היי, ערב טוב לכולם...

Trole

New member
היי, ערב טוב לכולם...

שלום, אני עובר לתקופה של 3 חודשים לארה"ב --> פלורידה --> מיאמי! לא יודע אם זה קשור לכאן!? אבל רציתי לדעת עם מישהו הצליח להעביר מחשב (רק את הכונן ללא המסך) איתו לארה"ב. אני רוצה לקחת את המחשב שלי איתי, אבל מפחד שיעקבו אותי בטיסה! רציתי לשמוע אולי יש מישהו שעשה את זה או משהו דומה, תודה רבה, טוב לגלות שיש פורום כזה.

Trole

New member
>>תודה<<

התבלבלתי, תודה. בכל אופן תודה על התשובה, דרך אגב צריך לדווח למישהו או שפשוט להיכנס איתו! -כי כשאני יחזור יוכלו לעכב אותי, לא?! -אני יעלה אותו למטוס או שיעבירו אותו בדרך אחרת?! ממש תודה על התשובות, ומצטער שאני מוטרד כל כך.

אין בעד מה

למיטב ידיעתי אין מכס כיום על מחשבים ולכן אין צורך להצהיר ביציאה ואין בעיה בכניסה. אם אתה רוצה להיות ממש בטוח, אתה יכול לאחר ביקורת הדרכונים לגשת לדוכן המכס (בצד שמאל) ולשאול שם אם צריך להצהיר או לא. לדעתי לא. בכל אופן, את המחשב אתה יכול לקחת איתך למטוב (בתוך תיק, זכור שמותר לך להעלות שני תיקים למטוס), או לשלוח במזוודה. אני לא ההיתי מסתכנת (בעיקר בגלל הטלטולים שעוברות המזוודות) ולוקחת איתי.

בן זאב

New member
זה הזמן להחליף ללפטופ

חפש עסקה נוחה (באינטרנט, איך לא) ותוכל בקלות לקחת את המחשב איתך לא רק למטוס אלא לכל מקום שתחפוץ

למעלה