היי עינת

dgpe

New member
היי עינת

בחודש שעבר שאלתי לגבי לימודיי, תשובתך הזכירה לי - חיפשתי ומצאתי, שלפני כמה שנים שאלתי בפורום דומה וקיבלתי תשובה מאוד קרובה... בעיקר לגבי עבודה בריפוי באומנות. אבל, אני בכלל לא מרגישה מוכשרת בכך (או במשהו אחר...) האם את יודעת היכן אפשר להשתלם בתראפיה באומנות? ואם אפשר לשאול שאלה נוספת - האם מצבי הכלכלי ישתנה??? (או עבודה חדשה באופק?) שתהיה שנה טובה, שנה של אור ושמחה תודה על שפע הסבלנות ואורך הרוח שמי: 4,3,5,1,4 משפחה: 8,3,4 תאריך לידה: 13.4.1974 תודה, דגנית

dgpe

New member
וכמובן- ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif ../images/Emo102.gif

עינת

New member
היי dgpe ../images/Emo24.gif

דגנית אני משוכנעת לחלוטין שאת מוכשרת לכך,ואם היה מי שכבר אמר לך אז תתחילי להאמין.יחד עם זאת בודאי המלצתי על עוד תחומים ואם אינך נמשכת דוקא לנ"ל אז מדוע? איני יודעת בודאות היכן ניתן ללמוד תראפיה באמנות אך אני סבורה שאם תפני למכללה לאומנות הרמת השרון,או לבית ברל בכפר סבא תהיה להם תשובה מוסמכת עבורך(לדעתי אפשר ללמוד שם). לגבי המצב הכלכלי איני רואה שינוי דרסטי בשנה הקרובה
שפע ו
עינת

תרפיה באומנות

עד כמה שאני יודעת זו לא השתלמות. בסמינר הקיבוצים נין ללמוד את זה, אך צריך לשם כך תואר ראשון. בהצלחה

dgpe

New member
תודה

עינת תודה על תשובתך, כנראה שמה שקשה - זה להאמין בעצמי... ולגבי המצב הכלכלי, אני מאמינה שישתפר בשנה הבאה (כאשר אפסיק את הוראות הקבע האין סופיות לאוניברסיטאות בארץ...) הרבה אור ושמחה, דגנית

עינת

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo13.gif

וכנראה שאכן את יודעת על מה את מדברת. איזרי אומץ והאמיני בעצמך,הסתכלי פנימה וראי את כל מה שיש בתוכך. ברגע שתאמיני תראי איך הכל משתנה.
שפע ו
עינת

למעלה