציפית את מוזמנת לשאול ואשמח לענות אך הפעם אני מבקשת רק בשם עצמך,כיוון שאיני עונה לשאלות מצד ג´,מה שאינו הוגן בעיני.
שפע ו
עינת

peachy

New member
עינת... ../images/Emo65.gif

קודם כל תודה, ואני חייבת להגיד שממש קלעת בקשר אלי... וחוץ מזה אין לך מה לדאוג, אח שלי ביקש שאני אכתוב את התאריך לידה שלו והכל בפורום... ועכשיו לשאלה הגדולה (מקווה שאני לא אתחרט ששאלתי
) אני לא שואלת אם תהיה לי זוגיות באופק (מפחיד אותי מדי) אבל כשאני אהיה בקשר, הוא יהיה קשר טוב ובונה? ז"א שאני אהיה בקשר מוצלח? ושוב תודה.... peachy

עינת

New member
היי peachy ../images/Emo29.gif

ראשית אין לך ממה לחשוש יגיע היום בו תהיה לך זוגיות ומשפחה,אמנם לא בקרוב אך בודאי שאני רואה אותה באופק הרחוק יותר בודאות.נראה שחייך נעים בכיוון נפלא של חיי חברה,טיולים ופיתוח הכישורים שלך ולאחר מיצוי החיים היפים יגיע השלב של בניית זוגיות ומשפחה. נראה שגם הבחירה שלך תהיה בחירה נכונה כיוון שרגלייך נטועות בקרקע וסביר להניח שאישיותך הדומיננטית וההגיונית תדע גם לבחור את האדם הנכון לקשר בונה ופורה.
שפע ו
עינת

למעלה