היי עינת!

mariana

New member
היי עינת!../images/Emo51.gif

שלום לך! סוף סוף מצאתי את הפורום הזה אחרי הרבה חיפושים. אגב אני חדשה כאן בפורום הזה ואני אשתדל למסור את פרטיי לפי מה שראיתי. השאלה שאני רוצה לדעת הוא: לפני כשבוע דודתי היית אצל נורמולוגית והיא לפי חישובי השמות ותאריכי לידה ידעה להגיד לה שיש עליה עין ממש רעה. אז שאלתי היא כך: אני מרגישה תקועה ולא זזה כמו נחס כזה האם יש עליי עין מכל סיבה שהיא? האם את יכולה לדעת זאת? שמי בת.ז ובחיי היום יום הוא:4213 (מרין) ושם משפחה:3221362 (גברילוב) ת.ל שלי הוא: 21.04.82 נ.ב אני שיניתי את שמי בת.ז ממריאנה למרין אבל לא קראו לי אף פעם מריאנה קראו לי מרין(4213) או מריאנה(421155) האם זה שינה לי את המזל? אני מודה לך מכל הלב מרין

עינת

New member
מרין ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

דבר ראשון שקראתי את הודעתך רציתי לזעוק לשמיים ולומר למה? למה אתם הולכים לכל מיני שרלטנים אשר המחשבה היחידה שלהם היא איך להכניס את היד עמוק יותר לכיס שלכם? לא יאומן,אח"כ מגיעים אלי בוכיים ומספרים לי על סכומי עתק שניגבו על מאומה!!! זה שמישהו תקוע זה בגלל הרבה סיבות אשר לרוב אינן קשורות בעיין רעה ... נכון יש עיין רעה ,איני שוללת את התופעה אבל...כדי להסיר אותה ישנן דרכים כ"כ פשוטות ולקוח שמגיע אלי ואכן העיין "נגעה" בו יקבל תמורת סכום סמלי עצות לכל החיים ,בלי כישופים ובלי שטויות!!! עיין רעה לא קשורה בשום פנים ואופן לשם לעיתים אדם נקרא בשם קשה,בשם שלא מתאים לו ואז אני ממליצה על שינוי,אבל אין קשר לשום גורם אחר! מתוקה בנוגע לשינוי השם שעשית,דעי שרק נזק לעצמך עשית. השם מריאנה הוא שם מצויין עבורך ודוקא זה שקראו וקוראים לך מרין הוא זה שמשגע אותך וביחוד את רגשותייך. כמובן שניתן למצוא אפילו שם טוב יותר אבל אני מסתפקת בכך שתחזרי לשמך המקורי ויפה דקה אחת קודם.
שפע ו
עינת

למעלה