היי עינת

shul

New member
היי עינת

אני נכנסת לראשונה לפורום זה, ורציתי לשאול אותך לגבי מידת ההתאמה שלי לבן הזוג שלי, לצורך כך חישבתי את תאריכי הלידה אני לא יודעת אם יש צורך בפרטים נוספים,אם יש צורך אשמח לצרף אותם אני - 15.11.73=1 הוא 8.3.1973=4 תודה מראש

shul

New member
תוספת פרטים לשאלה

הסתכלתי בתכתובות קודמות וראיתי כי יש צורך בפרטים נוספים על כן: אני - שם פרטי=4 שם משפחה=3, תאריך לידה=1 הוא - שם פרטי=6 שם משפחה=3, תאריך לידה=4 (כולל 4 ספרות נכון?) תודה ושוב תודה

shul

New member
מצטערת על הבלאגן, הכל מרוכז פה

אני ממש מצטערת שאני עושה לך בלאגן פשוט כל פעם אני מגלה כי יש צורך בפרטים נוספים, מימין לשמאל אני -פרטי= 3 6 3 1 משפחה=1 3 1 1 6, תאריך לידה 15.11.1973 הוא - פרטי= 1 7 5 2 משפחה=9 2 4 6 תאריך לידה 8.3.1973 מצטערת על הבלאגן אני מקוה שעכשיו הכל תקין, רציתי רק לדעת לגבי ההתאמה הזוגית שלנו ועתיד משותף תודה

עינת

New member
היי shul../images/Emo39.gif

ראשית ברצוני לאמר לך שאיני מגדת עתידות (הנבואה נתנה לטיפשים כידוע לך וכיוון שאיני רואה עצמי ככזאת איני עוסקת בניבוי
) לגבי התאמה בינכם,הבדיקה שערכתי העלתה שזוגיות בינכם יכולה להתקיים אך עם הרבה קושי. מתוך 5 קריטריונים שאני בודקת רק בשניים מהם היתה התאמה מה שאומר שצריך הרבה אהבה וכח רצון כדי שקשר כזה יצליח וגם אז יתכן שברבות הזמן תגיעו לתסכול. בכל מקרה אני חייבת להדגיש שאם טוב לכם יחדיו אז תהנו לכם (רק תדעו מה עומד בפניכם) בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה