היי ערב טוב

זה מה שיצא לי ../images/Emo9.gif

חשוב לכם להיראות טוב אתם לא מזלזלים כלל במראה החיצוני שלכם, יוצאים מהבית רק לבושים כמו שצריך, אבל אתם לא מתאבדים בשביל עוד שכבת איפור או טיפוח השיער, ולא תריבו עם אף אחד על המקום מול המראה, והכי חשוב - לא תתערבו לאחרים באופן לא מנומס במראה.

Vetochka

New member
חשוב לכם להיראות טוב

חשוב לכם להיראות טוב אתם לא מזלזלים כלל במראה החיצוני שלכם, יוצאים מהבית רק לבושים כמו שצריך, אבל אתם לא מתאבדים בשביל עוד שכבת איפור או טיפוח השיער, ולא תריבו עם אף אחד על המקום מול המראה, והכי חשוב - לא תתערבו לאחרים באופן לא מנומס במראה.

שאפולי

New member
יצא לי כמו להילי

חשוב לכם להיראות טוב אתם לא מזלזלים כלל במראה החיצוני שלכם, יוצאים מהבית רק לבושים כמו שצריך, אבל אתם לא מתאבדים בשביל עוד שכבת איפור או טיפוח השיער, ולא תריבו עם אף אחד על המקום מול המראה, והכי חשוב - לא תתערבו לאחרים באופן לא מנומס במראה

לי ../images/Emo3.gif

מראה חיצוני הוא לא דבר עיקרי אצלכם, אך עדיין אתם מושפעים ממנו. אתם לא פריקים של אופנה ולא מחוברים לבבואתכם במראה, אך עדיין שומרים על מידה ראויה של טיפוח עצמי והתחשבות בסביבה. מראה חיצוני חשוב לכם, אך יחד עם עוד כמה דברים חשובים.

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif

השאלונים האלה הם בולשיט אחד גדול.. אגב, הבלוג שלך בשער תפוז ואני לא מסכימה איתך לגבי זאת מעקרות בית נואשות נו זאת עם הצהוב- לא אהבתי איך שהיא התלבשה

אהה כן הוא היה בשער

לא אהבת את השמלה? את הצבע? וטוב לא להסכים עם הכל בחיים לא?

שאפולי

New member
מעולה לא להסכים

את הצבע אהבתי מאוד בייחוד על שחומות אבל משו במראה שלה היה פאטתי ואני לא יודת לשים את האצבע היא מזדקנת מאוד מהר בפנים ומצד שני יש לה גוף פיגוז של ילדה בת 22 ולכן היא צריכה להתאמץ לשלב את המוטיבים האלה בהופעה שלה כשהיא מתלבשת מאוד צעיר (במקרה הזה גם הצבע גם הגיזרה וגם המחשוף) היא נראית לי תמיד קצת וונבי כזאת...

למעלה