היי,ערב טוב,חג שמח..

היי,ערב טוב,חג שמח..

אני חדשה כאן.. ואני רוצה את עצתכם בעניין כלשהו.. אני בת 24 רווקה,אין לי נסיון במערכות יחסים,לא היה לי,ולא התנסתי.. מה שאני יודעת..זה בעצם מעט.. הכרתי בחור בין גילי בתיכון שממש הקסים אותי.. אני לא יודעת מה הוא רוצה ולמה הוא מתכוון אבל יצא כה שפגעתי בי ובי אז מה עושים? אני לא כ"כ מבינה גדולה ביחסים שבינו לבינה לכן רוצה לשאל משהו ממוחה בעניין? תודה המשך ערב נעים וטוב סיוון

שלום בחורה אחרת 22 ../images/Emo140.gif

לא הבנתי מהודעתך. האם את בקשר עם משהו שהכרת שהיית בתיכון? האם הקשר הזה נמשך עד עכשיו? מתי הוא פגע בך, אז....עכשיו?

אני מסכמת את מה שבדיוק היה

אספר לך מההתחלה העלם הצעיר היה בחור שלמד איתי בכיתה, והוא היה תלמיד חדש והוא התקבל מהר לחבר'ה הם אהבו דאוונים וסתלבט ולא ללמוד ודברים כאלו אז הוא הלך איתם. היה לו גם חבר שלא אהב ללמוד ודירדר אותו חבר חתיך וגם בעצמו היה יפה תואר הוא היה מין דון זואן כל הבנות היו סביבו היתה לו באותה תקופה חברה הוא היה רגיל שכולן סביבו שהוא אומר משהו הן צועקות "אמן" הבנת את הטיפוס? עכשיו שהוא פגש אותי אני לא התיחסתי אליו ולא הגבתי כזה מהר. עד במהרה הוא הבין וקלט שאני לא דומה לכל הבנות סביבו שאני אחרת משחשב. ולא נירגשת וקופצת מכל פוזה או אמירה שלו למרות שהוא היה פופולרי ואני לא אז הוא התחיל במחמאות וכל זה מחמאות,חיוכים,קריצות עיין,בקשות שאני אתן לו חומרי לימוד הוא ישב שולחן לידי וכבר שניכנסתי לכיתה היתה לי הרגשה כך ממש דיבר עליי ליד המורים אמר שהוא מעיריץ ומעריך אותי,שאני חכמה ממש התידד וניסה לאט לאט אבל בטוח לכבוש אותי אגב הוא גם בחור מיני באופי שלו אז הוא ניסה לגעת בי דרך לי על הרגל נגע בשיער נתן לי צ'פחות בגב כאלו אני העפתי לו את הידיים שלו ממני והוא לא וויתר חבריו באו אליי כל הזמן לשגע אותי שהוא אוהב אותי ומתביש לבוא אליי וכל זה כל יום ממש קרציות סביבי היו אז אני נותת לך דוגמאות מה הוא עשה לי הוא היה נותן לי צ'פחות על הגב ואומר לי "זה כואב?" עניתי "לא" הוא נתן עוד אחת וחייך הוא היה מביט בי בעיניים ודורך לי על הרגל שארדוף אחריו הוא היה שם לי את הקפוצון על השיער על הפן ואמר לי "חבל על הפן שעשו לך" כי הערתי לו משהו לגבי השיער שלו בצחוק הייתי צוחקת עליו ואומרתת לו שהוא דומה לוואן גוך כי הוא שם פלסטר באוזן הוא לא היה רוצה שאלך ממנו ומתווכח איתי שאני אבוא איתו ורוקע וקופץ עלרגליו אני לא ידעתי מה הוא רוצה הוא שיגע אותי יום אחד הוא החבר'ה שלו באו אליי והוא בא ישב לידי וניצמד אליי צמוד והתרחקתי ועוד פעם הוא ניצמד ושוב התרחקתי ושוב ניצמד ליד בהחברקה לעשות לי דאוונים קטעים יום אחד אני הולכת למורה בשיעור כולם למדו הוא אחז בי מהחולצה קרב אותי אליו ואומר לי "את לא הולכת" הוא ישב על הכיסא אני עמדתי והרגשתי את הרגליים שלו צמודות לשלי ממש הצמיד אותי אחז בי חזק אמרתי לו "תן לי ללכת אני צריכה ללכת ואומרת למוןרה משהו אל תידאג זה לא עלייך" הוא אמר לי "את לא הולכת את נישארת כאן" הוא הביט עליי על העיניים ועל הגוף וזרק אותי לקיר כאילו הייתי כדור קבלתי מכה בגב אבל זה כלום לאומת ההשפלה הוא תמיד היה בא לשיעור ספורט ביגללי ומפריע הוא וחבר שלו הוא הביט עליי הצחיק וכאלו ואמר לחברה שלי "היא רצה יפה" והתחנן שארוץ בשבילו והוא היה יושב ומביט עליי רצה כל אלו אולי רמזים קטנים שמסבירים לך את ההתנהגות שלו למה אתה חושב הוא עשה את זה? הוא ילד מופרע שלא לומד וההורים גרושים מגיל קטן הוא עשה שטויות,יש לו התפרצויות זעם וכל זה רק שתדע את הרגע שלו וכל זה הוא עשה לי למרות שהיו סביבו בנות והוא הציק להם והתחיל אבל איתי כמו שהבנת בדרך שונה

המשך..

