היי ענתי מה שלום אמא?

zs1957

New member
היי ענתי מה שלום אמא?

כולנו בפורום דואגים לשלומה של אמך. אנא כתבי מה קורה? אני מקווה שחל שיפור במצבה. מה שלומך ? כיצד א מסתדרת? נשמח לשמוע ממך בהקדם. ד"ש חם לאמא. מחזיקה לך אצבעות ושולחת ך חיבוק גדול. זהבה שחם

ענתי44

New member
מצבה משתפר אבל עדיין לא בבית

תפקודי הכבד מתאזנים, אין חום,והיא דיי בסדר. אומנם, אמא שוב מכונסת בעצמה, ופחות מדברת, אך יחסית לשבוע שעבר אני מרוצה. הבעייה שבגלל התפקודי הכבד הגבוהים, הפסיקו לתת לה תרופות למניעת התקפי אפילפסיה. ואנחנו ממתינות לחוות דעת של נירולוג שיחליט, האם לתת כדורים, איזה ובאיזה מינון. בעיצה עם אחותי, החלטנו לנסות להזמין לאמא רופא מומחה באופן פרטי.ומחר , אני אטפל בעיניין. אני מצטערת שאני לא מרבה לכתוב, אני מהבוקר עד הערב בבית חולים, ואז, אם אין יותר מונית ישירה, אני נוסעת במאסף, שזה סיוט. חוזרת מותשת הביתה.

מתפללים שאמא תשוב הביתה

ענתי חברתי היקרה , כל היום אני חושבת עלייך ועל אמא. אני מאד מקווה שיצליחו לאזן את הכדורים השונים שלה ותוכלו לשוב הביתה מהר. תחזיקי מעמד ושיהיו בשורות טובות, חיבוקים ממני לך ולאמא , לילה טוב, טובה

justme007

New member
היי ענתי../images/Emo24.gif

שמחתי לשמוע שיש שיפור במצבה של אמא שלך, ואני מאוד מקווה שבקרוב היא תשוב הבייתה.

נילי41

New member
../images/Emo142.gif ענתי יקרה (הפרחים לאמא...

וגם לך כמובן)... אני מתפללת לשלומה של אמך. תודה לאל שתפקודי הכבד שלה מתאזנים. הבעיה הרצינית של התרופות היא תופעות הלוואי האיומות שהן גורמות, שלפעמים יותר גרועות מהתופעה שהן באות לרפא. (גם בעלי מקבל תרופות שמשפיעות לרעה על תפקודי הכבד והכליות וכל הזמן צריך לעשות לו בדיקות של תפקודי כבד וכליות לראות מה המצב. תודה לאל עד עכשיו הוא עוד בסדר במובן זה). אל תצטערי שאינך מרבה לכתוב, כולנו מבינים זאת רק מודאגים מאוד, כי זה אומר שאת כל הזמן מבלה בבית החולים לצד אמך היקרה. ממש נכמר הלב לשמוע על כל הסבל הרב שאמך היקרה עוברת. אבל איזה מזל יש לה שיש לה אותך, שכל כך אוהבת ודואגת ומסורה... החזיקי מעמד וכולנו מחזיקים לכן אצבעות והלוואי ותשובו במהרה הביתה, בבריאות שלמה.

../images/Emo141.gifלענתי44

ראשית רפואה שלימה לאמך שתחזור הבייתה כמה שיותר מהר בע"ה ולך שהיושב במרומים יהיה בעזרך לכל אשר תפני , את עושה עבודת קודש והשכר שלך הרוחני גדול מאוד אשרייך ואשרי חלקך

קורנית

New member
ענתי חביבה

כל יום אני נכנסת לפורום בחשש ובתקווה, עוקבת אחרי מצבה של אמא שלך. שמחה שהוא משתפר. מקווה שתחזרו הביתה מהר, ותוכלי לנוח, מנוחה נפשית ופיזית. את רואה עד כמה צריך בית חולים באשדוד?

