היי עינת

אנגלינה

New member
היי עינת

מה ניש? אני קצת מכירה אותך מפורומים אחרים תגידי מה בדיוק מדובר פה? האם את עוזרת אם נותנים לך את התאריך לידה? אני נורא מתענינת אנג`לינה אה ומזל טוב על המשקפיים

עינת

New member
אנגלינה ברוכה הבאה בצל קורתי :cool:

לגבי מה קורה פה את יכולה להציץ יש חוץ משאלות אישיות גם דברים אחרים בנוגע לנומרולוגיה וזה באמת מעניין. אני צרכה שם שם משפחה (ולא חייבים להזדהות בעמוד 2 של הפורום אני מסבירה איך פורטים את השם למספרים) ותאריך לידה מלא. כמובן שרצוי לשאול שאלה כדי שאוכל לעזור. אז יאללה לעבודה כתבי לי את הפרטים והשאלה ... ו...תודה על הברכה ל``קבלת`` המשקפיים,עכשיו אני ממש רצינית... אור שפע ואהבה עינת

אנגלינה

New member
היי עינת

היי חמודה תודה על הקבלת פנים הנעימה ובכן אז ככה השם שלי הוא: פרטי- 1,6,4,1 משפחה- 6,6,1,6,5 תאריך 26/11/84 השם שלו זה..... פרטי- 3,1,2,5 משפחה- 6,1,6,4,5 ותאריך 27/7/84 ביני ובינו זה כבר נגמר....... אבל אני לא מצליחה להיתקדם כל כך מהר .......... רציתי לדעת האם יש סיכוי לאהבה בינינו ? האם לחכות? או לקטוע ולעזוב.... אנג`לינה תודה!!!!!!!!!!!!!

עינת

New member
היי אנג`לינה בכיף ;-)

ולעניננו. חבל על הזמן מתוקה,כל קשר בינכם מקרי בהחלט.קיים חוסר התאמה משווע ולעניות דעתי ממש אין לכם מה לעשות ביחד. המשיכי בדרכך.אני יודעת זה קשה אבל....יעזור אם אגיד לך ממרומי שנותי שזה עובר? אור שפע ואהבה עינת

אנגלינה

New member
תודה עינת

באמת הייתי צריכה את הסימן האחרון לכך שעדיף שארים ידיים......... אבל חוץ מזה אני רוצה לדעת מה בדיוק את יכולה לראות על העתיד שלי האם יש אהבה? והאם החלום הגדול שלי יתגשם ( קריירה בניו יורק) ? אנג`לינה

עינת

New member
אנג`י יקרה

אני שמחה שנתתי לך את הסימן האחרון. לגבי שאלתך הבאה אני חייבת לומר לך שזה חורג ממנהגי בפורום משתי סיבות. האחת גילך(למרות שאין לי כל ספק בנוגע לבגרותך)והשניה העיסוק בעתידות. אז המשיכי לחלום ולבקש מהיקום כי חלומות טיבם להתגשם. אור שפע ואהבה עינת

למעלה