ל מה שכתבתי עד עכשיו היה בגיל 18-17 אחרי שחבריו המשיכו לשגע אותי כל הזמן לגבי זה שהוא אוהב אותי ומתביש והכל החברות שלי אמרו לי שהוא סתם ויפגע בי הן ממש רבו איתי,על כך. והבחור שמע,וגם התווכח איתם ביחד שלא להתערב בנינו אמר "מה שבנינו ביני לבין סיוון אל תתערבי אני מבקש ממך" והמורה הזהיר אותי מפניהם שהן מקנאות לי ורוצות לרכתי כי תמד רבתי איתם ללא קשר גם לבחור אחרי כמה חודשים בתחילת י"ב חלמתי יום לפני שהוא מגיע לתיכון ואני מדברת איתו. אותו חלום התממש למחרת אבל הוא לא דיבר איתי. הוא בא לכיתה שלי,ואמרו שהוא בא לחברים שלו לבקר אותם הוא ניכנס אליי.. לא יודעת למה ושמעתי אותי היו לי סמנים של אהבה שהם: דפיקות לב חזקות רעידות בכל הגוף הסמקה כמו עגבניה ולא יכולתי להרים את הראש לכיוונו הוא ואני הבטנו זה בז שהוא יצא לא דיבר אית רק הביט ואני עליו וזהו היה לי ידיד בכיתה שסיפרתי לו הכל.. הוא דירבן אותי להיות איתו ביחד עם כל התלמידים בשיכבה שהסתלבטו עליי ביגללו ביגלל הבחור הוא בא לאחר כמה חודשים שוב,אבל ביקש מהחבר שלו לשאול מתי אנחנו מסיימים את השעור וזהו. מאותו יום הץתחלתי לחלום עליו סידרה של חלומות מפחידים וכל זה. שהוא אונס אותי,שאנחנו מבלים,שאנחנו מתחתנים שהוא עונד לי טבעת זהב,שאני מחפסת אותו,שהוא בורח ממני,שהוא נותן לי מיכתב וכל מיני חלומות מוזרים. וגם חשבתי עליו המון,וגם דיברתי כאב לי איזה 5 שנים אני חושבת וכל מה שאמרתי לך עליו. אחרי 5 שנים הידיד שלי אמר לי שהוא ראה אותו,והוא מתעניין בי וכל זה אחרי שזה שהתקשרתי אליו הוא היה המום אמר לי שיש לו חברה והוא דלוק על משהי,שרוצה את הנייד שלה ממני אז אולי נצא ביקש ממני סטוץ וכל זה. אחרי שלא הסכמתי הוא פגע בי. והוא גם טען שלא ראה את הידיד שלי ולא זוכ ולא יודע על מה הא מדבר ובקשר למיכתב שכתבנו לו בתיכון כתבנו לו בתיכון מיכתב אויום שלא יתקרב אליי אז הוא אמר "אתן כתבן את מיכתבי האהבה האלו ושמתן לי אותם בתיק כל פעם?" למה הוא אמר לי ככה? ופגע? לקחתי את זה קשה מאד כי התאהבתי בו לגמרי. אחרי כמה זמן שאלתי את ידיד שלי עליו אותו ידיד שאמר שראה אותו והוא נישבע לי שהוא ראה אותו והוא שיקר לי בחלק מהסיפור ובאמת ההוא שאל עליי הוא גרם לי להאמין שהוא דובר אמת והוא סיפר לי לפני 5 שנים שהבחור אמר לו "סדר לי את סיוון שנצא" בקיצור יש לי הרגשה הם שיתפו פעולה כי מתי ששאלתי את הידיד עליו הוא אמר לי "רוצה אני אתקשר אליו ואומר לו שזה היה טעות אתקשר אליו עכשיו" והוא חיפש את הנייד שלו אותו בחור בנייד שלו בקיצור מאותו יום נעלם באופן מפתיע הקשר עם הידיד אחרי שנה שהייתי במשבר נפשי החלטתי לבהחזיר לבחור,התחזתי למשהי אחרת והתכתבנו באיסיקיו הוא סיפר לי את כל עלילות חיו שההורים שלו התגרשו מגיל קטן,והוא עשה שטויות כל זה והלך עם חברים שפגעו בו וכל זה ואמר לי שאין לו חברה אחרי שסיפרתי לו מי אני כי לא יכולתי לישון בלילה אז הוא התעצבן עליי וקילל אותי ורבנו הוא אמר לי שהוא מתחתן אמרתי לו שהוא שקרן ומספר לי סיפורים וכל זה הוא דיבר איתי בצורה מגעילה {שלא אפרט משום צניעות} אמרתי לו את מה שאני חושבת עליו,שיש לו פטיל קצר,שהוא חם מזג מתעצבן מהר,שאין לו חברה,שהוא סתם אגואיסט מגעיל את כל האמת אמרתי לו הוא הכחיש וסובב הכל לטובתו אחרי כמה חודשים שלא דיברנו הוא מחק את הפרטים שלו מהאיסיקיו שלא אוכל למצוא אותו והתחמק בסוף נישברתי וכתבתי לו מיכתב ביגלל יסורי מצפון שהוא גרם לי הייתי במשבר בכיתי חלמתי חלומות מוזרים,חשבתי עליו,התגעגעתי למשהו לדמות שאני בכלל לא מכירה רק מהתיכון השתגעתי ובדק באתר והביט במיכתב שכתבתי לו ולא הגיב וניכנס כמה פעמים