שריוש2

New member
שמחה לשמוע על השתפרות במצב של אמך:)

שרק ימשיך כך! וב"ה היא תחזורהביתה!

ענתי44

New member
אמא בבית../images/Emo82.gif

אבל איזה בלגאן היה לנו כל היום... כבר יומיים אני מחכה לחוות דעת של נירולוג. הבוקר עמדתי מחוץ למחלקה כי לא נתנו להכנס ופתאום צילצלו אליי מבית החולים לשאול מתי אני מגיעה. מסתבר שכבר ראה את אמא נירולוג, וכמובן שאמא אינה יכולה לענות על שאלות.הוחלט להחליף לה את התרופה ולשחרר הביתה. ניסיתי לשווא לקבל מידע ולהביע את חששותי מהשינויי בתרופה ללא השגחה צמודה. אבל אף אחד לא הקשיב לי.גיסי, שיהיה לי בריא, התקשר לדוברת בית החולים, המופקדת גם על זכויות החולה, וזו נתנה הוראה שאמא נשארת עד שאני אפגש עם רופא בכיר שיסביר ויענה לשאלותיי. וכך היה. קיבלתי מכתב שחרור ומרשם לתרופה חדשה לאפילפסיה, Topamax , ואנטיביוטיקה כדי לטפל בדלקות בדרכי השתן. השארתי עם אמא עם חברה ומיהרתי להביא לה תרופות. שלוש שעות התרוצצתי בין 4 בתי מרקחת, ושם נאמר לי שהכדור החדש לאפילפסיה הוא רק באישור של מנהלת המרפאה ושהמינון של האנטיביוטיקה כפי שנרשם לא קיים וללא אישור של הרופא בבית חולים אי אפשר לתת את האנטיביוטיקה. ולכן אמא בבית, אבל בלי התרופה. אומרים שרוב חולי הדמנציה מתים מדברים אחרים. ובני המשפחה של החולים, לא נשברים מהטיפול בחולה אלא מכל הביורוקרטיה מסביב מרגישה כמו הג'וק בספרו של קפקא תודה לכולכם. בזכותכם החזקתי מעמד

איזה יופי ענתי,

ענתי יקרה , איזה בשורה טובה. אבל אל תתייחסי לברוקרטיה , את יודעת שככה אוהבים להתיש אותנו. אני מקווה שמחר תשיגי את מה שצריך. העיקר שאמא תהיה איתך בבית ותחבקי אותה והיא תרגיש בבית ותהיה מרוצה. תיזהרי עם הכדור החדש , אני בטוחה שאת כבר מומחית שנים בנושא. שולחת לכן חיבק ענקי , שיהיה לילה שקט ורגוע ואמא תקום הם חיוך מקסים, לילה טוב , בריאות וכח טובה

נילי41

New member
../images/Emo42.gif איזה יופי!

ענתי יקרה, שמחתי לראות הבוקר את הודעתך שאמא בבית. זה ממש נהדר. תודה לאל. כל הכבוד לאמך, אישה שעוברת כל כך הרבה סבל ובכל פעם מצליחה להתגבר ולצאת מהמצב הקשה שלה... וזה הכל בזכותך, תדעי לך שרק בזכות הטיפול המסור שלך אמא שלך מצליחה להתגבר. מקווה שיהיה לך עוד כוח וסבלנות להתמודד עם הסבל וגם עם האטימות וחוסר ההתחשבות ועם הבירוקרטיה של החיים, אבל שתדעי לך שהכל שווה כדי שאמא תוכל לחזור הביתה. ואולי באמת בלי כל הכדורים היא אפילו תרגיש יותר טוב, הרי זה ידוע שהתרופות השונות גם הן תורמות למצב הקשה של יקירינו. חיבוק גדול לאמא וגם לך.

אירילה

New member
../images/Emo140.gif לאמא של ענת באהבה מחברי הפורום

הרבה בריאות ושתהיינה רק בשורות טובות. גרשון

למעלה