המשך..
ל מה שכתבתי עד עכשיו היה בגיל 18-17 אחרי שחבריו המשיכו לשגע אותי כל הזמן לגבי זה שהוא אוהב אותי ומתביש והכל החברות שלי אמרו לי שהוא סתם ויפגע בי הן ממש רבו איתי,על כך. והבחור שמע,וגם התווכח איתם ביחד שלא להתערב בנינו אמר "מה שבנינו ביני לבין סיוון אל תתערבי אני מבקש ממך" והמורה הזהיר אותי מפניהם שהן מקנאות לי ורוצות לרכתי כי תמד רבתי איתם ללא קשר גם לבחור אחרי כמה חודשים בתחילת י"ב חלמתי יום לפני שהוא מגיע לתיכון ואני מדברת איתו. אותו חלום התממש למחרת אבל הוא לא דיבר איתי. הוא בא לכיתה שלי,ואמרו שהוא בא לחברים שלו לבקר אותם הוא ניכנס אליי.. לא יודעת למה ושמעתי אותי היו לי סמנים של אהבה שהם: דפיקות לב חזקות רעידות בכל הגוף הסמקה כמו עגבניה ולא יכולתי להרים את הראש לכיוונו הוא ואני הבטנו זה בז שהוא יצא לא דיבר אית רק הביט ואני עליו וזהו היה לי ידיד בכיתה שסיפרתי לו הכל.. הוא דירבן אותי להיות איתו ביחד עם כל התלמידים בשיכבה שהסתלבטו עליי ביגללו ביגלל הבחור הוא בא לאחר כמה חודשים שוב,אבל ביקש מהחבר שלו לשאול מתי אנחנו מסיימים את השעור וזהו. מאותו יום הץתחלתי לחלום עליו סידרה של חלומות מפחידים וכל זה. שהוא אונס אותי,שאנחנו מבלים,שאנחנו מתחתנים שהוא עונד לי טבעת זהב,שאני מחפסת אותו,שהוא בורח ממני,שהוא נותן לי מיכתב וכל מיני חלומות מוזרים. וגם חשבתי עליו המון,וגם דיברתי כאב לי איזה 5 שנים אני חושבת וכל מה שאמרתי לך עליו. אחרי 5 שנים הידיד שלי אמר לי שהוא ראה אותו,והוא מתעניין בי וכל זה אחרי שזה שהתקשרתי אליו הוא היה המום אמר לי שיש לו חברה והוא דלוק על משהי,שרוצה את הנייד שלה ממני אז אולי נצא ביקש ממני סטוץ וכל זה. אחרי שלא הסכמתי הוא פגע בי. והוא גם טען שלא ראה את הידיד שלי ולא זוכ ולא יודע על מה הא מדבר ובקשר למיכתב שכתבנו לו בתיכון כתבנו לו בתיכון מיכתב אויום שלא יתקרב אליי אז הוא אמר "אתן כתבן את מיכתבי האהבה האלו ושמתן לי אותם בתיק כל פעם?" למה הוא אמר לי ככה? ופגע? לקחתי את זה קשה מאד כי התאהבתי בו לגמרי. אחרי כמה זמן שאלתי את ידיד שלי עליו אותו ידיד שאמר שראה אותו והוא נישבע לי שהוא ראה אותו והוא שיקר לי בחלק מהסיפור ובאמת ההוא שאל עליי הוא גרם לי להאמין שהוא דובר אמת והוא סיפר לי לפני 5 שנים שהבחור אמר לו "סדר לי את סיוון שנצא" בקיצור יש לי הרגשה הם שיתפו פעולה כי מתי ששאלתי את הידיד עליו הוא אמר לי "רוצה אני אתקשר אליו ואומר לו שזה היה טעות אתקשר אליו עכשיו" והוא חיפש את הנייד שלו אותו בחור בנייד שלו בקיצור מאותו יום נעלם באופן מפתיע הקשר עם הידיד אחרי שנה שהייתי במשבר נפשי החלטתי לבהחזיר לבחור,התחזתי למשהי אחרת והתכתבנו באיסיקיו הוא סיפר לי את כל עלילות חיו שההורים שלו התגרשו מגיל קטן,והוא עשה שטויות כל זה והלך עם חברים שפגעו בו וכל זה ואמר לי שאין לו חברה אחרי שסיפרתי לו מי אני כי לא יכולתי לישון בלילה אז הוא התעצבן עליי וקילל אותי ורבנו הוא אמר לי שהוא מתחתן אמרתי לו שהוא שקרן ומספר לי סיפורים וכל זה הוא דיבר איתי בצורה מגעילה {שלא אפרט משום צניעות} אמרתי לו את מה שאני חושבת עליו,שיש לו פטיל קצר,שהוא חם מזג מתעצבן מהר,שאין לו חברה,שהוא סתם אגואיסט מגעיל את כל האמת אמרתי לו הוא הכחיש וסובב הכל לטובתו אחרי כמה חודשים שלא דיברנו הוא מחק את הפרטים שלו מהאיסיקיו שלא אוכל למצוא אותו והתחמק בסוף נישברתי וכתבתי לו מיכתב ביגלל יסורי מצפון שהוא גרם לי הייתי במשבר בכיתי חלמתי חלומות מוזרים,חשבתי עליו,התגעגעתי למשהו לדמות שאני בכלל לא מכירה רק מהתיכון השתגעתי ובדק באתר והביט במיכתב שכתבתי לו ולא הגיב וניכנס כמה פעמים