עוד משהו קטן.

באותה תקופה הידיד שלי שנעלם באורך פלא דיבר עם חברה שלי ושל האם יש לי חבר הוא ידע שאין לי הוא סתם שאל היא אמרה לו "ץץקשר אלייה את תאמר לה" הוא ענה לה "לא היא לא חשובה את הכי חשובה" יענו הוא זילזל בי אז למה התעניין כ"כ? שאחרי תקופה חזר בפיתאומי? לפני יום כיפור השנה התקשרתי לאותה ידיד ותפסתי אותו על שקר שהוא שיקר לי ולחברה שלי בנוגע לבחור ששאל ולא שאל כלום הוא המציא הכל בנוגע לבחור ההוא שלא דיברנו אני מנסה להתאושש מהמריבה היא השפיעה עליי באותו יום ערב ראש השנה משהו התקשר אליי לנייד פעמים מחסוי ואחת לטלפון ולא ענה ניתק אני לא התיחסתי ובערב ניכנסתי לאתר סתם כי רציתי לבדוק משהו אני רואה אותו רשום באתר שלחתי לו חג שמח הוא ניכנס לאתר בתקופה שאחרי 10 חודשים וכתב לי "חג שמח חיים ניפלאים ביי" ושים לב למה שאני כותבת עכשיו באותו יום שהוא ענה לי מגעיל עד היום הוא רשום באתר או שהשאיר את האתר דולק עד עכשיו והשם שלו עד היום באתר אגב הוא כתב שהוא נשוי ועובד במחשבים שזה בכלל לא נכון כי הוא כתב לי, כי ששוחחנו באיסיקיו,והוא לא ידע מי אני. הוא כתב לי שהוא עובד בספרות ועשה קורס. יש לי הרגשה שזה רק סיפורים מה דעתך? האם הוא ישאר בכוונה באתר כמשתמש רשום וכל זה בשביל לשגע אותי ולגרום לי לעשות כרצונו? כי שהתקרבתי אליו אי אפשר והוא מתקרב מתי שבא ו ויש לי אינטואציות חזקות בנוגע אלו שהוא דווקא עשה לי עם הידיד ששיקר לי לגביו מה דעתך על כל הטלנובלה הזאת? למי יש בעיות רציניות ולמי אין? אשמח עם תשיב לי ותודה רבה מצטערת על האורך סיוון

מאז חלפו כמה חודשים

ואני חולמת עליו,ולא מצליחה לשכוח אותו גם עם אני רוצה בכך.. אני מאד מבולבלת, כייש לי רגשות עמוקים אל הבחור תוכלו להדריך אותי? אודה לכם מאד וסליחה על האורך פשוט רוצה שהכל יהיה ברור ומובן

לא, כי חשבתי שאצליח

להסתדר בכוחות עצמי וכיום אני רואה שזה גדול עליי.. כי יש כאן רגשות שלי או שלו מצטערת רם סיברכתי אותך במה שסיפרתי מקווה שהבנת ותוכלי לייעץ לי כי אני לא מבינה גדולה בנושא כמו שאת מבינה

בחורה אחרת 22 יקרה ../images/Emo20.gif

את זיהית שאת זקוקה לטיפול. אימון איננו טיפול. לכן אינני יכולה לעזור. מאחלת לך מכל
בהצלחה

