היי ענת

רחלי01

New member
היי ענת

שמי הפרטי-2+8+3 משפחה 1+2+1+3+4+1+4 תאריך לידה 14-6-1968 אז מה קורה...........???? כל מה שתכלי תודה רחל-הפורום מקסים

עינת

New member
רחלי השם הוא עינת :cool:

תודה לך על המחמאה ו...לענינך (ברור שהנכתב כאן הוא על קצה קצהו של המזלג...) רחלי את נולדת ב- 14 לחודש מה שמקנה לך תקשורת מגנטית עם הציבור ולא אתפלא כלל אם את עוסקת בתקשורת (מה גם שנתיב גורלך מספר לי ששמך יחיה אחרייך...) את מאוד יצירתית ואין לי כל ספק שאת נוגעת בתחום אומנותי כלשהו. חשובה לך הרמוניה בכל. יודעת לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון. מטורפת על טיולים ונסיעות בכלל. שינוי הוא בסיס לאושר עבורך כיוון שאת משתעממת בקלות... אור שפע ואהבה עינת

רחלי01

New member
עינת חמודה

קודם כל דאגתי לשלומך......... ולעיניננו...נכון יש לי תקשורת רבה עם אנשים אני גם עוסקת בנומרולוגיה כתחביב אבל מאוד עניני ונכון עוזרת בזה להמון אנשים ומיעצת על בסיס מקצועי תחביבי!!! מאוד חשובה לי הרמוניה וגם לשלוח את לחמי על פני המיים..ולדאוג שאכן ישאר אחרי זכרון טוב עובדת באדריכלות וגם אחרי 13 שנה נמאס. כמה פעמים חשבתי ללמוד מסודר את כל הנושא אך כל פעם יש לי תרוץ אחר וקצת חבל לי כי האינטואיציות שלי טובות לגבי בני אדם. נשואה+2ורוצה עוד בת 33 כבר ורוצה לעשות משהו משמעותי ולא יודעת מה וכאן את נכנסת לתמונה....... האם את יכולה להמליץ לי על כיוון(אמנם אני יודעת בפירוש מי אני מהיכן באתי אבל אני תקועה בלאן אני הולכת נו...את יכולה בבקשה כבר עברתי גם דמיון מודרך והיה אחלה אך עדיין זה לא זה תודה והרבה אהבה רחל

עינת

New member
תודה רחלי :) :)

על דאגתך,אני בסדר רק שכל מיני ענינים אישיים לא אפשרו לי למצוא זמן לענות לכם במלוא כובד הראש... מאוד מוכר לי המקום בו את נמצאת,החיפוש אחר היעוד האמיתי... לזה אין לאף אחד תשובה רק לך עצמך ואת תגיעי אליה כשתהיי בשלה. אני אישית קיבלתי את התשובה בתקשור (תוך כדי כתיבה אינטואטיבית) לפני כשבע שמונה שנים אבל כיוון שלא הייתי בשלה לא ראיתי את הנאמר לי ורק לפני כשנה כש``ירד לי האסימון`` רצתי לאותו תקשור וצחקתי על עצמי איך קיבלתי את המסר לפני שנים ולא הבנתי... נסי לבדוק את תחום הרפואה האלטרנטיבית שמאוד מתאים לך. אולי תראפיה באומנות? בכל מקרה המשיכי לרכוש ידע כללי ואני בטוחה שבסוף גם לך ``ירד האסימון`` אור שפע ואהבה עינת

רחלי01

New member
לעינת...

רפואה אלטרנטיבית...נשמע מעניין?פרטים בבקשה!!!! כתיבה אינטואטיבית????? שוב פרטים לוקח שנים....אני דיי בתוך עצמי ומאוד משעמם לי מאוד ורוצה למצוא משהו לעשות שיעניין ויחדש ``שינויי זה האושר שלי``......

עינת

New member
רחלי :cool:

היי. בנוגע לרפואה אלטרנטיבית אין לי ידע מקיף ולכן איני רוצה להרחיב,את הידע הכללי שיש לי כל אחד יכול לרכוש מקריאה. נסי ללכת לסדנא כלשהיא שתעזור לך לגלות את עצמך וקיימות רבות וטובות. לצערי איני יכולה לתת יעוץ אישי פרטני בפורום כיוון שהוא נועד לכלל ולכן אסתפק בדברים אלו. אור שפע ואהבה עינת

רחלי01

New member
קורס המשך

ספרי לי פרטים אם אפשר לגבי הקורס שאת מעבירה !!!!i`v got it ``

עינת

New member
פרטים על קורס הנומרולוגיה שלי :cool:

נמצאים בתשובתי ל -LSD בעמוד 11 של הפורום את מוזמנת ``להציץ``. לפרטים מעבר לכך את מוזמנת להתקשר אלי לטלפון שמצויין בהודעת המנהל. אור שפע ואהבה עינת

למעלה