שלום בחורה אחרת 22

יש לי שאלה אחת לפני שבכלל אני מתייחס למה שכתבת מה את רוצה שיקרה? אם הכל תלוי רק בך וכל מה שאת רוצה קורה.. מה זה? אור ואהבה

לא יודעת מה היה קורה

אני לא נימצאת איתו בסיטואציה של "אם היה קורה" אני לא רוצה לומר לך סתם מה אעשה

את כל מה ששאלתי אותו במיכתב הראשון

ולהבין למה הוא מתחמק וכזה מגעיל אלי? כניראה הצד החזק שלו זה לברוח ולא להתמודד מול מה שכאן או מולי..וחבל.. אני לא יודעת עם אני רוצה להיות איתו..פעם רציתי. כיום זה אחרת כי משהו שפוגע בך כל הזמן אתה שוקל את האפשרות עם באמת לעשות מאמצים בשבילו.. אני לא יודעת עד שלא אנסה.. וד"א הוא תמיד מתחמק מהכל גם מהבית ספר הוא בברח ממש התאהבתי בערס.. יופי לי..

אם את לא יודעת מה את רוצה...

איך תגיעי לשם? עלינו להגדיר לעצמנו מטרות אחרת אנו דורכים במקום.. כמובן שאת לא יודעת אם זוגיות איתו תיהיה מה שרצית כן או לא עד שתיהי שם.. כעת עליך להחליט האם את רוצה לקחת את הסיכוי והסיכון להיות איתו..ולהיות מוכנה לקבל את התוצאה הלא ידועה.. חישבי עמוק.. האם בסופו של דבר את רוצה להיות איתו בזוגיות? אור ואהבה

יNOT

New member
היום את יכולה לשנות את חייך

וואוו בהחלט טלנובלה , מספר דגשים : 1. את כותבת על מה שאירע בתיכון , השפה והדרך שאת "מחייה" את הסיפור נותנים הרגשה שאת עדיין בתיכון, למרות שלא כך. עצתי לך היא להתבגר ולהתגבר , לפעמים אנו "מושכים" אירועים או אף אנשים איתנו מתקופות של חיינו שכבר מזמן עברנו , אך צריך תמיד להיות מסוגל להגיד: "את זה כבר עברתי", היום את בת 24 את לא אותה הבחורה, צ'פחות על הגב , ובחור שהורס לך את הפן לא צריכים להוות עלייך אותה השפעה. 2. דיברת על חלומות, ציינת אונס, וכמובן נישואין..אני לא מפרש חלומות מקצועי אך הייתי אומר שלחלום על אונס הוא דיי הצורך של התת מודע שלך לומר לך שיש פה בעייה , שאת במערכת יחסים שטומנת בחובה שום טוב עבורך, הנישואין בחלום הן לא בהכרח סימן למשהוא טוב , אלא אוליי ביטוי של נצח , "עד שהמוות יפריד בינינו" כזה דבר ולא דווקא אהבה. 3."אני בת 24 רווקה,אין לי נסיון במערכות יחסים,לא היה לי,ולא התנסתי" אוליי על זה שווה להרחיב את הדיבור, האם את רוצה לחוות משהוא אחר?! עד כמה כן התנסית מעבר לקשר הזה שאת מתארת פה? האם את דבקה בקשר הזה כי זה הקשר היחידי שהיה לך?

שבוע טוב

כן,אני דבוקה בקשר הזה,כי זה הקשר היחידי שהיה לי.. אין לי נסיון במערכות יחסים.. ואני יודע שהחלומות שחלמתי אולי מסמלים לא טוב.. אני לא יודעת עם אני רוצה קשר איתו ממש,כי הוא פגע בי כמה פעמים.. אז איך אפשר להיות עם בחור שמקשר לך ופוגע כל הזמן ועוד לסמוך עליו? אני דוגרית ואני אמיתית ואני אומרת לך שאהבה שהיתה לי כלפיו כבר אינה מה שכן זה געגוע.. נכון שאני לא בתיכון..נכון שהוא שם לי את הכובע על הפן..ונכון שאין צ'פחות בגב.. אבל זיכקונות תמיד יהיו לטוב ולרע.. אני רוצה להתקדם..אבל מרגישה תקועה.. אולי ביגדלל שאאני פוחדת מקשר חדש..אולי ביגלל שאני לא יכולה לסמוך על אנשים..אולי ביגלל שמילים בשבילי הן כמו אויר...ניכנסות ויוצאות בדיוק כמו שההן באו.. אני לא יודעת עם אני רוצה אותו כבן זוג.. זאת שאלה גדולה עלי.. ואולי בכלל הוא עכשיו נשוי עם ילדים ובטח שאני לא ירצה לפרק נישואים או חברות..אני לא כזאת.. אני צריכה ללבן עם עצמי כמה דברים לפני שאני ממשיכה להציב לעצמי מטרות..כי אני מבולבלת..

למעלה